как да предавате поточно видеоклипове в YouTube, въпреки че имате лоша квота

Стриймингът на видео в Youtube е толкова забавен, че забравяте, че квотата ви за интернет изчерпва Ето как е стриймингът на YoutuTube Video, въпреки че имате лоша квота.

Тенденцията на стрийминг на видеоклипове в YouTube наистина е много приятно забавление. Освен това сега Индонезия се радва на супер бърза 4G LTE интернет услуга . Така че да се направи видео стрийминг дейност по-трудно и минимално буфериране .

Въпреки че гледането на видеоклипове в YouTube е забавно, не забравяйте, че квотата на пакета ви за интернет данни е ограничена. Освен ако не правите тези дейности, като използвате безплатна WiFi връзка . Така че за тези от вас, които все още ви принуждават да гледате стрийминг видеоклипове на вашия смартфон, въпреки че квотата е ограничена, JalanTikus ви дава няколко съвета.

  • Как да предаваме поточно видеоклипове в YouTube, въпреки че квотата ви е лоша
  • Ето 10-те най-известни YouTube в Индонезия
  • 7 начина за изтегляне на видеоклипове в YouTube на най-новия лаптоп за 2020 г., практичен с едно кликване!

Как да предаваме поточно видеоклипове в YouTube, въпреки че квотата ви е лоша

Изтеглете и инсталирайте най-новата Opera Mini

Приложения Браузър Opera Софтуер ИЗТЕГЛЕТЕ Приложения Видео и аудио Google Inc. ИЗТЕГЛИ

Opera наскоро пусна нова актуализация за приложението за браузър Opera Mini за Android. Opera предостави нова функция, където можете да гледате / стриймвате видеоклипове, дори ако имате лоша квота или бавна интернет услуга. Тази функция е Video Boost , която интелигентно намалява размера на видео данните, за да ускори времето за зареждане и да намали буферирането . Така че, това значително ще спести използването на интернет квота. Ето как да го използвате:

Как да активирам Video Boost

  • Първо отворете Opera Mini, след това изберете логото на Opera в долния десен ъгъл. Променете режима и изберете висок режим и проверете функцията за усилване на видео .
  • Сега отидете в менюто с настройки, изберете оформление .
  • След това го сменете в режим „ таблет “ .

ТАРААА !!! Сега можете да играете YouTube, въпреки че имате лоша квота. Въпреки че качеството на видеото е спаднало драстично, не е лошо това, което има значение е, че можете да запазите квотата си, нали?