как да продавате онлайн без капитал и най-продавани през 2021 година

ApkVenue иска да ви каже как да продавате онлайн без капитал на различни платформи като Facebook, LINE, Instagram до Tokopedia и Bukalapak. Хайде, започнете да продавате онлайн!

Има много предимства, ако можете да продавате онлайн. Причината е, че вече можете лесно да продавате всичко онлайн. В резултат на това можете да достигнете до много клиенти, ако знаете как да продавате онлайн.

Говорейки за онлайн продажба, не по-малко важно е също така да знаете как да продавате онлайн без капитал, независимо дали е на пазара или SosMed. Стратегия за продажби като тази също трябва да бъде проблем.

Така че, за да можете да продавате онлайн и да имате много клиенти, също е важно да научите продуктови изследвания. Целта е да можете да продавате онлайн и продуктите да бъдат предпочитани от целевия пазар.

Този път ApkVenue ще обясни как да продавате онлайн в SosMed и на пазара. Освен това, за да бъдат най-продавани онлайн продажбите, Jaka ще направи и съвети за проучване на онлайн продажбите.

Най-продавани съвети за онлайн продажба без капитал за начинаещи

Най-продаваните онлайн продажби наистина се нуждаят от внимателна подготовка. Определено не искате да продавате онлайн и след това веднага да дезертирате, защото не удовлетворявате клиентите.

Продажбата онлайн е като бягане на маратон. Ще се превърнете в бизнес, който се надява да осигури дългосрочни ползи. Следователно удовлетвореността на клиентите е основното изискване, моля.

За да можете да продавате онлайн в търсене, ApkVenue е написал съвети за онлайн продажба без капитал и има потенциал да се продава добре на пазара. Хайде, гледайте го, докато свърши, а!

1. Признайте проблема с целевия пазар

Когато продавате онлайн, първото нещо, за което трябва да внимавате, са нуждите на пазара. Някой купува продукт, защото има нужда от него.

ApkVenue наистина се надява, че можете да направите прости изследвания, за да идентифицирате проблемите с вашия целеви пазар. Предполагам, че имат проблем с какво можете да помогнете с определени продукти.

Например, кърмеща майка е трудно да сменя памперсите много пъти. Тя наистина се нуждае от продукт за памперс, който да попие много пъти пикнята на бебето и е безопасен.

И така, оттук нататък сте открили проблема на майката. След това трябва да намерите качествен и достъпен продукт, за да разрешите проблема.

2. Признайте уникалността на продукта

Втората стъпка, преди да продавате онлайн, трябва да идентифицирате продуктите на пазара. След това направете оценка, като попитате потенциалния целеви пазар.

Тъй като Яка даде пример за проблема с бебешките памперси, трябва да се опитате да намерите информация за очакванията на майките относно това какви са качествените памперси. Запишете подробно техните нужди, като започнете от качеството до цената, която желаете, да.

Тази стъпка е много полезна за измерване на удовлетвореността на клиентите по отношение на качеството и покупателната способност. Е, от тук можете също да разберете колко пъти бебето се изпикае и така нататък.

3. Създайте списък с партньорски продукти

След като сте направили стъпки 1 и 2, просто потърсете съответния продукт. Можете да изброите няколко продукта, след което да зададете приоритети.

Е, тогава можете да изберете партньорски продукт, известен още като продукт за посредничество. Тоест, трябва само да препоръчате продукта, без да го продавате на едро. Веднъж продадени, ще получите дори процентна комисионна.

4. Намерете съответна общност на клиентите

Говорейки за целевия пазар като майки, със сигурност те имат определена общност, свързана с образованието по семейни грижи. Е, можете да се присъедините към общността.

След общността, която има отношение към продукта, който ще продавате онлайн, разберете какви чатове се случват най-много. Е, по този начин можете все повече да се ровите в техните проблеми.

5. Изберете тема и стил на комуникация

Продажбата е тясно свързана с комуникацията. ApkVenue силно препоръчва да знаете стила на комуникация на целевия пазар.

Например имате целеви пазар за майки. Това, което трябва да научите, е използването на техните поздравителни думи или езикови термини. Целта е да се даде възможност на чата на продавача и купувача да се свърже.

6. Целенасочено образование в социалните медии

Сега знаете подробностите за проблемите, очакванията и комуникационните стилове на целевия пазар. След това трябва да сте активни в социалните медии.

За да направите това, трябва да подготвите образователно съдържание, свързано с проблемите на целевия пазар. Трябва да изградите доверието им преди да закупите продукт.

Планирайте редовни публикации в социалните медии. Колкото повече редовно споделяте полезно съдържание, толкова повече потенциални купувачи ще започнат да ви се доверяват. След това сте готови да продавате онлайн без капитал.

7. Създайте уебсайт

Може би тази седма стъпка ще бъде трудна, ако не сте свикнали да използвате уеб медии като блогове. Отпуснете се, защото не сте сами.

Днес наистина има много услуги, които осигуряват създаване на уебсайтове. Всъщност можете да го направите безплатно.

Можете да получите безплатен уебсайт, използвайки услугата blogger.com. Правете редовно образователно писане, за да имате много посетители на уебсайта.

Е, заедно с много посетители, които вярват в информацията на вашия уебсайт, потенциалът за най-продавани онлайн продажби чрез уебсайта е още по-голям.

Освен това можете да достигнете до клиенти в цяла Индонезия. Наистина готино, нали?

8. Събиране на препоръки

Доверието също се нуждае от доказателство, моля. Не само предлагайки продукти, целевият пазар ще бъде по-уверен в закупуването на продукта, ако има препоръка.

Можете да получите свои собствени препоръки от доставчици, които предоставят продукти. Просто трябва да поискате примери за препоръки, които да покажете на потенциалните купувачи.

9. Правете оферти, които е трудно да откажете

Мощен начин за онлайн продажба е, че трябва да умеете да правите оферти, които е трудно за потенциалните купувачи да откажат. Направете така, сякаш изпитват загуба, ако не купуват от вас продуктите, от които се нуждаят.

За да можете да направите това, ApkVenue дава съвети, за да научите техники за копиране и затваряне . И двете техники за онлайн продажба ще бъдат много полезни за стимулиране на продажбите. Сериозно!

Как да продаваме онлайн без капитал?

Източник на снимката: Warranteer

Всички онлайн продавачи искат да имат успех и да продават онлайн. Тези идеали също трябва да бъдат придружени от изучаване на най-новите знания за онлайн продажби.

По-нататък ApkVenue ще опише различни лесни и практични методи за онлайн продажба с помощта на различни надеждни платформи . Провери го!

Как да продавате онлайн във Facebook

Facebook е една от най-популярните социални медии в света. ApkVenue препоръчва да не пропускате Facebook като средство за онлайн продажба.

Стъпките са лесни, наистина. Веднага ApkVenue обяснява как да продавате онлайн във Facebook без капитал със следните стъпки.

1. Създайте интересни публикации

Източник на снимки: Shopify

Какви продукти искате да продавате онлайн, като използвате личен акаунт във Facebook или акаунт в магазин, който създавате специално, разбира се, трябва да съдържа интересно съдържание във всяка ваша публикация.

Уверете се, че съдържанието, както снимки, надписи, така и всички подробности в публикацията, ще накарат хората да се интересуват от закупуването на вашата стока.

2. Бъдете последователни в публикуването на продукти

Освен доброто съдържание, със сигурност трябва да сте последователни в публикуването на вашите артикули за определен период от време.

В допълнение към повишаването на доверието, редовното качване на публикации може да достигне и до приятели, които може да не са имали време да видят предишни качвания. В резултат на това можете да постигнете най-продаваните онлайн продажби.

3. Промоция безплатна или платена

След като имате добро съдържание и редовно публикувате , можете да правите промоции безплатно или срещу заплащане.

Ако не искате да харчите пари, можете да добавите още приятели във Facebook или да се присъедините към различни активни групи, които грубо се интересуват от вашата стока.

Но ако искате платена промоция, можете да използвате функцията Facebook Ads на цена според рекламата, която искате.

Освен това можете също да използвате услуги за добавяне на приятели. Просто стратегията струва пари според броя на приятелите, които искате.

Как да продавате онлайн в Instagram

Освен Facebook, Instagram сега е и една от най-популярните социални медии. Така че, разбира се, тези социални медии наистина не са за изпускане.

Използването на Instagram е наистина подходящо за онлайн продажба. Всъщност много известни личности използват акаунти в Instagram за промоция.

Методът е наистина лесен. Просто не следвате метода за онлайн продажба в Instagram по-долу, да:

1. Създайте акаунт в Instagram

Източник на снимката: Brey.co/Instagram

За тези от вас, които искат да се отнасят сериозно към продажбите в Instagram, първо трябва да създадете специален акаунт за вашия магазин или услуга.

Създайте акаунт с име, снимка в интересна биография. Освен това, не забравяйте винаги да сте готови да бъдете реагиращ администратор.

2. Намерете много последователи

Източник на снимката: Brey.co/Instagram

Колкото повече хора следват вашия акаунт, разбира се, толкова повече потенциални купувачи. За това поканете приятелите и роднините си да следят акаунта.

Първо, следвайте потенциални акаунти или ако имате интерес към вашата стока. Или можете също да използвате услуги за продажби за последователи и харесвания.

3. Създайте интересни публикации

Източник на снимката: Brey.co/Instagram

Освен че имате много последователи , отново трябва да създадете интересно и елегантно съдържание, за да можете да убедите хората да искат да купят вашата стока.

Качеството на снимките, надписите и използването на хаштагове са важни фактори за успешна продажба в Instagram.

4. Давайте отстъпки или атрактивни промоции

Източник на снимката: Brey.co/Instagram

Кой не се интересува от отстъпки и промоции ? Трябва от време на време да предоставяте атрактивни отстъпки и промоции за стоки, така че вашите онлайн продажби да се продават добре.

Особено ако сте нов продавач, атрактивните промоции със сигурност ще накарат хората да се интересуват от пазаруване и по-късно да станат лоялни клиенти!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да продавате онлайн на линия

LINE, което всъщност е едно от най -добрите приложения за чат , също се използва широко от хората, за да продават своите продукти онлайн. С различните налични функции, ето стъпките за онлайн продажба на LINE .

1. Използвайте LINE @

Снимката е предоставена от: Maceffort / LINE

Трябва да инсталирате приложението LINE @, което е създадено за тези от вас, които искат да правят бизнес с помощта на LINE.

Това приложение предоставя функция, при която на акаунта ви в магазина ще бъде присвоено потребителско име с префикс "@" . Освен това приятелите във вашия акаунт означават същото като последователите .

Линия за изтегляне @

2. Създавайте атрактивни публикации и промоции

Снимката е предоставена от: Maceffort / LINE

Подобно на използването на Facebook и Instagram, все още трябва да създавате интересно съдържание за всяка ваша публикация .

Качествените снимки с интересни надписи са елементи, които трябва да изпълните.

3. Промоция с помощта на поздравително съобщение и излъчено съобщение

Снимката е предоставена от: Maceffort / LINE

Едно от предимствата на използването на LINE @ е неговите по-интерактивни функции за поздравителни съобщения и излъчени съобщения .

Използвайте тези две функции, за да популяризирате продуктите, които продавате, или ако има атрактивни промоции, които искате да предадете.

Как да продавате онлайн на Tokopedia

Tokopedia е един от най-добрите онлайн сайтове за покупка и продажба в Индонезия. Трябва да използвате този сайт, ако наистина искате да правите бизнес, известен още като търговия чрез онлайн. Ето стъпките за онлайн продажба на Tokopedia :

1. Регистрирайте се (Създайте акаунт)

Просто отидете на сайта или приложението на Tokopedia, след което регистрирайте псевдоним, като използвате имейл акаунт, Facebook или други опции за акаунт.

След това ще бъдете помолени да потвърдите чрез номера на мобилния си телефон, докато акаунтът ви бъде обработен. Просто следвайте инструкциите, да!

2. Отворете магазин

След като имате акаунт, можете веднага да отворите собствен магазин. Да, направете го с интересно име, снимка и описание, така че посетителите на Tokopedia да се интересуват да се отбият в магазина ви.

3. Въведете продукта

След отваряне на магазин можете да започнете да въвеждате своите стоки. Подобно на другите, от вас се изисква да създавате интересно съдържание както от снимки, така и от описания на продаваните артикули. Не забравяйте да добавите и атрактивни промоции в рамките на определен период от време.

4. Правете транзакции

Трябва само да изчакате заинтересован купувач, след което да направите транзакция, след като купувачът реши да поръча една от вашите стоки. Изпратете стоката на купувача, след което ще получите парите от плащането.

Производителност на приложенията Tokopedia ИЗТЕГЛЯНЕ

Как да продавате онлайн в Bukalapak

Освен Tokopedia, Bukalapak е и един от най-добрите онлайн сайтове за покупка и продажба в страната. Вече на стари години, Bukalapak също е задължителен за вас, ако искате да правите бизнес чрез онлайн.

Ето стъпките за онлайн продажба в Bukalapak :

1. Регистрирайте се (Създайте акаунт)

Първо, направете процеса на регистрация, като използвате вашия имейл или Facebook акаунт. След като процесът на регистрация е успешен, можете веднага да отворите свой собствен щанд с името, снимката и интересното описание, които искате.

2. Продажба на стоки

Можете да поставите своите стоки в щандовете, които сте направили. Отново правете снимки и описания и атрактивни промоции, за да привлечете потенциални купувачи.

3. Управление на транзакции и изпращане на стоки

След като купувачът се заинтересува и поръча вашия артикул, управлявайте транзакцията, като изпратите артикула. Не позволявайте да има грешки при доставката на стоки от вид, размер, дизайн, до адреса на получателя.

4. Получаване на плащане

След като стоките пристигнат при купувача, ще получите пари от плащането за продадените стоки. Не забравяйте, че купувачът може да си върне парите, ако полученият артикул не съответства на поръчания.

Производителност на приложенията OpenLapak ИЗТЕГЛЯНЕ

Как да продавате онлайн на OLX

Особено за онези от вас, които искат да продават употребявани предмети, които не са използвани, но все още са подходящи за употреба, или вие, които просто искате да увеличите джобните си пари чрез продажба на вещи, тогава OLX е точното място за посещение.

Тук ApkVenue обяснява процедурата за онлайн продажба на OLX :

1. Създайте OLX акаунт

Регистрирайте се или създайте своя акаунт в OLX, като използвате вашия имейл или Facebook . Този акаунт е полезен за вас, за да създавате реклами за продажба на употребявани стоки.

2. Създайте заглавие на рекламата

Започвайки процеса на продажба, първо трябва да създадете заглавие на рекламата за артикула, който продавате. Опитайте се да направите заглавието възможно най-привлекателно, но все още далеч от впечатлението, че заблуждавате потенциалните купувачи.

3. Изберете категория

След като приключите със създаването на заглавието на рекламата, трябва да изберете коя категория е подходяща и подходяща за артикулите, които продавате. Тази категория е много важна, за да улесни потенциалните купувачи да намерят вашата стока.

4. Попълнете описанието

Попълнете описанието заедно с пълна информация за вашата стока. Не забравяйте, направете интересни снимки, както и подробности, за да опишете ясно своите стоки на потенциалните купувачи.

5. Попълнете лични данни

Попълнете личните си данни, като предоставите контакт, с който можете да се свържете. Опитайте се да запазите състоянието си на бърз отговор , така че потенциалните купувачи да са по-уверени и процесът на транзакция да тече по-бързо.

Приложения Производителност Tokobagus ИЗТЕГЛЯНЕ

Това е колекция от най-пълната колекция от начини за онлайн продажба без капитал в различни социални медии и онлайн сайтове за покупка и продажба. С правилната стратегия и научавайки много, тогава ще станете по-опитни в онлайн продажбите.

Вече няма причина да се обърквате как да продавате онлайн без капитал. Продължавайте да се опитвате и късмет!

Прочетете също статии за онлайн бизнеса от Nabila Ghaida Zia