15 уникални уебсайта, когато ви е скучно на работното място, наистина е забавно!

Този път ApkVenue иска да ви даде препоръка за най-уникалния и страхотен уебсайт, който можете да посетите, когато се чувствате отегчени в офиса. Гарантирано, наистина вълнуващо!

Разбира се, чувствали сте се отегчени, когато работите в офис. Надявате се, че можете да направите нещо, за да освежите ума си.

Единият вариант е да играете игри. Но мисля, че е почти невъзможно да се играят игри в работно време. Да, но има риск веднага да бъде уволнен от шефа.

Затова е по-добре, ако се отбиете в 15-те най-вълнуващи уебсайта, които да посетите, когато ви е скучно!

15 най-добри уебсайта за отегчение в офиса

Списъкът на сайтовете по-долу е от различни видове, банда! Някои са образователни, други са просто за забавление.

Ясното е, че можете да губите време, като посетите тези сайтове! Но помнете, уверете се, че цялата ви работа е завършена!

1. Geoguessr.com

Първият е geguessr.com . На този уебсайт ще бъдем отведени на място във всички краища на света с помощта на технологията Google Maps.

Нашата задача е да отгатнем местоположението и да го изберем на картата. Колкото по-близо е нашето предположение до реалния отговор, толкова по-висок резултат ще получим!

2. Asoftmurmur.com

Освен това има asoftmurmur.com . Чрез този уебсайт можем да слушаме различни видове звуци, които могат да бъдат полезни за успокояване на ума ни.

Има звуци на дъжд, мълния, вълни, вятър, огън, пеене на птици, насекоми, под звуците на тълпа от хора. Можете да смесвате различни гласове, за да получите най-добрата формула, която ще ви успокои

3. Agoodmovietowatch.com

Този сайт е подходящ за тези от вас, които обичат да гледат филми, банда! Agoodmovietowatch.com е сайт, който ще предоставя препоръки за филми, които да гледате.

Не само филми, които се показват в кината, ще получите и препоръки за сериали, които се излъчват в Netflix, или такива, които се продават чрез цифрови магазини.

4. Hackertyper.net

Шшш, това е малко тайна, така че не позволявайте на други хора да разберат, а. Можете да използвате този сайт, за да се преструвате, че компютърът ви е хакнат от неизвестни страни.

Hackertyper.com е сайт, където можете да въведете всеки символ, за да покажете ред от код като хакер !

5. Music-map.com

Омръзна ли ви да слушате една и съща музика? Защо просто не слушате нова песен, подобна на любимия ви изпълнител?

Music-map.com ще ви покаже имената на изпълнители, които са свързани и имат сходства с любимия ви изпълнител, банда! Трябва само да въведете името на художника в предоставената колона.

Други забавни уебсайтове. . .

6. Twofoods.com

Ако сте от типа хора, които наистина се грижат за храненето на храната, която консумирате, тогава сайтът twofoods.com е идеален за вас.

На този сайт можете да сравнявате между две храни. Можете да видите съотношението на калориите, въглерода, мазнините и протеините, съдържащи се в храната.

7. Theuselessweb.com

Както подсказва името, този сайт няма да направи нищо. Има едно нещо, theuselessweb.com ще ви отведе до друг сайт, който е също толкова безполезен.

Така че, когато се чувствате депресирани, защото се чувствате безполезни, разгледайте този сайт. Ще го намерите по-полезен от този уебсайт.

8. Thisissand.com

Ако се стремите да бъдете художник на пясъчна живопис, може би ще можете да практикувате използването на този един сайт.

Thisissand.com е уебсайт, където можете да поръсите пъстър пясък. Ако си добър в това, можеш да направиш изкуство от това, банда!

9. Theoatmeal.com

Феновете на Doodle определено ще се чувстват дълго у дома си на този сайт! Theoatmeal.com е сайт, който има толкова много интересни драскулки, които са пълни със смисъл и забавление.

Има и комикси, които можете да прочетете безплатно. Ще получите вдъхновение или просто ще се посмеете леко, когато разглеждате този вълнуващ уебсайт.

10. Supercook.com

Объркани какво да готвя със съществуващите съставки? Трябва да отворите този сайт supercook.com , банда!

Трябва само да изберете какви съставки се предлагат във вашия хладилник. По-късно ще се появят хранителни рецепти, които могат да бъдат направени въз основа на тези съставки.

11. Малката алхимия

Little Alchemy е уебсайт, където можете да играете пъзели, като комбинирате различни елементи, които съществуват в тази вселена.

Например, ще получите прах, като комбинирате въздух и земя. Трябва да можете да отворите всички съществуващи елементи с общ брой до 580 елемента .

12. Pixeloughts.com

Искате ли да получите мотивация за справяне с наличните проблеми? Опитайте да отворите уебсайта pixeloughts.co .

При отваряне на този сайт ще бъдете помолени да въведете какви проблеми ви притесняват. След като го завършите, ще се появят обнадеждаващи изречения!

13. Stars.chromeexperiments.com

Ако сте астрофилия или харесвате неща, които миришат на Вселената, трябва да се отбиете в този уебсайт, банда!

Stars.chromeexperiments.com е сайт, който ще ви даде безплатна обиколка около нашата вселена, по млечния път .

14. Unplugthetv.com

Мнозина смятат, че качеството на телевизията днес е наистина лошо. Не само в Индонезия, чужбина също изпитва същото явление.

Следователно има сайт unplugthetv.com, който ще ви даде по-добри препоръки от това, което се показва по телевизията.

Ако не ви се иска, можете лесно да промените видеоклипа. Всички видеоклипове, показани на този сайт, са взети от Youtube.

15. JalanTikus.com

Хехехе, последният сайт, който ApkVenue ще ви препоръча, е jalantikus.com , банда! Сайтът, на който се намира Jaka, винаги предоставя актуална информация за технологиите .

Можете да се възползвате от четенето на статиите в него. О, да, JalanTikus също има канал в Youtube, знаете ли какво?

Така че това е банда, 15 от най-добрите забавни уебсайтове, когато ви е скучно на работа или в клас. Как, изобщо забавно нали? Особено последният номер, наистина е забавно!

Важното е, не ви оставяйте да пренебрегвате задълженията си само заради забавното играене на препоръчаните от Jaka уебсайтове!

Прочетете също статии за уебсайта или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah