гледах филма 22 Jump Street (2014)

Любопитен ли сте да гледате екшън комедията 22 Jump Street (2014)? Можете да го гледате безплатно тук, знаете ли! (Целият филм)

Има толкова много филми за ченгета под прикритие. Рядко се случва филм със същата тема да даде глътка свеж въздух, като включи уникални елементи.

И така, 22 Jump Street ще ви даде забавно и забавно шоу. В това продължение Чанинг Тейтъм и Джона Хил се завръщат в действие, представяйки се за първокурсници.

Подобно на първия филм, 21 Jump Street, този филм все още е режисиран от Фил Лорд и Кристопър Милър. Ако ви харесва 21 Jump Street, автоматично ще ви хареса този филм, банда.

Синопсис филм 22 Jump Street (2014)

Дженко и Шмит, които преди се маскираха като ученици в гимназията, сега трябва да се маскират като първокурсници в кампуса.

Те се опитват да разследват трафика на нови наркотици в обкръжаващата среда.

Проблемът им не е само в това, защото наскоро студентка почина от предполагаемо предозиране с наркотици.

В своето разследване те трябва да се опитат да се смесят с други деца в кампуса. Дженко, който е атлетичен, лесно се присъединява към футболния клуб в кампуса.

Шмит изпитва ревност към близостта на Дженко с новите си приятели. Смит също е подозрителен към новия приятел на Дженко.

Дженко не го прие, когато неговият приятел беше обвинен от Шмид, че е дилър. Тяхната много близка връзка, като по-младите братя и сестри, е застрашена от скъсване.

Как е продължаването на тяхната мисия за изкореняване на наркотрафика в кампуса и в същото време арестуването на дилъра? Гледайте сами, банда.

22 Jump Street Fun Facts (2014)

Подобно на други филми, 22 Jump Street също има интересни неща, които е важно да знаете. Кой знае, ще ви бъде по-любопитно да гледате този комедиен филм.

  • Съобщава се, че Уайът Ръсел (Zook) отказва да играе в продължението на Игрите на глада, за да участва във филма 22 Jump Street.

  • В пролетната ваканция сцена в Пуерто Мексико, има ресторант с името "Gringos Pendejos" , което може да се тълкува като "American / White Stupid . "

  • В обедната сцена заедно, г-жа Диксън казва "Straigh Outta Compton", което се отнася до албума на рап групата NWA, който породи името Ice Cube , който играе капитан Диксън .

  • Песента на рапъра Уиз Халифа , Work Hard Play Hard, беше чута веднага след споменаването на името на лекарството ( WHYPHY ).

  • Във филма Мерцедес (Джилиан Бел) винаги споменава лицето на стария Шмит (Джона Хил). Всъщност Джона Хил е само с 4 месеца по-възрастен от Джилиан.

Гледайте филм 22 Jump Street (2014)

Информация 22 Jump Street
Отзиви (Брой рецензенти) 7,0 (323 508)
Продължителност 1 час 52 минути
Жанр Екшън, комедия, престъпност
Дата на излизане 13 юни 2014 г.
Директор Фил Лорд, Кристофър Милър
Играч Чанинг Тейтъм, Йона Хил, Ice Cube

След като прочетете конспекта, интересни факти и гледате трейлъра на филма 22 Jump Street, трябва да сте наистина любопитни да гледате този филм.

Не се притеснявайте, ApkVenue ви е подготвил линк за гледане на филма 22 Jump Street (2014) по-долу.

>> Гледайте 22 Jump Street (2014) <<

Това е резюмето, интересни факти, заедно с трейлъра на филма 22 Jump Street (2014). Какви други филми сте любопитни да гледате?

Напишете отговора си в колоната за коментари, банда!

Прочетете също статии за гледане на филми или други интересни статии от Prameswara Padmanaba