Изборът на 10 офлайн редактора на игри за компютър и Android

В тази статия ApkVenue ще сподели препоръки за 10 игри за избор на офлайн редактор, на които можете да се насладите, без да е необходима интернет връзка, банда!

Банди, нали трябва да сте усетили явление, наречено интернет, мъртво?

Независимо дали това се дължи на изкопаване на кабел, което причинява прекъсване на оптичната кабелна мрежа или защото местният доставчик на интернет услуги има проблем, ApkVenue е сигурен, че сте преживели това.

Мъртвият интернет определено ще ви раздразни, нали? Не можете да правите Netflix, да работите от вкъщи и определено няма да можете да играете DotA 2 с приятели.

Да, можете, разчитайте на връзване, но пингът и латентността са важни в онлайн игрите. Да не говорим за проблема с вашия пакет данни, който трябва да се използва много.

Ето защо, банда, добра идея е да подготвите няколко игри, избрани от офлайн редактор, в които да можете да играете, въпреки че интернет ви е засегнат от бедствие.

Играта за избор на офлайн редактор за Steam

За тези от вас, които усърдно следят индустрията на видеоигрите, със сигурност знаете, че сега жанрът battle royale и MOBA ( Multiplayer Online Battle Arena ) имат надмощие.

Въпреки това, офлайн играта за един играч все още не е изгубена, знаете и все още има много нови офлайн игри, на които можете да се насладите.

И така, тук ApkVenue иска да сподели няколко игри, избрани от уникален офлайн редактор, които можете да опитате малко. Любопитен? Просто го прочети, банда!

1. 428 Shibuya Scramble

Първият избор на игра на офлайн редактора е 428 Shibuya Scramble , визуална нова игра, разположена в района на Shibuya в Токио, Япония.

Тук ще контролирате 5 различни героя, за да разрешите история за отвличане и решенията, които вземате с единия герой, ще повлияят на другия.

Ако все още се съмнявате, списание Famitsu от Япония даваше перфектен резултат 40/40 за тази офлайн игра от 2018 г., знаете ли. Така че качеството вече не е под въпрос, банда!

Подробности 428: Шибуя сблъсък
Разработчик Спайк Чунсофт
Издател Спайк Чунсофт
Дата на излизане 5 септември 2018 г.
Цена 209 999 рупии (Steam)
ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

2. Отлагане 4

В тази RPG игра с отворен свят вие влизате в ролята на оцелял от Vault 111, бункер, който функционира като защита от ядрена атака и радиация.

С голяма площ и изобилие от опции за търсене , гарантирано ще прекарате часове в руините на Америка, които са мястото на тази игра.

Това, което прави тази офлайн екшън игра уникална, са нейните смесени настройки. Въпреки че е създаден през 23-ти век, Fallout използва естетика и саундтраци от 40-те години.

Подробности Отрицателно въздействие 4
Разработчик Bethesda Game Studios
Издател Bethesda Softworks
Дата на излизане 10 ноември 2015 г.
Цена 400 000 Rp (Steam)
ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

3. Градове: Skylines

Можете да познаете от името, че Cities: Skylines е симулаторна игра, която изисква да изградите и управлявате град.

За тези от вас, които често се оплакват от задръствания, трябва да изпробвате тази игра, банда, за да знаете колко трудно е да създадете град без задръствания.

Моля, обърнете внимание, банда, изборът на игра на този офлайн редактор е малко труден, защото трябва да обърнете внимание на много неща, за да може градът, който проектирате, да бъде успешен.

За тези от вас, които искат по-спокойна игра, можете да опитате да проверите следващата препоръка.

Подробности Градове: Skylines
Разработчик Колосал Орден ООД
Издател Paradox Interactive
Дата на излизане 10 март 2015 г.
Цена 199 999 рупии (Steam)
ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

4. Stardew Valley

За тези от вас, които влизат в поколението PS1, трябва да знаете името Harvest Moon, нали? За PC има наследник на име Stardew Valley .

Подобно на Harvest Moon, Stardew Valley е игра за симулация на земеделие, където управлявате ферма, докато наистина не ви омръзне.

Разбира се, Stardew Valley побира и онези от вас, които искат да намерят waifu или husbando, тъй като тази игра също има система за връзка .

Тази игра също е много лека, знаете ли, банда, защото Stardew Valley използва 16-битов стил на изкуство като миналия Super Nintendo.

Подробности Stardew Valley
Разработчик Загрижена маймуна
Издател Загрижена маймуна
Дата на излизане 27 февруари 2016 г.
Цена Rp.115999 (Steam)
ИЗТЕГЛЕТЕ Симулационни игри

5. XCOM 2

В XCOM 2 играете като командир на елитна група за унищожаване на миньони в зона 51 на име XCOM.

Всички ваши войски, които са се върнали на страната на Бога, няма да могат да се върнат отново, така че тук винаги трябва да бъдете внимателни при определяне на следващите си стъпки.

Освен на бойното поле, XCOM 2 има и елемент на управление на ресурсите по отношение на управлението на вашата база.

Като командир трябва да вземате решения за това как ще се използват ресурсите ви и в кои области искате да помогнете.

Подробности XCOM 2
Разработчик Игри Firaxis
Издател 2K игри
Дата на излизане 5 февруари 2016 г.
Цена 589 000 Rp (Steam)
ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

Играта за избор на офлайн редактор за Android

За тези, които играят на Android, не се обезсърчавайте, банда! ApkVenue също има няколко препоръки за най-добрите игри за избор на офлайн редактор.

Независимо дали става въпрос за качество и количество, Play Store не е по-малко. Следните игри гарантират, че ще ви занимават, въпреки че интернет ви не работи.

1. Одисеята на Алто

Продължението на Alto's Adventure, Alto's Odyssey е игра, в която играете сноубордист, който пресича пустинен пейзаж.

За разлика от повечето други безкрайни игри за бегачи , тази най-добра офлайн игра за 2018 г. има успокояваща атмосфера с минималистичен стил на изкуство, придружен от красива музика.

Подробности Одисеята на Алто
Разработчик Noodlecake Studios Inc.
Дата на излизане 25 юли 2018 г.
Цена Безплатно (Play Store)
Noodlecake Studios Inc Аркадни игри ИЗТЕГЛЕТЕ

2. Спасителен пояс

Lifeline е интерактивна текстова игра, в която трябва да спасите Тейлър , астронавт, който е заседнал в космоса.

В тази игра ще получите поредица от текстови съобщения от Тейлър и отговорът, който трябва да изберете, ще определи съдбата на Тейлър.

Изборът на игра на този офлайн редактор е много уникален, тъй като текстът, който можете да получите, е в реално време , така че трябва да изчакате известно време, за да чуете следващия отговор от Тейлър.

Подробности Спасителен пояс
Разработчик 3-минутни игри
Дата на излизане 10 юни 2015 г.
Цена 13 000 Rp (Play Store)
ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

3. Флоренция

Можете ли да си представите, банда, визуален роман, който се разказва без нито една дума? Сега Флоренция е играта.

Тук играете Флорънс Йео, която усеща солите на романтичния си живот с Криш .

Въпреки че е малко кратък, изборът на игра на този офлайн редактор успя да разплаче някои от приятелите на Джака, така че подгответе кутия за кърпи, когато играете.

Ако търсите опит, който е наистина уникален за Android, трябва да изтеглите тази офлайн игра, банда!

Подробности Флоренция
Разработчик Annapurna Interactive
Дата на излизане 5 март 2018 г.
Цена 40 000 IDR (Play Store)
ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

4. Царува: Игра на тронове

Историята на континенталния Вестерос може и да е приключила, но това не означава, че трябва да избягаме напълно от Game of Thrones , банда!

За тези от вас, които все още липсват на семейство Старк, можете да опитате Reigns: Game of Thrones , отделяне от поредицата Reigns , което използва настройката Game of Thrones .

В тази най-добра офлайн игра за Android за 2018 г. вие играете ролята на герой от Game of Thrones и вземате решения, които ще засегнат Седемте кралства .

Подробности Reigns: Game of Thrones
Разработчик DevolverDigital
Дата на излизане 18 октомври, 2018 г.
Цена 57 000 Rp (Play Store)
ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

5. Plague Inc.

Е, това е играта на избор за офлайн редактора, която е подходяща за тези от вас, които се нуждаят от изход в живота. В тази игра вие имате задачата да предизвикате апокалипсиса, като разпространите вируса, който сте направили.

Освен уникални идеи, тази игра има и много задълбочен стратегически геймплей, така че определено можете да се насладите на Plague Inc. и следвайте забавната сюжетна линия.

Подробности Plague Inc.
Разработчик Ndemic Creations
Дата на излизане 4 октомври 2012 г.
Цена Безплатно (Play Store)
Игри за симулация ИЗТЕГЛЕТЕ miniclip.com

Е, това е препоръката на избора на играта за офлайн редактор от ApkVenue, банда. Jaka избра 10-те игри по-горе, тъй като според Jaka, всяка от тях предоставя различно изживяване.

ApkVenue е сигурен, въпреки че вкусовете ви се различават, можете да намерите подходящ избор от 10-те игри по-горе.

Не се притеснявайте, всички игри, които ApkVenue, споменати по-горе, са качествени, така че не е нужно да се притеснявате повече да търсите развлечения, ако интернет ви е мъртъв.

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Фикри Хариш