24 най-добри телевизионни сериала за всички времена, трябва да гледате!

Объркани от това какъв вид забавление искате у дома? Тук ApkVenue има списък с най-добрите телевизионни сериали за всички времена и най-новата 2021 г., които могат да се гледат маратони!

Имате много свободно време, но сте объркани какво да правите? Вместо да ви е скучно у дома и да нямате никаква активност, по-добре е да гледате най -добрите филми от сериали , банда!

Въпреки че общата продължителност е в пъти повече от обикновените филми, някои заглавия на телевизионни сериали също предлагат истории, които са не по-малко интересни и вълнуващи във всеки епизод, знаете ли.

Да не говорим за избора на жанрове, които са много разнообразни, за да можете да го настроите според вашия вкус.

Е, за тези от вас, които се интересуват от гледане, но са объркани кое заглавие, този път ApkVenue ще ви даде списък с най-добрите и най-новите телевизионни сериали от 2021 г. , които трябва да гледате. Виж това!

Най-добър сериал за всички времена

Говорейки за телевизионни сериали, разбира се, досега има много заглавия на телевизионни сериали.

Но дори и така, всъщност не всички от тези телевизионни сериали предлагат добри истории и задоволителни актьорски изпълнения, нали знаете. Всъщност не малко от тях в крайна сметка се провалят и на пазара.

Е, за щастие това не се случи със следващия списък с най-добрите филмови поредици за всички времена, които трябва да гледате!

1. Game of Thrones (най-добрият сериал за всички времена)

Източник на снимки: VERITASERUMUK (Включен в редиците на най-добрите телевизионни сериали за всички времена, „Игра на тронове“ е задължително гледане).

Искате ли да гледате най-добрия колосален сериал? Ако е така, Game of Thrones е един от тях, който трябва да гледате, банда!

Адаптиран от фантастичния роман, озаглавен „Песен на лед и огън“, телевизионният сериал GOT разказва основно историята на борбата за трона на царството между семействата.

Сюжетната линия е сложна и непредсказуема е причината този телевизионен сериал да бъде предпочитан от много хора от цял ​​свят.

Самият сериал „Игра на тронове“ завърши историята точно в сезон 8, който се излъчи през 2019 година. Както и да е, най-добрият телевизионен сериал 2019 наистина се препоръчва!

Информация Игра на тронове
Преглед 9,3 / 10 (IMDb)
Продължителност 57 минути
Епизод Сезон 1: 10 епизода


Сезон 8: 6 епизода

Жанр Екшън, Приключенски, Драма
Дата на излизане 17 април 2011 - 19 май 2019
Създател Дейвид Бениоф


Д. Б. Вайс

Играч Емилия Кларк, Питър Динкладж, Кит Харингтън и др.

2. Money Heist (най-добрият сериал на Netflix)

Източник на снимки: cXc (Money Heist е един от най-добрите телевизионни сериали на Netflix с 44 милиона зрители).

Произхождайки от един от най-добрите телевизионни сериали на Netflix, Money Heist предлага и сюжет, който е не по-малко готин, банда.

Този телевизионен сериал, създаден в Испания, с оригиналното заглавие La Casa De Papel разказва историята на най-големия обир в испанската история, станал в държавната агенция за печатане на пари.

Въпреки че предпоставката на пръв поглед звучи клиширано, режисьорът Алекс Пина успя да опакова Money Heist в най-добрия филмов сериал с гениална сюжетна линия.

Така че не е изненадващо, че Money Heist е успял да счупи рекорда за поредица с най-голям брой зрители, а именно 44 милиона в платформата за стрийминг на филми Netflix.

Информация Грабеж на пари
Преглед 8.4 / 10 (IMDb)
Продължителност 1 час 10 минути
Епизод Сезон 1: 9 епизода


Сезон 4: 8 епизода

Жанр Екшън, престъпност, мистерия
Дата на излизане 2 май 2017 г. - 3 април 2020 г.
Създател Алекс Пина
Играч Урсула Корберо, Алваро Морте, Ициар Итуно и др.

3. Ходещите мъртви

Премиерата в САЩ през октомври 2010 г. „Ходящите мъртви“ е един от следващите най-добри филмови серии, които не бива да пропускате.

Тази филмова поредица на тема зомби разказва историята на унищожението на света, причинено от атака на зомбита. Това кара група хора да се борят, за да оцелеят.

Предлагайки сюжетна линия и също много напрегнати сцени, самият The Walking Dead навлезе в десетия си сезон, който беше официално пуснат през октомври 2019 г.

За съжаление обаче студиото реши да прекрати сезон 10 на Walking Dead в 15-и епизод, който първоначално беше планиран да завърши в епизод 16 поради COVID-19.

Информация Живите мъртви
Преглед 8,2 / 10 (IMDb)
Продължителност 44 минути
Епизод Сезон 1: 6 епизода


Сезон 10: 15 епизода

Жанр Драма, ужас, трилър
Дата на излизане 31 октомври 2010 г. - 5 април 2020 г.
Създател Франк Дарабонт


Анджела Канг

Играч Андрю Линкълн, Норман Рийдъс, Мелиса Макбрайд

4. По-странни неща

Приемайки жанра на ужасите във фентъзи с участието на група талантливи млади актьори, Stranger Things успя да се превърне в един от най-добрите филми от сериали, които откраднаха вниманието на много хора.

Самата история на Stranger Things започва с мистерия, която се случва в измислен град, наречен Хокинс. Докато един ден това чудовище от паралелното измерение на „Нагоре надолу“ преследва Уил и приятелите му.

В третия си сезон историята на Stranger Things все още се фокусира върху злата енергия, генерирана от измерението The Upside Down, въпреки че Eleven се опита да затвори портата.

Информация По-странни неща
Преглед 8,8 / 10 (IMDb)
Продължителност 51 минути
Епизод Сезон 1: 8 епизода


Сезон 3: 8 епизода

Жанр Драма, фентъзи, ужас
Дата на излизане 15 юли 2016 г. - до момента
Създател Братя Дъфър
Играч Мили Боби Браун, Фин Улфхард, Уинона Райдър и др.

5. Черно огледало

Интересувате ли се от света на технологиите? Искате ли да видите как технологичните разработки от време на време са включени в история на сериал? Тогава трябва да гледате Black Mirror , банда!

Най-общо казано, тази антианалогична филмова поредица, направена от Чарли Брокер, разказва за лошите ефекти на твърде усъвършенстваната технология върху хората.

Самият Black Mirror е доста успешен в опаковането на всеки епизод с истории, които са изненадващи, забавни, тъжни и дори страшни, което го прави любим на много хора.

Информация Черно огледало
Преглед 8,8 / 10 (IMDb)
Продължителност 60 минути
Епизод Сезон 1: 3 епизода


Сезон 5: 3 епизода

Жанр Драма, Sci-Fi, трилър
Дата на излизане 4 декември 2011 г. - 5 юни 2019 г.
Създател Чарли Брукър
Играч Даниел Лапайн, Хана Джон-Камен, Михаела Коел и др.

Други най-добри филмови серии ...

6. Оранжевото е новото черно

Комбинирайки комедия, драма и криминални жанрове, които звучат интересно, Orange Is the New Black всъщност предлага вълнуващи истории за гледане, банда.

Един от най-добрите телевизионни сериали на Netflix разказва историята на Пайпър Чапман (Тейлър Шилинг), жена на средна възраст, която е замесена в престъпление, докато не стигне до затвора за 15 месеца.

По време на престоя си в затвора Пайпър трябваше да преживее много проблеми, включително битка с други затворници.

Не само това, комедийният елемент в този едносериен филм също е доста изразен и гарантирано ще забавлява онези от вас, които може да се отегчат от романтичните уестърн сериали.

Информация Оранжевото е новото черно
Преглед 8.1 / 10 (IMDb)
Продължителност 59 минути
Епизод 7 сезон (13 епизода)
Жанр Комедия, престъпност, драма
Дата на излизане 11 юли 2013 г. - 26 юли 2019 г.
Създател Дженджи Кохан
Играч Тейлър Шилинг, Даниел Брукс, Тарин Манинг

7. Чернобил

Като един от най-добрите телевизионни сериали във версията IMDb с рейтинг 9.4, Чернобил , наистина трябва да гледате, ако искате телевизионен сериал с напрегнати истории, банда!

Въз основа на истинската история за ядрената катастрофа, станала в Съветската социалистическа република Украйна през 1986 г., Чернобил успява да представи редица събития, случили се по това време.

Не само това, най-добрият филмов сериал за всички времена също така подчертава историите на герои, които са успели да се бият и умрат в разгара на това ужасно бедствие.

Информация Чернобил
Отзиви (Брой рецензенти) 9,4 (354 242)
Продължителност 5 часа 30 минути
Епизод Сезон 1: 5 епизода
Жанр Драма, история, трилър
Дата на излизане 6 май - 3 юни 2019 г.
Създател Крейг Мазин
Играч Jessie Buckley, Jared Harris, Stellan Skarsg rd и др.

8. Убийството на Ева

Все още сте объркани кой филмов сериал да гледате? Убиването на Ева може да е алтернативен избор.

Най-добрият телевизионен сериал 2018 разказва за жена разузнавач на име Ева (Сандра О), която е дежурна, за да издири наемен убиец на име Виланел (Джоди Комер).

Сюжетната линия стана още по-интересна, когато двамата станаха обсебени един от друг и добавени с тъмни комедийни елементи.

Самото убиване на Ева е един от най-добрите екшън телевизионни сериали с история, базирана на трилъра на Люк Дженингс, сериал „Кодово име Виланел“.

Информация Убийството на Ева
Отзиви (Брой рецензенти) 8,3 (52 465)
Продължителност 42 минути
Епизод Сезон 1: 8 епизода


Сезон 3: 8 епизода

Жанр Драма, екшън, приключение
Дата на излизане 8 април 2018 г. - до момента
Създател Фийби Уолър-Бридж
Играч Сандра О, Джоди Комер, Фиона Шоу

9. Band of Brothers

Искате други препоръки за най-добрия телевизионен екшън сериал? Band of Brothers е един отговор, банда.

Тази филмова поредица по темата за Втората световна война, направена от Стивън Спилбърг и Том Ханкс, разказва историята на тренировъчния процес на военен екип, наречен Easy Company America, докато накрая те са готови да бъдат разположени на бойното поле.

Снабден с лъскава кинематография и реални нюанси на войната, не е чудно, че този един от най-добрите телевизионни сериали спечели успешно рейтинг от 9,4 на сайта IMDb.

За тези от вас, които търсят списък с най-добрите IMDb телевизионни сериали, не можете да пропуснете този Band of Brothers!

Информация Братска банда
Преглед 9,4 / 10 (IMDb)
Продължителност 1 час 15 минути
Епизод Сезон 1: 10 епизода
Жанр Екшън, драма, история
Дата на излизане 9 септември 2001 - 4 ноември 2001
Създател Стивън Спилбърг, Том Ханкс
Играч Скот Граймс, Дамян Луис, Рон Ливингстън и др.

10. Breaking Bad (IMDb версия на най-добрия телевизионен сериал)

Снимката е предоставена от: Trailer Blend (Breaking Bad е една от най-добрите версии на телевизионния сериал IMDb с рейтинг 9.5).

Последният списък с най-добрите телевизионни сериали, а именно Breaking Bad , спечели редица престижни награди, включително две награди "Златен глобус".

Опакован в история, пълна с драма, екшън, както и тъмна комедия, самата Breaking Bad разказва историята на учител по химия на име Уолтър Уайт (Брайън Кранстън), който попада в търговията с наркотици.

Не без основание Уолтър беше принуден да направи това, за да може да отговори на нуждите на семейството си, след като му беше поставена диагноза рак на белия дроб в краен стадий.

Въпреки че има предпоставка, която звучи клиширано, актьорската игра на Брайън тук успя да направи историята още по-вълнуваща и незабравима.

Информация В обувките на Сатаната
Преглед 9,5 / 10 (IMDb)
Продължителност 49 минути
Епизод Сезон 1: 7 епизода


Сезон 5: 16 епизода

Жанр Криминал, драма, трилър
Дата на излизане 9 септември 2001 - 4 ноември 2001
Създател Винс Гилиган
Играч Брайън Кранстън, Арън Пол, Анна Гън и др.

Най-добър телевизионен сериал излъчване 2021

Гледането на телевизионни сериали може да се превърне в ново хоби за някои хора по време на настоящата пандемия. За щастие има много възможности за избор на заглавия и различни жанрове, които можете да гледате, особено през 2021 година!

Всъщност някои от тях са рекламирани и като най-добрите филмови поредици, защото са получили успешно високи оценки.

Например списъкът на най-добрите телевизионни сериали през 2021 г. според уебсайта Rotten Tomatoes, който можете да видите по-долу.

1. Голяма уста: Сезон 4

Рейтинг: 100%

Излъчен на стрийминг платформата Netflix, Big Mouth: Season 4 е анимационен сериал, който разказва история за хаоса и ужаса, с които се сблъскват тийнейджърите в края на осми клас.

Като се започне от мъките на летния лагер, лошото алтер его, ужасният пубертет и много други неща. Всичко е обвито с напрегнати комедийни елементи, така че е много интересно да се гледа.

2. Дикинсън: Сезон 2

Рейтинг: 100%

Продължавайки историята от предишния сезон, Дикинсън: Сезон 2 ще се съсредоточи върху историята на героя Емилий Дикинсън (Хейли Щайнфелд), за когото се казва, че е все по-обсебен от поезията си.

Докато един ден Дикинсън срещна някой на име Сам Боулс, за когото се твърди, че го е извел на върха на популярността си. Неочаквано стремителната кариера на поета всъщност го направи в капан в лукса на престижа.

3. Малка брадва: Алекс Уитъл

Оценка: 97%

Въз основа на истинската история на дискриминацията, настъпила в Англия в края на 60-те до средата на 80-те години, Small Axe: Алекс Уитъл следва пътуването на Алекс Уитъл (Шей Коул) от детството до зряла възраст.

Казват, че Алекс е прекарал детството си в старчески дом, които са били предимно бели. Докато един ден той е хвърлен в затвора по време на въстанието в Брикстън през 1981 г.

4. Лупин: Сезон 1

Оценка: 97%

Започвайки от 8 януари в платформата Netflix, Лупин: Сезон 1 разказва историята на завършен крадец на име Асан Диоп (Омар Си).

Този, който в продължение на 25 години вярваше, че баща му е крадец, факт е, че баща му е жертва на капана на богато семейство.

5. Еуфория: Проблемът не трае винаги

Оценка: 96%

Навлизайки в редиците на високо оценени телевизионни сериали, Euphoria: Trouble Don't Last Always фокусира историята си върху историята на Rue (Zendaya), която се връща към приема на наркотици след напускането на Жул.

От друга страна, Али (Колман Доминго), който е бивш потребител на наркотици, се опитва да събуди и разбере проблемите, с които се сблъсква приятелят му.

Най-добри и най-нови телевизионни сериали 2021 г. Други ...

6. Всички велики и малки същества: Серия 1

Оценка: 96%

А римейк на 1978 сериал с подобно заглавие, всички създания големи и малки: Серия 1 ще ви отведе до набор село през 1930.

Самият този комедиен драматичен сериал разказва за приключенията на персонала, работил във ветеринарна практика през онази епоха.

7. Извънземно обитател: Сезон 1

Оценка: 93%

Адаптиран от едноименния комикс на Питър Хоган, Resident Alien: Season 1 е научно-фантастична комедийна мистериозна драматична поредица, чиято премиера бе на 27 януари.

Тази поредица проследява историята на пътуването на Хари (Алън Тудик), извънземен, който се блъска в земята и се маскира като човешки лекар в малък град.

Идвайки с тайна мисия да убие всички хора, обстоятелствата го карат да бъде обвързан с местна мисия за разрешаване на убийства и започва да осъзнава, че трябва да се адаптира към новия си свят.

8. Дивата природа: Сезон 1

Оценка: 92%

Ако предпочитате мистериозен драматичен сериал, The Wilds: Season 1 предлага интересна напрегната история, която да следвате, тук!

Този телевизионен сериал проследява историята на група тийнейджъри, които трябва да оцелеят, след като инцидент ги остави заседнали на остров. Изненадващо присъствието им на острова не беше случайно. Тогава какво всъщност се случи?

9. Star Trek: Discovery: Сезон 3

Оценка: 90%

Разположен 10 години преди приключенията на Кърк и Спок в оригиналната поредица Star Trek, предисторията, озаглавена Star Trek: Discovery: Season 3, най-накрая официално се излъчва в платформата Netflix.

Star Trek: Discovery се фокусира върху историята по време на война между федерацията, клингонската империя и офицерите на Starfleet, които след близо век преди това са живели спокоен живот.

10. City So Real: Минисериал

Оценка: 90%

Представяйки цялата история само в 5 епизода, City So Real: Miniseries е документален телевизионен сериал, чиято премиера беше в края на 2020 г.

Поредицата проследява сюжета на изборите за кмет през 2019 г. в Чикаго, Илинойс, и подчертава корупцията, която се случва в града в резултат на пандемията COVID-19.

Историята за бунтовете, станали след смъртта на един от гражданите на черната раса, Джордж Флойд, също е представена в тази поредица.

11. Кобра Кай: Сезон 3

Оценка: 89%

Разположен 30 години след събитията от предишния сезон, Cobra Kai: Season 3 е наистина интересен за проследяване, особено за тези от вас, които са любопитни за продължението на историята на учениците на Cobra Kai.

В този трети сезон се казва, че Даниел ЛаРусо (Ралф Макио) се затруднява да балансира живота си без помощта на учителя си. В същото време той също трябваше отново да се изправи срещу своя враг.

12. Бриджъртън: Сезон 1

Оценка: 89%

Адаптиран от най-продавания роман със същото заглавие от Джулия Куин, Бриджъртън: Сезон 1 е продуцентска поредица на Shoundaland за Netflix, която започна да се излъчва в края на декември 2020 г.

Тази поредица разказва за романтичната драма и живота на знатното семейство Бриджъртън в Англия, което трябва да премине през своите възходи и падения.

Едно от тях, децата от семейство Бриджъртън, трябва да следва традицията на сватовство между аристократи.

13. Преструвай се, че е град: Ограничена серия

Оценка: 88%

Подготвен от най-влиятелния режисьор в историята на филма, телевизионният сериал „Преструвай се, че е град: ограничен сериал“ се опитва да представи живота и перспективите на живота на Лебовиц, известен със своята прямота.

В продължение на десетилетия Лебовиц, който е критик, често предлага различни мнения по много въпроси. В тази поредица град Ню Йорк ще бъде обсъден от различни гледни точки, които е интересно да се следват.

14. Слуга: Сезон 2

Оценка: 85%

Следващият най-добър телевизионен сериал през 2021 г. от Rotten Tomatoes е Servant: Season 2, който е психологически сериал на ужасите, който ще накара публиката да се напрегне.

Този последен телевизионен сериал разказва историята на Дороти (Лорън Амброуз) и Шон Търнър (Тоби Кебъл), двойка от Филаделфия, които са в траур след смъртта на 13-седмичното им бебе.

Е, това е списък с най-добрите телевизионни сериали за всички времена, които могат да запълнят дните ви, докато сте у дома, така че не е скучно, банда.

Кои телевизионни сериали сте гледали? О, да, ако имате препоръки за други най-добри заглавия на филмови серии, можете да ги споделите в колоната за коментари. Приятно гледане!

Прочетете също статии за телевизионния сериал или други интересни статии от Shelda Audita .