10 най-добри приложения за добавена реалност за Android за 2018 г., които трябва да опитате

Трябва да знаете или сте чували за AR технологията, известна още като добавена реалност, нали? Тук ApkVenue дава препоръки за 10-те най-добри AR приложения за Android, които трябва да изпробвате през 2018 г.

Сигурно сте чували за играта Pokemon GO, нали? Или сте го играли? Играта използва технология, наречена добавена реалност (AR), така че да може да комбинира и възпитава чудовища Pokemon в реалния свят.

Да. С други думи AR технологията е технология, способна да включи виртуални обекти в реална среда. Този път Джейк ще хареса препоръка десет приложения на добавена реалност най-добрият Android задължителен, който изпробвате през 2018 г.

  • Каква е разликата между разширената реалност и виртуалната реалност?
  • Сега дизайнът на автомобилите може да използва разширена реалност (AR), наистина?
  • 5 най-добри приложения за Android с добавена реалност, реалният свят е по-оживен!

10 най-добри приложения за Android с добавена реалност 2018

1. Google Sky Map

Google Sky Map е едно от най -старите приложения за добавена реалност в Play Store. Това приложение предоставя функция за своите потребители да изследват космоса от своя Android смартфон. Просто насочвайки смартфона си към небето, това приложение ще ви покаже местоположението на планетите, небесните тела и състоянието на галактиките.

Приложения Производителност Sky Map Devs ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Inkhunter

Искате да си направите татуировка, но никога не сте били одобрени от родителите или от най-близкото ви семейство? Не се бъркайте. Можете да си направите татуировка с приложението Inkhunter. С AR технологията това приложение е в състояние да изведе дизайните на татуировки, които искате от частта на тялото си, която също искате.

Производителност на приложенията INKHUNTER, Inc. ИЗТЕГЛИ

3. Навлизане

Много преди Pokemon GO имаше Ingress, която е една от най-старите класически AR игри. Тази игра изисква от играчите да спасят човечеството от опасностите от мистериозната енергия, която се разпространява в световен мащаб. Ролята на играча е разделена на две, а именно Просветлената и Съпротивата.

Приключенски игри NianticLabs @ Google ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Google Translate

Трябва да знаете една от функциите на Google, която може да превежда почти всички езици в този свят. Още по-добре, Google направи Google Translate във версия на AR приложение. Както се вижда на снимката, можете да преведете всяко писане, което намерите навсякъде.

Производителност на приложенията Google ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Приложение за оцветяване на Quiver 3D

Специално приложение за оцветяване с технология за добавена реалност ? Трепери отговора. Потребителите са свободни да оцветяват всеки обект в околната среда с това приложение. Освен това Quiver предоставя и други функции като тестове, игри и заснемане на снимки.

Производителност на приложенията QuiverVision Limited ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Антимоскито AR игра

Друго AR приложение под формата на супер забавна игра. Антимоскито е идеален за вас, ловците на комари. Ще ви бъдат дадени оръжия за лов и убиване на комари, като ги отстреляте, разбира се, като погледнете първо във всички ъгли на стаята.

Zanzara Games Browser Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

7. Екскурзия

Вече не е нужно да се страхувате от преврати или да пропускате информация за местата, които сте посетили. Просто отворете приложението Field Trip и маркирайте едно интересно нещо на мястото, което посещавате, а след това приложението AR ще ви предостави информация за това място.

Приложения за производителност на NianticLabs ИЗТЕГЛЯНЕ

8. Google Goggles

Подобно на Field Trip, приложението, наречено Google Googles, също има подобна функция, която предоставя информация за интересни неща (места, картини, книги и т.н.), които намирате, където и да се намирате. Предимството е, че това приложение може да чете баркодове и QR кодове.

Производителност на приложенията Google Inc. ИЗТЕГЛИ

9. AR GPS Compass Map 3D

Въпреки че изглежда старомоден от съществуването на GPS, компасът всъщност е важен обект, който е много полезен за насочване на пътувания. За тези от вас, които все още поверяват пътуване до този обект, трябва да изпробвате AR приложение, наречено AR GPS Compass Map 3D. Подобно на снимката по-горе, виртуалният компас ще насочи пътуването ви до вашата дестинация.

Код за производителност на приложения Konditor ИЗТЕГЛЯНЕ

10. Augment 3D Augment Reality

Това AR приложение е подходящо за тези от вас, които искат да продадат нещо или дори да се борят в продажбите и маркетинга. Augment 3D Augment Reality е в състояние да визуализира продукта, който искате да продадете, и да покаже информация и уроци от този обект.

Приложения за увеличаване на производителността ИЗТЕГЛЯНЕ

Това са десетте най-добри приложения за добавена реалност за Android , които трябва да опитате през 2018 г. Кое от десетте по-горе смятате за най-вълнуващо и искате да опитате веднага? Не се колебайте да споделите мнението си в графата за коментари.

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Рейналди Манасе .