8 най-добри алтернативни приложения за Messenger на WhatsApp за Android 2017

Няколко алтернативни приложения за съобщения освен WhatsApp.

Бавно, но сигурно, услуги като SMS и MMS, за които се казваше, че често се използват от хората за изпращане на съобщения, сега започват да се изоставят. Всичко започна, когато приложенията за незабавни съобщения като AOL започнаха да се разработват още по-добре. И сега има много подобни приложения, които предлагат удобството за изпращане на съобщения или осъществяване на обаждания.

Едно от най-използваните приложения за съобщения днес е WhatsApp. Освен че е лек и спестява данни, WhatsApp има и много много полезни функции като видео разговори и изпращане на различни видове файлове . Е, ако сте уморени от WhatsApp, това е всичко, тогава можете да изпробвате тези 8 алтернативни приложения за обмен на съобщения WhatsApp. Провери го!

  • 10 тайни неща, които можете да направите с приложението Facebook Messenger
  • Как да инсталирате Messenger Lite на Android, спестете квота и батерия!
  • Как да създадете известия за плаващ чат като във Facebook Messenger

8 най-добри алтернативни приложения за обмен на съобщения WhatsApp за Android 2017!

1. Раздор

Discord е може би най -доброто приложение за съобщения за геймърите . Защо? Това е така, защото това приложение е оборудвано с поддръжка на различни платформи между смартфони и компютри. Приложението включва също гласов чат, текстов чат, поддръжка на GIF и други. Потребителите на това приложение могат също да създават свои собствени сървъри или да се присъединяват към други според техните нужди. Първоначално това приложение беше предназначено за геймъри . Някои хора обаче го използват като място за чат за своята организация поради лесните възможности за гласов чат.

2. FB Messenger Lite

Facebook Messenger е едно от най -популярните приложения за съобщения . Facebook има два вида приложения за това. Обичайните включват всички функции като глави за чат , видео разговори , стикери и други. Междувременно версията Lite е просто нормално приложение за чат с функция за гласово повикване. За съжаление, това приложение вече започва да се измъчва с досадни реклами. Това приложение обаче все още се използва широко от хората, защото е леко и спестява данни.

3. Google Allo и Hangouts

Google Allo и Google Hangouts са две приложения за съобщения, създадени от Google. Allo е най-новият. Allo предлага интеграция с Google Assistant и обичайните неща като стикери, поддръжка на GIF и др. Allo също така поддържа Google Duo, както и частен чат, ако искате да използвате. Междувременно Google Hangouts е по-старо приложение. Предимството е, че това приложение има междуплатформена поддръжка между компютри и смартфони . Hangouts също има видео чат, гласов чат и няколко други забавни функции.

4. Кик

Kik е друго популярно приложение за съобщения . Това приложение ви позволява да изберете уникално име, а не истинско име или телефонен номер. По този начин създава по-лично впечатление за вашите характеристики. Това приложение също е много популярно сред геймърите на Clash Of Clans или други. Kik включва също стикери, емотикони, групови чатове, видео чатове, теми и дизайнерски материали. Тази покупка в приложението е само покупка на допълнителни стикери и други подобни неща.

5. Отпуснатост

Slack е приложение за съобщения , което се използва по-добре за бизнес. Това приложение има много изчистен външен вид и тема, така че е лесно за използване. Slack е оборудван и с поддръжка за приложения на трети страни като Giphy, Google Drive, Asana и други продуктивни приложения. Потребителите могат също да се присъединят към множество сървъри на Slack. Може да се каже, Slack е по-професионална версия на Discord. Подобно на други приложения за съобщения , Slack също е безплатно приложение, което може да бъде изтеглено от PlayStore и AppStore.

6. Телеграма

Telegram е най -популярното приложение за съобщения по въпроси, свързани с поверителността. Приложението разполага с 256-битово AES криптиране, 2048-битово RSA криптиране и др. Подобни неща правят Telegram най -сигурното приложение за съобщения до момента. Телеграма разполага файл споделяне , междуплатформена поддръжка, групов чат, поддръжка на GIF, и много повече. Това приложение нараства заедно с популярността си, която се брои много бързо. В Индонезия това приложение също се използва широко като алтернатива на WhatsApp.

7. Viber

Viber е по-малко известен в няколко страни, включително Индонезия. Това приложение обаче все още е включено в най -популярните приложения за обмен на съобщения . Viber предлага пълното изживяване по отношение на съобщенията, включително изпращане на съобщения, осъществяване на обаждания, частни чатове, групови чатове, видео съобщения, видео чатове и др. Приложението включва и някои екстри като стикери, новини от цял ​​свят и много други. За съжаление, това приложение е доста тежко в сравнение с подобни приложения за съобщения .

8. ЛИНИЯ

Последният е LINE. LINE е приложение за съобщения, което е пуснато за първи път през 2011 г. Това приложение включва различни общи функции в съобщенията, като текстов чат, гласов чат, видео разговори . Едно от предимствата на LINE е, че стикерите са доста многобройни и разнообразни. Някои стикери са безплатни, но някои са платени. Освен това, това приложение поддържа и междуплатформени платформи за Android и Windows.

Това бяха 8 -те най-добри алтернативни приложения за обмен на съобщения WhatsApp за Android. Горното приложение е напълно безплатно и може да съдържа само някои платени функции, които не се изискват за закупуване, като стикери и други. От горния списък кое приложение използвате често? Пишете в графата за коментари!