обяснение за тесни места, ето какво прави компютъра ви бавен!

Сред различните проблеми с компютъра, най-разпространеното в игрите е пречка. Въпреки факта, тесните места не съществуват само в случай на игри. Какво обаче е самото пречка? Хайде, вижте обяснението!

Проблемите на компютъра са доста разнообразни. Това, което често се случва, например е прегряване, тесни места и други. Този проблем, разбира се, прави компютъра не оптимален.

Сред различните проблеми с компютъра, тесните места са най-често срещаните в игрите. Въпреки факта, тесните места не се случват само в случай на игри. Какво обаче е самото пречка? Хайде, вижте обяснението!

  • Binning обясни, как да изберем най-добрия CPU и GPU и RAM!
  • Обяснение Кеш на процесора, RAM по-бърз от DDR5!
  • Ping обясни, това е, което прави вашия интернет стабилен!

Обяснение на тесните места, които правят компютрите бавни

Източник на снимка: Изображение: GoLeanSixSigma

Тесното място на компютър е събитие, когато един компонент държи друг компонент, така че да не може да работи оптимално. Чрез обяснението точно сега може да се заключи, че това прави производителността на компютъра по-ниска от оптималната.

Какво е самото тесно място?

Причините за затрудненията са различни. Като се започне от небалансирания избор на компоненти на компютъра, като се започне да се поврежда един от хардуера и други.

Перфектно решение за преодоляване на тесните места

Източник на снимката: Изображение: Engadget

Преди това Джака обясни няколко причини за пречка. Като знаем защо, можем да направим изводи за решението. Най-важното е, разбира се, изборът на балансирана PC спецификация.

Например, един процесор струва Rp.800 хиляди, разбира се, не можете да го сдвоите с VGA за Rp.10 милиона. Трябва също да го сдвоите с VGA за Rp.1 милиона. Ако сте объркани, не се колебайте да се консултирате.

Бонус: Модерни процесори за тесни места

Снимката е предоставена от: Изображение: The Girlaxy

Ако сте прочели предишната статия на ApkVenue относно обяснението на кеша на процесора , трябва да сте разбрали, че днешните модерни процесори често изпитват тесни места. Причината е, че чака данните да бъдат обработени.

Данните, които трябва да бъдат обработени, се предоставят твърде бавно, така че процесорът трябва да изчака. И най-бавният е твърдият диск . Понастоящем вътрешното съхранение е най-популярната технология, въведена от 1956 г. насам.

Технологията на твърдия диск е толкова стара, ако искате да разрешите пречка за процесора, започнете с SSD . За да го направите по-перфектен, ако можете да го смесите и с високоскоростна RAM. С бележка има средства.

От всички обяснения на ApkVen по-горе, въпросът всъщност е балансът на работата на всеки компонент. С балансирана производителност на компонентите, вашият компютър може да работи оптимално.

О, да, не забравяйте да прочетете и статии, свързани с компютър или други интересни статии от Putra Andalas .

ВИЖТЕ СТАТИИ