21 най-добри и най-нови корейски романтични комедийни драми 2021

Корейските романтични комедийни драми имат истории, които са забавни и разстройват хората. Следват препоръки за най-новата романтична комедийна дракория за 2021 година.

Корейските романтични комедийни драми са едно от най-популярните шоута не само в собствената им страна, но и в други страни като Индонезия.

Не само защото в него участват красиви и красиви актьори и актриси, корейските драми също са известни със сюжетни линии, които не са скучни, банди.

От многото корейски драматични жанрове, които съществуват, романтичните комедийни дракорски истории винаги могат да привлекат вниманието на феновете, особено на жените.

Е, за тези от вас, които искат да гледат най-добрите романтични комедийни корейски драми на всички времена, в тази статия ApkVenue ще ви даде някои препоръки! Любопитни ли сте

Най-новата корейска драма романтична комедия 2021

Говорейки за корейски драми, всяка година определено има нови заглавия, които са интересни за гледане, съчетани с редица актьори и актриси, които могат да накарат очите ви да мигат.

След като миналата година Drakor Romance Comedy успя да се превърне в ново забавление за много хора в разгара на пандемия, през 2021 г. се съобщава, че няколко нови заглавия са готови да излъчат и да забавляват своите фенове.

Е, за тези от вас, които започват да се пристрастяват към гледането на корейски драматични комедийни драми , ето най-новият списък, който в момента и скоро ще излезе през 2021 година.

1. Тя никога не би знаела

Започвайки от излъчването на 18 януари вчера досега, Тя никога няма да знае е една от романтичните комедийни корейски драми на JTBC, която е интересна за вас за гледане, банда!

Адаптирана от романа, озаглавен Senior, Don't Put on That Lipstick от Elise, тази драма разказва за живота на служителите, които работят в екипа по маркетинг в козметична компания.

Не само романтиката на Yoon Song Ah (Won Jin Ah) и Chae Hyun Seung (Rowoon) е интересна за проследяване, комедийните елементи, които са вмъкнати в сюжета на сюжета, са достатъчни, за да ви забавляват.

Информация Тя никога нямаше да разбере
Преглед 8,5 / 10 (IMDb)


** 92% (AsianWiki)

Продължителност 1 час 5 минути
Жанр Романтика, драма
Брой епизоди 16 епизода
Дата на излизане 18 януари - 9 март 2021 година
Директор Лий Донг-Йун
Играч Джин-ах Уон


Хюн-Уук Лий

2. Винченцо

Отдавна не виждана на екрана, комедийната романтична драма Винченцо може да бъде глътка свеж въздух за феновете на красивия актьор Сонг Джунги-ки, тук!

В тази драма Song Joong-Ki играе Vincenzo Cassano, който е италиански адвокат и мафия.

Той се обедини с адвокат Хонг Ча Йънг (Jeon Yeo Bin), за да бие престъпници с мръсни средства. Въпреки че изглежда сериозно, комедийните елементи все още са представени в него, за да го забавляват.

Тази драма Song Joong-Ki ще бъде пусната скоро на 20 февруари 2021 г. Кой няма търпение да гледа действието?

Информация Винченцо
Преглед TBA
Продължителност TBA
Жанр Комедия, криминал, романтика
Брой епизоди TBA
Дата на излизане 20 февруари 2021 г.
Директор Ким Хи-Уон
Играч Song Joong-Ki


Taecyeon

3. Кралски таен агент

Ако харесвате мистериозни корейски драми, съчетани с романтични истории и комедийни елементи, Royal Secret Agent е една от тях, която можете да изберете да гледате.

Разположена към края на ерата на Чосон, тази драма разказва историята на таен кралски инспектор на име Сун Йи-Гьом (Ким Мьонг Су), който отговаря за изкореняването на корупцията от недобросъвестни служители.

По време на своя мандат той работи с красив и професионален инспектор на име Хонг Да-Ин (Квон На-Ра) . Как е продължението на втората история? Ще расте ли любов между тях?

Информация Кралски таен агент
Преглед 8,8 / 10 (IMDb)


92% (AsianWiki)

Продължителност 1 час 5 минути
Жанр Комедия, мистерия, романтика
Брой епизоди 16 епизода
Дата на излизане 21 декември 2020 г. - 9 февруари 2021 г.
Директор Ким Юнг-Мин
Играч Myung-Soo Kim


Yi-Kyeong Lee

4. Любов аларма сезон 2

Планирано е да се излъчи през август 2020 г., комедийната романтична драма Love Alarm 2 най-накрая се говори, че ще излезе през 2021 г., въпреки че все още не е известно кога е точната дата.

Според изтекла информация от Netflix Korea драмата Love Alarm 2 ще се излъчи с общо 6 епизода на тяхната платформа за стрийминг в близко бъдеще.

Самата любовна аларма 2 изглежда все още подчертава романтиката на Lee Hye Yeong (Jung Ga Ram), Hwang Sun Oh (Song Kang) и Kim Jojo (Kim So Hyun), които са иконите на тази драма.

Хайде, нека само изчакаме, когато тази корейска драма на Netflix се излъчи, за да забавлява своите фенове, банда!

Информация Аларма за любов 2 сезон
Преглед TBA
Продължителност 50 минути
Жанр Комедия, драма, романтика
Брой епизоди TBA
Дата на излизане 2021
Директор TBA
Играч Ким Со-Хюн


Га-рам Юнг

5. Lovestruck в града

Следващата препоръка за последната корейска драматична романтична комедия 2021 е Lovestruck in the City, която се съобщава до 16 февруари 2021 г.

Драмата на Джи Чанг Уок разказва за любовно пътуване между Парк Дже Уон (Джи Чанг Уок) и Лий Ън О (Ким Джи Уон) сред много суров градски живот.

Как е следващата им любовна история? Ще продължи ли връзката сред голямата тайна относно истинската самоличност на Лий Ън О?

Информация Lovestruck в града
Преглед 7,4 / 10 (IMDb)


87% (азиатски уики)

Продължителност 30 минути
Жанр Драма, романтика
Брой епизоди 17 епизода
Дата на излизане 22 декември 2020 г. - 16 февруари 2021 г.
Директор Парк Шин-У
Играч Джи Чанг-Уук


Ким Мин-Сук

6. О! Учителю

Все още ли се нуждаете от други препоръки за най-новата корейска романтична комедия 2021? О! Учителят може да бъде интересен за гледане, знаете ли!

В сътрудничество с редица популярни корейски звезди тази драма разказва историята на писателя на трилър на име Хан Би Су (Лий Мин Ки), който решава да не се среща до днес.

От друга страна, Oh Joo In (Jin-Ah Im) е актриса, която няма право да излиза. Условията обаче започнаха да се променят, когато един ден двамата започнаха да живеят заедно.

Информация О! Учителю
Преглед TBA
Продължителност 30 минути
Жанр Комедия, романтика
Брой епизоди TBA
Дата на излизане Март 2021г
Директор Хюн Сол-Ип
Играч Лий Мин-Ки


Ким Ву-Джин

Най-добрата романтична комедия Drakor Collection

Често прибрани в забавни сцени, съчетани с романтични подправки, които ви карат да се отегчавате, корейските романтични комедийни драми винаги успяват да разстроят публиката.

Сега, докато чакате датата на излизане на най-новия романтичен комедиен списък по-горе, по-добре е да разгледате следния списък с най-добрите романтични комедийни корейски драматични заглавия.

1. Crash Landing on You (2019)

Започва да се излъчва от декември миналата година, Crash Landing on You е първата най-добра романтична корейска драма, която не можете да пропуснете, банда.

Тази драма разказва за Йон Се Ри (Сон Йе Джин) , наследник на конгломерат в Южна Корея, който неочаквано се оказва да кацне аварийно в Северна Корея.

Връзката между Южна и Северна Корея, която не е добре установена, излага живота на Се Ри в риск. За щастие корейски войник на име Лийонг Хюк (Хюн Бин) бил готов да го защити и скрие.

Интересното е, че срещата между Se Ri и Jeong Hyuk бавно започва да поражда семената на любовта помежду им в тази корейска романтична комедийна драма от 2019 г.

Информация Crash Landing върху вас
Отзиви (Брой рецензенти) 9,1 (710 гласоподаватели) - IMDb
Продължителност 1 час 10 минути
Жанр Комедия


Романтика

Брой епизоди 16 епизода
Дата на излизане 14 декември - 16 февруари 2020 г.
Директор Лий Юнг-Хио
Играч Хюн-Бин


Seo Ji-Hye

2. Шоколад (2019)

Продуциран от режисьора Ли Хюнг Мин, Drakor Chocolate разказва историята на неврохирурга на име Лий Канг (Yoon Kye Sang), който има детска мечта да стане готвач.

Един ден мечтата му отново идва на ум, когато Лий Канг среща Мун Ча Йонг (Ха Джи Уон) , известен готвач, който очевидно е имал своя история с Лий Канг като дете.

Още по-интересно се оказа, че Лий Канг е вдъхновението за Ча Йонг да се стреми да стане готвач.

Тогава, как е продължението на втората история в този сладък романс Дракор? По-добре просто гледайте този 2019 романтичен дракор, озаглавен Шоколад, банда!

Информация Шоколад
Отзиви (Брой рецензенти) 7,8 (234 гласоподаватели) - IMDb
Продължителност 1 час 10 минути
Жанр Драма


Романтика

Брой епизоди 16 епизода
Дата на излизане 29 ноември - 18 януари 2020 г.
Директор Лий Хьонг-Мин
Играч Ха Джи-Уон


Джанг Сунг-Джо

3. клас Itaewon (2020)

Адаптирана от Webtoon с подобно заглавие, драмата Itaewon Class предлага интересна сюжетна линия, която е правилно да се гледа за тези от вас, които търсят препоръки за романтични корейски драми 2020.

Тази драма разказва историята на Парк Сае Рой (Park Seo Joon), който се опитва да се бори с несправедливостта заради смъртта на баща си, който е служител в голяма хранителна компания в Южна Корея.

Синът на главния изпълнителен директор на компанията, в която работи баща му, Джанг Гьон Уон (Ан Бо Хюн) е този, който уби бащата на Сае Рой.

Без да мълчи, Sae Roy си сътрудничи и с Jo Yi Seo (Kim Da Mi), за да отвори ресторант за хранителни стоки в Itaewon, за да победи бизнеса на бащата на Geun Won като начин за отмъщение.

Информация Клас Itaewon
Отзиви (Брой рецензенти) 8,7 (49 гласоподаватели) - IMDb
Продължителност 1 час 10 минути
Жанр Драма


Романтика

Брой епизоди 16 епизода
Дата на излизане 31 януари - 21 март 2020 г.
Директор Ким Сунг-Йон
Играч Парк Seo-Joon


Ан Бо-Хюн

4. Красива любов, прекрасен живот (2019)

Замяната на драматичния слот „Най-красивата ми дъщеря в света“ по телевизионния канал KBS „ Красива любов, прекрасен живот“ е следващата романтична комедия корейска драма, която си заслужава да се гледа.

Тази драма разказва историята на четирима души с различни характери и произход, които търсят смисъл на любов и щастие.

Тогава Ким Сеол Ах (Джо Юн Хи) , Мун Тае Ранг (Йон Парк) , Ким Чунг Ах (Сеол в Ах) и Гу Джоун Хуи (Ким Дже Йон) ще могат ли да намерят това, което търсят в живота?

Информация Красива любов, прекрасен живот
Отзиви (Брой рецензенти) 7,9 (7 гласоподаватели) - IMDb
Продължителност 40 минути
Жанр Комедия


Романтика

Брой епизоди 100 епизода
Дата на излизане 28 септември 2019 - 2020
Директор Хан Джун-Сео
Играч Seol In-A


Джо Юн-Хи

5. Доктор-романтик, учител Ким 2 (2020)

Е продължение на драмата Dr. Романтична 2016, Романтичен доктор, учител Ким 2 е една от корейските драми за лекари, които заслужавате да гледате.

Романтичната корейска драма за всички времена, която също се нарича от заглавието Dr. Romantic 2 разказва историята на хирург Ким Са Бу (Хан Сук Кю) , който е работил в голяма болница в Корея.

Срещата му с двама стажанти, Ча Юн Дже (Ли Сун Кюнг) и Seo Woo Jin (Ahn Hyo Seop) очевидно им даде отделен житейски урок.

Информация Доктор-романтик, учител Ким 2
Отзиви (Брой рецензенти) 83 (1259 гласа) - AsianWiki
Продължителност 80 минути
Жанр Драма


Романтика

Брой епизоди 16 епизода
Дата на излизане 6 януари - 25 февруари 2020 г.
Директор Ю Ин-Сик
Играч Хан Сук-Кю


Лий Сунг-Кюнг

Други най-добри романтични комедии корейски драматични заглавия ...

6. Гора (2020)

Следващата препоръка за романтични корейски драми е Forest, чиято премиера е на 29 януари 2020 г. по телевизионния канал KBS2, банда.

Тази романтична комедийна корейска драма от 2020 г. разказва за член на 119 спасителния екип на име Канг Сан Хюк (Парк Хе Джин), който е загубил детските си спомени.

Междувременно Jung Young Jae (Jo Bo Ah) е висококвалифициран хирург, който работи в болница.

Един ден те случайно се срещат в тайнствена гора, където намират както щастие, така и тайни за себе си. Е това?

Информация Гора
Отзиви (Брой рецензенти) 77 (256 гласоподаватели) - AsianWiki
Продължителност 35 минути
Жанр Драма


Романтика

Брой епизоди 32 епизода
Дата на излизане 29 януари - 19 март 2020 г.
Директор О, Йонг-Рок
Играч Парк Хе-Джин


Jung Yeon-Joo

7. Докосване (2020)

Една от най-новите корейски драми за грация на екрана, Touch изглежда предлага романтична комедия, която може да накара публиката да се чувства отегчена, както и забавлявана.

Тази романтична драма от 2020 г. разказва историята на Ча Юнг Хюк (Джо Санг Уок) , известен гримьор, който сега е безработен и има много дългове.

Междувременно Хан Су Юн (Ким Бо Ра) е стажант, който тренира от 10 години, докато най-накрая е изгонен поради мистериозен случай.

Су Юн, който след това се интересува от света на грима, най-накрая решава да работи като асистент на Юнг Хюк, който се опитва да стане от спада си.

Информация Докоснете
Отзиви (Брой рецензенти) 78 (345 гласа) - AsianWiki
Продължителност 70 минути
Жанр Драма


Комедия

Брой епизоди 16 епизода
Дата на излизане 3 януари - 22 февруари 2020 г.
Директор Мин Йон-Хонг
Играч Джо Санг-Уук


Лий Те-Хван

8. Нейният личен живот (2019)

Базирана на уебсайта, озаглавен "Noona Fan Dot Com" , тази сладка романтична драма, озаглавена Нейният личен живот, ви кани да се потопите в живота на Сунг Дук Ми (Парк Мин Йънг) , професионален куратор на художествена галерия.

Зад елегантния си външен вид и професията си на куратор, Сунг Дук Ми очевидно е фанатичен фен на групата на идолите Бял океан, Ши Ан (Jung Jaewon) .

Нейната отдаденост като лоялна приятелка в тази високо оценена романтична драма е доста свързана с това, което се случва с феновете на K-Pop днес, бандата.

Информация Нейният личен живот
Отзиви (Брой рецензенти) 7,8 (762) - IMDb
Продължителност 1 час 15 минути
Жанр Комедия


Романтика

Брой епизоди 16 епизода
Дата на излизане 10 април - 30 май 2019 г.
Директор Хонг Джонг-чан
Играч Ан Бо-Хюн


Бо-ра Ким

9. Какво не е наред със секретарката Ким (2018)

Въз основа на едноименния роман „ Какво не е наред със секретар Ким“ разказва за нарцистичен заместник-директор Лий Йънг Джун (Парк Сео Джун) и неговата секретарка Ким Ми Со (Парк Мин Йънг).

След девет години работа с Young Joon, Mi So внезапно се оттегля от позицията си на секретар в компанията.

Често третиран преференциално от секретаря си, Young Joon се опитва да осуети оставката на Mi So, когато чуе новината.

С течение на времето обаче връзката им в тази корейска романтична драма от 2018 г. се промени от само секретарка и шеф в любовник, който накара публиката да полудее.

Информация Какво не е наред със секретар Ким
Отзиви (Брой рецензенти) 8.2 (2745) - IMDb
Продължителност Един час
Жанр Комедия


Романтика

Брой епизоди 16 епизода
Дата на излизане 6 юни 2018 г.
Директор Парк Joon-hwa
Играч Tae-Hwan Lee


Хе-ок Ким

10. My ID Is Gangnam Beauty (2018)

Моята лична карта е Gangnam Beauty разказва историята на Kang Mi Rae (Im Soo Hyang), която има срамежлива личност заради лошия си външен вид, банда.

Той поиска разрешение от майка си да се подложи на пластична операция, за да промени външния си вид. След това външният й вид се промени, за да бъде красив, но тя все още беше срамежлива и мила.

В университета красотата на Ми Рае е в центъра на вниманието на хората около нея. Но това се промени, когато хората разбраха, че тя е направила пластична операция.

Оттам героите в корейската романтична комедийна драма през 2018 г. често се подиграват и също са наречени „Gangnam Beauty“.

Информация Моята лична карта е Gangnam Beauty
Отзиви (Брой рецензенти) 7.6 (1.184) - IMDb
Продължителност Един час
Жанр Комедия


Романтика

Брой епизоди 16 епизода
Дата на излизане 27 юли 2018 г.
Директор Чой Сунг-бум
Играч Джо Ву-Ри


Сонг-спечелен Чой

11. Борба за моя път (2017)

Като една от най-популярните драматични поредици през годината, в която беше излъчена, корейската романтична комедийна драма, озаглавена „ Борба за моя път“, трябва да бъде предпочитаният часовник.

„Борба за моя път“ разказва историята на двама млади хора, Ко Донг Ман (Парк Сео Джун) и Чой Ае-ра (Ким Джи Уон), които се опитват да сбъднат мечтите си.

В разгара на усилията си, Донг Ман и Чой Ае-ра, които в началото бяха просто обикновени приятели, в крайна сметка попаднаха в капан в приятелската зона , бандата.

Обгърната от веселото поведение и на двамата, любовната история на Донгман и Чой Ае-ра в корейската романтична комедийна драма през 2017 г. успешно покани публиката да се смее.

Информация Борба за моя път
Отзиви (Брой рецензенти) 8.1 (1,841) IMDb
Продължителност 1 час 10 минути
Жанр Комедия


Романтика

Брой епизоди 16 епизода
Дата на излизане 22 май 2017 г.
Директор Лий На-джонг
Играч Парк Seo-Joon


Jae-hong Ahn

12. Моите сладки момчета (2013)

Драмата, с участието на Парк Шин Хай, озаглавена „ Моите сладки момчета“ , разказва историята на Го Док Ми (Парк Шин Хай), редактор на антиобществена издателска компания.

Go Dok Mi никога не е напускал апартамента си и не е общувал със съседката си, О Джин Рак (Ким Джи Ху) , банда.

Въпреки това той се възхищава на предния съсед на апартамента си на име Енрике Геум (Йо Си Юн) . Често наднича Енрике през прозореца на спалнята си.

Историята в тази романтична драма става още по-вълнуваща, когато Енрике се опитва да се доближи до Go Dok Mi, за да опознае външния свят, включително да помогне на Jin Rak, който се оказва Go Dok Mi.

Информация Моите сладки момчета (Flower Boy Next Door)
Отзиви (Брой рецензенти) 7.3 (1.207) - IMDb
Продължителност -
Жанр Комедия


Романтика

Брой епизоди 16 епизода
Дата на излизане 7 януари 2013 г.
Директор Jung Jung-hwa
Играч Kyung-pyo Go


Seul-gi Kim

13. Териус зад мен (2018)

С участието на известни актьори и актриси, драмата " Териус зад мен" е следващата най-добра корейска комедийна драма , която трябва да гледате, банда.

Тази драма разказва историята на жена, Go Ae Rin (Jung In Sun), която изведнъж губи съпруга си, така че трябва да стане самотен родител на двете си деца.

От друга страна, Ким Бон (So Ji Sub) е бивш агент на NIS (Национална разузнавателна служба), който се опитва да разбере кой е убил любовника му.

В усилията си Ким Бон е готов да се маскира като бавачка за децата на Ae Rin, които случайно са съседи с него.

С течение на времето Ким Бон най-накрая се влюби в Ae Rin и именно чрез вдовицата на две деца най-накрая получи отговора на мисията си досега.

Информация Терий зад мен
Отзиви (Брой рецензенти) 7,1 (465) - IMDb
Продължителност 35 минути
Жанр Комедия


Романтика

Брой епизоди 32 епизода
Дата на излизане Септември 2018 г.
Директор Парк Санг-Хун
Играч Джаспър Чо


В слънцето Юнг

14. О, моето бебе (2020)

Корейската драма на Джанг На-ра Oh My Baby разказва за 39-годишна жена на име Джанг Ха-ри (Джанг На-ра), която иска да има дете, без да се жени.

В тази най-добра романтична драма тя е заместник-ръководител на отдел в родителско списание . Тя е много старателна в работата, красива и талантлива, но ужасна в любовта.

Когато се откаже от любовта и иска да има деца, без да се омъжва, тя всъщност среща трима мъже, които могат да оцветят живота й, бандата. Тогава как върви?

Информация О, скъпа
Отзиви (Брой рецензенти) 7,5 (73) - IMDb
Жанр Комедия


Романтика

Брой епизоди 16 епизода
Дата на излизане 13 май - 2 юли 2020 г.
Директор Нам Ки-Хун
Играч Jang Na-Ra, Go Joon, Park Byung-Eun

15. Когато Камелия цъфти (2019)

Симпатична романтична корейска драма с участието на Гонг Хио Джин и Канг Ха Неул е готова да ви забавлява с общо 40 епизода.

Всъщност епизоди 39 и 40 от този най-добър дракор получиха средна оценка от 19,7 процента и 23,8 процента за всеки епизод в национален мащаб, знаете ли!

Когато Камелия цъфти, разказва живота на самотна майка на име О Донг-Баек (Гонг Хьо Джин), която се премества в Онгсан и отваря бар, наречен Камелия.

Една от романтичните корейски драми през 2019 г. е интересна за гледане, защото разказаните истории се пресичат с реалния живот на самотен родител .

Информация Wok of Love
Отзиви (Брой рецензенти) 88 (2008 гласоподаватели) - AsianWiki
Продължителност -
Жанр Романтика


Комедия

Брой епизоди 40 епизода
Дата на излизане 18 септември 2019
Директор Ча Йънг-Хун


Кан Мин-Кюнг

Играч Конг Хьо-Джин


Ким Джи-Сук

Бонус: Най-добрите и най-новите корейски романтични комедийни филми 2021

Освен романтични корейски драми, обвити със забавни комедийни елементи, има и много популярни корейски филми със сходни жанрове, които са не по-малко вълнуващи от Дракор, нали знаете!

Е, за тези от вас, които търсят препоръки за корейски романтични комедийни филми , просто разгледайте пълния преглед в статията по-долу, банда!

ВИЖТЕ СТАТИИ

И така, това са някои препоръки за корейски романтични комедийни драми, които могат да бъдат опция, която можете да гледате през свободното си време, банда.

Имайки интересна сюжетна линия и с участието на известни корейски звезди, романтичната комедийна корейска драма по-горе няма да ви накара да съжалявате!

Прочетете също статии за корейски драми или други интересни статии от Shelda Audita .