как да сърфирате без реклами на Android, лесно и икономично

Понякога се дразним от многото реклами, които се появяват, когато сме заети да сърфираме с помощта на браузър на Android. За това този път ApkVenue ще ви даде съвети как да сърфирате без реклами на Android.

Сърфирането е една от дейностите, които потребителите на смартфони често правят. Въпреки че нивото на използване на браузъра е намаляло поради броя на уебсайтовете и социалните медии, които създават свои собствени приложения, браузърът все още се използва особено при сърфиране в нови уебсайтове.

За съжаление, понякога се дразним от многото реклами, които се появяват при сърфиране с помощта на браузър на Android. Освен че са досадни, рекламите, които се появяват, често карат смартфоните ни да изостават, така че ни обезкуражава да изследваме по-нататъшни страници.

За това този път ApkVenue ще ви даде съвети как да сърфирате без реклами на Android .

  • Как да сърфирате безопасно на Android, потребителите на смартфони трябва да знаят!
  • 5 страхотни инструмента за безопасно сърфиране и анти-хакване
  • Искате ли да разгледате Халал? Опитайте Greetings Browser Deh!

Как да сърфирате без реклами на Android

Източник на снимки: Източник: Marketing Land

Не е нужно да се дразните или да се страхувате, че смартфонът ви ще изостане, докато сърфирате, защото този един съвет е гарантирано, че ще можете да сърфирате забавно и вълнуващо без никакви рекламни прекъсвания. Без да се бавите, просто следвайте стъпките по-долу на Android, който имате.

1. Инсталирайте приложението Power Browser

Първата стъпка е, че първо трябва да инсталирате браузър, наречен "Power Browser - Fast Internet Explorer". Можете да намерите и инсталирате този браузър безплатно в Google Play Store.

Инсталиране: Power Browser

2. Отворете приложението

След като браузърът е инсталиран, можете веднага да преминете към следващата стъпка, а именно чрез отваряне на браузъра, който вече е в списъка с приложения на вашия смартфон.

ВИЖТЕ СТАТИИ

3. Въведете уеб адреса

Въведете уеб адреса, на който искате да отидете, и да сърфирате. След като сте на уебсайта, обърнете внимание на иконата на щита с отметка в долната дясна част на екрана на вашия смартфон. Щракнете върху иконата.

4. Изключете или блокирайте рекламите

Активирайте блокирането на реклами на тези уеб страници, като плъзнете иконата отдясно на менюто " Adblocking ", както е показано на изображението по-горе. Свършен! Сега уебсайтът, към който се стремите, е официално без реклами.

Това са съвети как да сърфирате без реклами на Android . Сега можете да се наслаждавате на сърфирането в интернет, без да се страхувате, че ще бъдете прекъснати от реклама. Късмет!

Прочетете също статии за Android или други интересни статии от Рейналди Манасе .