Внимавай! Ето как да различавате истинската и фалшивата Powerbank!

Искате ли да купите Powerbank? Бъдете внимателни, преди да купите, защото KW захранващата банка циркулира навсякъде. Това е начинът да се разграничат реалните и фалшивите powerbank.

Все още има горещи новини в интернет за забраната за включване на Powerbank на борда. Всичко това е заради циркулиращ видеоклип, в който в кабината на самолета гори енергийна банка .

Трябва да сте наистина ужасени, когато чуете новините. Но за по-подробна информация, моля, прочетете статията, озаглавена „Опасността от експлозия! Powerbank не може да вземе самолет?

  • Експлозивна опасност! Powerbank не може да вземе самолет?
  • Ето как да се погрижите за Power Bank, за да не се повреди бързо
  • Освен че са сложни, тези 10 големи батерийни смартфона могат да бъдат и банка за захранване

Как да разграничим истинската и фалшивата Powerbank

Е, за тези от вас, които искат да купят Powerbank, е добре, че трябва да внимаваме преди да купим. Защото, очевидно има много фалшиви и фалшиви енергийни банки, които циркулират на пазара, знаете ли. Освен че ви навреди, купуването на фалшиви и фалшиви банки на енергия също застрашава вашата безопасност, знаете ли.

И така, как правите разлика между истинска и фалшива или фалшива powerbank ? Хайде, веднага ще го обсъдим.

1. Неразумен капацитет

С развитието на времето производителите на powerbank също ще създадат power bank с все по-усъвършенствана технология, като капацитета на батерията на power bank. Досега обаче капацитетът на банката за захранване не е повече от 30 000 mAh.

Следователно, ако видите продавач, който продава захранваща банка с капацитет до 200 000 mAh , по-добре не вярвайте, че това е истинска захранваща банка. Ако има такъв капацитет, това не е power bank, а суха батерия, момчета.

2. Цените са твърде евтини

Кой не би се изкушил от стоки с ниски цени? Но по въпросите, свързани с батерията, никога не се забърквайте, момчета . Защото батерията е доста опасна и може да предизвика пожар до експлозия.

Ако откриете powerbank, който има голям капацитет, но е много евтин , първо трябва да подозирате това. Ако този, който продава, не е официален магазин, по-добре отменете намерението си да го купите.

3. Тегло на Powerbank

Освен това можете също да тествате powerbank, като го претеглите. Ако захранващата банка, която искате да купите, има голям капацитет, но е с много малко тегло, трябва да проявите подозрение към powerbank.

Логично е, че колкото по-голям е капацитетът на банката за захранване, толкова повече батерия ще й е необходима. Така че, колкото повече батерии се използват, толкова по-тежка ще бъде мощността .

4. Материали на Powerbank

Със сигурност оригиналната Powerbank ще има добро качество, сякаш е направена от най-добрите материали. Ако захранващият блок е направен от пластмаса, той трябва да бъде направен от пластмаса, която не се счупва лесно, а ако захранващата банка е изработена от алуминий, тя трябва да е устойчива на корозия и да не е лесно корозираща.

Освен това логото на марката също ще бъде отпечатано ярко и с добро качество на печат. Така че логото не може лесно да избледнее и също така да не се ерозира.

5. Гаранция и рецензии

Стоките и закупените в официални търговски обекти трябва да имат официална гаранция от доставчика на powerbank. Така че, когато купувате, не забравяйте да попитате дали powerbank има официална гаранция от доставчика или не.

Ако обаче купувате Powerbank онлайн, добре е първо да проверите отзивите за продукта. Ако много хора се оплакват от Powerbank, по-добре е просто да анулирате покупката.

Това са 5 начина за разграничаване на реална и фалшива powerbank или фалшива. Добра идея е винаги да избягвате да купувате фалшива или фалшива powerbank, момчета . Защото, освен че застрашава вашия смартфон, фалшивата Powerbank също не гарантира неговата безопасност. За опасностите от самата фалшива powerbank, JalanTikus ще обсъди при друга възможност.