как да получите бързи мобилни легенди аватар граница + бонус

Искате ли да получите безплатна граница на аватар Speedy? Тук ApkVenue има лесен урок, който трябва да направите, нямате нужда от диаманти, плюс можете да получите безплатни ML герои, знаете ли!

Лоялен играч ли сте на популярната мобилна игра MOBA, Mobile Legends: Bang Bang, който влезе в сезон 14, банда?

Освен че стават по-сложни и излизат повече герои , Mobile Legends има и няколко интересни и безплатни събития, които не бива да пропускате.

Един от тях е да се получи един Спиди аватар граница , която е как да го получи, ApkVenue ще направи преглед и този път. Любопитни ли сте как?

Какво е Border Avatar в Mobile Legends?

Преди да влезете в основната дискусия, може би има някои от вас, които не знаят каква е границата на аватара на Mobile Legends и каква е нейната функция, банда?

Е, бихте могли да кажете, че границата на аватара на ML е „козметичен“ елемент, за да разкраси външния вид на играча в играта. Така че това не влияе на геймплея като скин герой на Mobile Legends.

За да прегледате и промените колекцията от граници на аватар в Mobile Legends, всичко, което трябва да направите, е да отидете в Профил, да докоснете Аватар, да промените опцията Аватар и да изберете Граница на аватар

Тук можете да изберете граница на аватар от колекцията, която имате. Така че, за да добавите към колекцията си, Moonton предлага и бърза граница на аватара, която можете да получите безплатно.

Как да? Хайде, вижте ревюто по-долу!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да получите най- новите Border Avatars Speedy Mobile Legends 2019

В допълнение към границата на аватара на Speedy Mobile Legends, която ApkVenue спомена по-горе, с помощта на този метод имате възможност да получите и други бонуси.

Започвайки от безплатния герой на Mobile Legends , билет , а също и пробна карта за герой за 1 ден , знаете. Затова следвайте стъпките по-долу за тези от вас, които искат да получат тези страхотни предмети.

Стъпка 1 - Актуализирайте най- новата версия на Mobile Legends

  • Първо се уверете, че сте актуализирали най-новата версия на Mobile Legends: Bang Bang, като проверите страницата на Google Play.
Moonton Strategy Games ИЗТЕГЛЕТЕ

Стъпка 2 - Уверете се, че нямате бърза граница на аватара

  • След това можете да се уверите, че нямате бърза граница на аватара, като отидете на Профил> Аватар> Промяна на аватар> Граничен аватар и превъртете надолу, докато намерите елемента.

Стъпка 3 - Изчакайте актуализацията да приключи

  • Въпреки че можете да получите границата на аватара след 40% от изтеглянето, ApkVenue препоръчва да изчакате този процес да приключи. За да го проверите, просто проверете иконата на екрана по този начин.

Стъпка 4 - Осребряване на гранични аватари Бързи и бонуси

  • Ако всички процеси са завършени, просто трябва да отидете в менюто Събитие> Ежедневно> Бърза версия . Докоснете бутона Заявяване, за да получите атрактивни награди от Mobile Legends.

Стъпка 5 - Готово!

  • Тук ApkVenue получава пакет за актуализация на MLBB, съдържащ постоянна Gatotkaca, бърза граница на аватар , 20 билета и пакет за пробна карта за герой (1 ден). Наистина добре, нали?
  • И накрая, просто трябва да използвате границата на аватара, както в стъпка 2, за да подобрите външния си вид в играта Mobile Legends: Bang Bang, банда.

Бонус: Ето как да получите безплатни герои за мобилни легенди без измама

Днес все още ли използвате мами, само за да изпробвате безплатни герои ? Вместо да използвате нехалални методи, всъщност има няколко лесни начина да получите безплатен герой Mobile Legends .

Не само герои , можете също така да получите диаманти и кожи безплатно. За пълен преглед е по-добре да видите статията по-долу!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Видео: Все още играете ML? Тези препоръки за игри за Android не са по-малко забавни

Е, това е кратък преглед на това как да получите Speedy граници на аватари в играта Mobile Legends и безплатни бонуси за постоянен герой .

Какво ще кажете, банда? Още повече ли се вълнувате да играете най-популярната мобилна игра MOBA на тази?

Хайде, споделете вашето мнение в графата с коментари и продължете да гледате JalanTikus.com, за да получавате актуална информация, съвети и трикове и други вълнуващи неща тук.

Прочетете също статии за Mobile Legends или други интересни статии от Satria Aji Purwoko