Тези 20 брутални игри позволяват на геймърите да развалят и създават проблеми, това може да е изход за бившия ви!

Този път ApkVenue ще обсъди 20 брутални игри, които позволяват на играчите да правят всичко, включително да се забъркват. Любопитен? Хайде, да видим изцяло!

В света на игрите взаимодействието е много важно. Обикновено игрите с отворен свят винаги не са пропуснати да предлагат тази функция, където играчите получават свободата да правят каквото и да изследват магическите неща, предоставени от разработчика.

Като се има предвид свободата, това означава, че играчите са свободни да правят каквото и да е в света на играта, като например да унищожават градове , да убиват цивилни и полиция, да стрелят с оръдия, да управляват бойни самолети и т.н. Можем да получим тази сензация в 20 популярни игри, които ApkVenue ще обсъди този път. Вместо да бъдем по-любопитни, нека просто разгледаме рецензията на ApkVenue по-долу.

  • Тези 4 мобилни легенди Heroes могат да бъдат две роли наведнъж! Трябва да използвате, ако искате да спечелите
  • 5 грешки, допуснати най-често при използване на Hero Assassin в Mobile Legends
  • 5 най-ужасни дуета на магьосници и танкове в Mobile Legends

20 брутални игри, които позволяват на геймърите да разрушават и създават проблеми, може да бъде освобождение за бившия ви!

1. Far Cry 2

Far Cry 2 е игра, която дава на играчите свободата да изгарят всичко и да унищожават всичко, което попаднете. Може би първото продължение на Far Cry, което е специално създадено, за да задоволи играчите, които обичат да правят пакости в света на игрите.

2. Скандален: Втори син

Въпреки че тази игра е известна с лоша история , все пак ще почувствате, че тази игра ви освобождава да унищожите всичко, което се вижда. Не вярвайте? Просто погледнете видеоклипа по-горе.

3. Battlefield Bad Company 2

Battlefield Bad Company 2 е военна игра, която предлага най-вече неразрушима среда. Така че тази игра е създадена с помощта на Frostbite Engine, който е в състояние да направи по-реалистична версия като истинска война. Да, може да се каже, че тази игра е успешна по отношение на геймплея и разрушимостта . Сериозно!

4. Angry Birds

Да! Може би не сте мислили, че тази игра е включена в списъка на Jaka. Но трябва да признаем, че в по-голямата си част тази игра Angry Birds е свързана с разбиване. Съгласни сте, нали?

5. Наемници 2

Разрухата, която тази игра може да направи, е наистина ужасяваща. Можете да управлявате хеликоптер в комплект с ракетни оръжия, за да унищожите целия град .

6. Нарушение

Нарушението е доста добра военна игра. Почти всички сгради в тази игра могат да бъдат унищожени, особено с тежки оръжия като бомби или танкове .

7. Междузвездни войни: Силата отприщи 2

Force Unleashed 2 е игра, която предлага невероятно космическо изживяване. Разбира се, по отношение на унищожаването на нещо, тази игра е много добре подбрана и може да задоволи сърцата на играчите.

8. Фрактура

Fracture е FPS игра като никоя друга. Където като цяло, в FPS игрите, ако пуснем граната на земята, няма да се появи следа. По-различно е обаче при Farcture, когато когато пуснем граната или бомба, тя ще образува кратер или оставащ басейн .

9. Революция на червеи

Worms Revolution е бойна игра с уникална геймплейна концепция. Можем също така да изберем различни оръжия, за да се справим с враговете, които обикновено са непримирими.

10. Far Cry 3

Far Cry 3 също така предлага на играчите да могат да унищожат всичко. Можете не само да унищожавате сгради, но също така можете да изгаряте полета с кокаин и да го вдишвате. Е, като играете тази игра, ще осъзнаете колко е забавно да можем да правим каквото искаме.

11. Minecraft

Minecraft е може би игра, която наистина освобождава играчите да правят каквото и да било, включително да унищожават . Как така? Тук ще действате като човек, който предприема действия за оцеляване, които, разбира се, не могат да бъдат отделени от разрушителните дейности. Например като изсичане на дървета, изкопаване на земята , за унищожаване на най-дълбоките слоеве на почвата с помощта на бомби.

12. Мултиплейър Battlefield 4

Не може да се отрече, че играта за мултиплейър Battlefield 4 е игра, която предлага удивително ниво на щети. По време на играта на тази игра често ще виждаме различни сгради, които се срутват и експлодират поради честото удряне на куршуми и хвърлянето на бомбите.

13. Прототип

По отношение на геймплея, тази игра предлага най -лошото ниво на щети . В играта „ Прототип “ играчите могат да режат хеликоптери , да унищожават превозни средства и танкове и много други забавления с невероятни нива на унищожение. Опитвам! Гарантирано забавление.

14. Just Cause 2

В Just Cause 2 играчите могат да правят луди неща, които могат да причинят много щети, особено на свойствата . За тези от вас, които просто искат да облекчат стреса след дълъг работен ден, моля, играйте тази игра. Гарантирано стреса ви да се разпръсне!

15. Червена фракция: партизанка

В тази игра вие също можете да унищожите всякакви сгради, дори високи кули . Просто поставете няколко бомби отдолу и след това ги взривете от разстояние. Не просто го изграждайте, направете го върху други предмети и усетете вълнението.

16. Вилнеене

Тази игра позволява на играча да стане голяма маймуна или гущер, който полудява и причинява различни видове разрушения. Можете също така да отвлечете всяка магистрала, да унищожите небостъргачи и да ядете хеликоптери, които летят от небето. Тази игра е наистина забавна!

17. Полуживот 2

Half Life 2 е игра, която също има реалистична концепция по отношение на унищожаването на предмети, особено на сгради в къщи. Така че можете да опитате и да се забавлявате като усещането за разрушаване на сграда с помощта на бомба .

18. Крайно унищожение на Хълк

В тази игра вие ще играете ролята на героя на Хълк, който е в състояние да унищожи града за миг. Въпреки че това не беше истинската цел, всяка битка се водеше в града.

И така, просто си представете какво се случва всеки път, когато Хълк предприеме действия, за да победи враговете си. Сигурно е всичко счупено. Но тук можете също да унищожавате коли и сгради.

19. Ловци на духове: Видеоиграта

Тази игра също е включена в списъка с игри, което освобождава играча да развали всичко. Да, как така Когато се опитате да хванете и унищожите призрака, около вас ще има много предмети, които са унищожени от ефектите на изстрела, който сте направили. Не осъзнаваш ли?

20. Blast Core

В тази игра вие ще управлявате тежко оборудване, което има за цел да удари определени сгради, за да бъде разбито на парчета. Има различни видове сгради, които, ако бъдат завършени с гладка мисия, ще продължат на следващото ниво.

О, да, има различни места, предоставени от разработчика, от които да избирате, така че играта да не е твърде скучна . Любопитни ли сте Вече нека играем сега, как така има много хора, които го споделят в интернет.

Това са 20 брутални игри, които позволяват на играчите да правят всичко, включително да се бъркат. Кой си играл? Моля, споделете своя опит в коментарите по-долу!