5 най-добри и безплатни компютърни антивирусни програми за януари 2016 г.

Чрез тази статия, нека представим 5-те най-добри и безплатни антивирусни програми, които можете да използвате, за да защитите компютъра си от всички лоши неща, включително вируси, зловреден софтуер, страшен софтуер и различни други заплахи.

Въпреки че заплахите под формата на вируси и зловреден софтуер в края на 2015 г. и навлизането в началото на 2016 г. не се броят толкова много, това не означава, че можете просто да се отпуснете. Оставянето на компютрите изложени на света на интернет без защита не е разумен ход. Всъщност има много безотговорни страни, които искат да се възползват от всички лични данни, съхранявани на компютрите на други хора, за бъдещото им овластяване.

Затова, чрез тази статия, нека представим 5-те най-добри антивирусни програми, които можете да използвате, за да защитите компютъра си от всички лоши неща, включително вируси, зловреден софтуер, страшен софтуер и различни други заплахи . Като се има предвид, че потребителите на компютри в Индонезия харесват безплатни, разбира се, 5-те антивируса по-долу са безплатни за използване.

  • Леле, този антивирус прави вашата парола лесна за разбиване, хакери!
  • Трябва да използвате антивирус на Android?
  • Как да използвам 68 антивируса едновременно на един компютър

5 най-добри безплатни компютърни антивируса за януари 2016 г.

1. 360 Обща сигурност

Все още не бъдете скептични . Въпреки че 360 Total Security е продукт от Китай, това не означава, че качеството е второстепенно. Този антивирус, създаден от Qihoo от година на година, продължава да предоставя значителни промени. Започвайки от по-модерен външен вид, до характеристики, които не отстъпват на антивирусите от западните страни.

360 Total Security предлага мощни функции като антивирусна програма, анти- зловреден софтуер , пясъчник , защитено онлайн пазаруване и защита в реално време, която ще защити всички форми на поверителност, изтеглени файлове, регистър и много други. Ако искате да похарчите малко пари, тогава 360 Total Security също ще осигури оптимизатор на системата и средство за почистване на боклуци .

Пекин Qihu Keji Co. Антивируси и приложения за сигурност ООД ИЗТЕГЛИ

2. Безплатна антивирусна програма Avira

Avira е една от антивирусните компании с подобрения в качеството, които продължават да се подобряват. За ветерани компютърни потребители, може би в миналото, Avira все още се появява като антивирус на тъмен кон, който се появява за обществени компютри. Сега те са по-съвършени и могат да се конкурират с други големи компании като Norton и Kaspersky.

Отлични антивирусни и анти- зловреден софтуер скенер функции, съчетани с база данни , която винаги се актуализира редовно, защото тя е свързана с техните облачни сървъри , са едни от добавената стойност, която ще получите. В допълнение, Avira се оборудва и с инструмент за премахване на рекламен софтуер, който придружава изключителни инсталатори на софтуер .

Антивирусни приложения и приложения за сигурност Avira GmbH ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Outpost Security Suite

Навлизайки в 2016 г., Outpost, който преди това беше собственост на Agnitum, сега се придобива от Yandex, която е една от най-големите интернет компании в Русия. Чрез Outpost Security Suite ще получите много предимства, които може да не се получат от други безплатни антивируси. Той има силна функция за защита в реално време и може да защити вашия компютър от всички заплахи, било то файлове, снимки, видеоклипове и имейли. Agnitum Ltd Антивирусни и защитни приложения ИЗТЕГЛЕТЕ

4. Comodo Internet Security

Comodo Internet Security Antivirus, който идва от далеч, по-точно от Обединеното кралство, винаги впечатлява тези, които го използват. В допълнение към популярния през миналата година продукт за браузър, антивирусът е не по-малко добре. Снабден с функции като задълбочен скенер, тъй като може да премахне шпионски софтуер, руткитове и ботнет атаки. Всъщност този софтуер не е толкова икономичен, колкото другия софтуер по отношение на работата с RAM, но добрите му характеристики заслужават вашето внимание. Comodo Antivirus & Apps Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Panda Free Antivirus

Забавно име, мощна функция , това е правилното изречение за описание на този антивирус от Испания. Panda Free Antivirus винаги предлага жаргона „инсталирай и забрави“, защото всъщност те проектират много лесен за употреба антивирус с изчистен и модерен външен вид.

Ако имате нужда от антивирус с удобства като Windows Defender, но имате по-пълни функции, тогава Panda Free Antivirus е отговорът.

Panda Security Antivirus & Security Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

Има 5 безплатни компютърни антивирусни безплатни Terabik януари 2016 г. Ако наистина се нуждаете от допълнителна защита, тогава тези антивируси трябва да са подходящи за вас. Ако има нещо, което сме пропуснали, не се колебайте да дадете вашите предложения в колоната за коментари по-долу.