10 най-добри и най-надеждни онлайн приложения за покупка и продажба през 2019 г.

Вие ли сте от тези, които често пазаруват в електронната търговия? Тук ApkVenue ще ви разкаже за най-доброто и доверено онлайн приложение за покупка и продажба за телефони с Android през 2019 година.

В днешно време вече не е нужно да се уморявате около мола, за да търсите целевите си артикули. Достатъчно с приложение за електронна търговия на смартфон , можете лесно да пазарувате.

Разбира се, от многото електронна търговия в Индонезия, много от тях предлагат много промоции, функции и други удобства.

За да улесните пазаруването, особено когато приветствате Националния ден за онлайн пазаруване (Harbolnas), тук ApkVenue препоръчва най -доброто и най-доверено онлайн приложение за покупка и продажба през 2019 г., банда.

Най-добрите и най-надеждни препоръки за онлайн покупка и продажба 2019

Докладвайки от iPrice.co.id , ApkVenue обобщи редица най -добрите онлайн приложения за покупка и продажба на платформата Android въз основа на класирането, дадено в услугите на Google Play до второто тримесечие на 2019 г.

В разгара на хаоса на приложението Bukalapak, което внезапно изчезна от Play Store, всъщност все още можете да използвате други приложения, за да пазарувате онлайн !

Заинтригуван от списък с други надеждни онлайн приложения за покупка и продажба ? Елате да видите пълния преглед по-долу!

1. Shopee

Макар и сравнително нова, Shopee в момента е успешно класирана на първо място в топ приложението за електронна търговия в Google Play. Освен това това приложение е доста популярно, особено сред жените.

Това базирано в Сингапур стартиране предлага удобството за пазаруване, като предлага безплатни промоции за доставка и други отстъпки, които също са примамливи.

Освен банкови преводи, кредитни карти и интернет банкиране , Shopee предлага и начин на плащане за плащане на място, известен още като COD.

Shopee се отличава и по отношение на социалните медии с редица последователи на Instagram от над 2,6 милиона последователи и посетители на уебсайта месечно до 90 милиона посетители.

Подробности Shopee
Разработчик Shopee
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 59MB
Изтегли 50 000 000 и повече
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

Производителност Shopee Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Токопедия

Tokopedia, която е включена в една от компаниите за еднорози в Индонезия, предоставя възможност на всеки да стане продавач или продавач .

Купувачите и продавачите могат също така да сведат до минимум притесненията, че са жертва на измама, тъй като начинът на плащане е безопасен и надежден.

Средствата на купувача ще се управляват от Tokopedia, докато поръчката пристигне и бъде потвърдена от купувача. Освен това, след като покупката приключи, новите средства ще бъдат изпратени на продавача.

Tokopedia има и най-големите месечни посетители на сайта със 140 милиона посетители месечно!

Подробности Токопедия
Разработчик Токопедия
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 43MB
Изтегли 50 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

Производителност на приложенията Tokopedia ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Лазада

Като един от най -големите онлайн магазини в страната, Lazada предлага широка гама от продукти, вариращи от мода , джаджи , електроника и много други.

Освен в Индонезия, Lazada е и едно от най -големите онлайн приложения за покупка и продажба в Югоизточна Азия като Малайзия, Филипините, Сингапур, Тайланд и Виетнам.

Lazada, която някога е заемала първата позиция в електронната търговия в Индонезия, има над 28 милиона последователи във Facebook с посещения на уебсайта от 49 милиона посетители на месец.

Подробности Лазада Индонезия
Разработчик Lazada Mobile
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 100 000 000 и повече
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

Lazada Мобилни приложения Производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

Други приложения за онлайн покупка и продажба ...

4. Букалапак

Освен Tokopedia, има и друга електронна търговия от Индонезия, а именно Bukalapak . Всяка четвърта компания еднорог от Индонезия също се използва широко в онлайн центровете за покупко-продажба .

Процесът на продажба или закупуване на стоки в Bukalapak също е лесен. Къде вашите средства ще бъдат депозирани от Bukalapak до пристигането на поръчката и след това те ще бъдат изпратени на продавача.

Като цяло, Bukalapak има функции, които са почти подобни на Tokopedia. Разликата е, че в приложението Bukalapak има функция за преговори за цена, при която можете да наддавате за цени при продавача.

За съжаление напоследък Букалапак е нестабилен. Започвайки от въпроса за съкращенията до загубата на приложението в услугите на Google Play.

Подробности Букалапак
Разработчик Букалапак
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 42MB
Изтегли 50 000 000 и повече
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

Производителност на приложенията OpenLapak ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Сорабел

Sorabel (по-рано известна като Sale Stock ) е специализирана в електронната търговия, насочена към потребителите от женски пол, която предлага модни продукти, вариращи от дрехи, козметика и други.

Функциите, предоставени от този надежден онлайн магазин за облекло , са функцията Опитайте първо ново плащане, плащания с COD в Индонезия, до 30-дневна гаранция за връщане, банда.

Досега Sorabel се класира на 5-то място в Google Play с до 185 хиляди посещения на сайта на месец.

Подробности Сорабел
Разработчик Акция за продажба
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 9.7MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

Производителност Продажба на стокови приложения ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Blibli.com

В приложението за електронна търговия Blibli.com, което също идва от Индонезия, можете да намерите всякакви стоки на ниски цени, но с високо качество.

Елементите, налични в това приложение, обикновено се фокусират върху електрониката и хобитата, включително джаджи , камери, лаптопи, телевизори, игрови конзоли, играчки и други, банди.

Тази дъщерна компания на Djarum, основана през 2010 г., има най-големите последователи в Twitter с 485 000 последователи и посещения до 38 милиона посетители на месец.

Подробности Blibli.com
Разработчик blibli.com
Минимална ОС Android 4.2 и по-нови версии
Размер 26MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

7. JD.ID

Този онлайн сайт за покупка и продажба първоначално идва от Китай, JD.com. Конкретно за индонезийския пазар, името му е променено така JD.ID .

За да улесни потребителите, JD.ID добави и онлайн приложение за покупка и продажба, което можете да получите за платформите Android и iOS.

Тук можете да намерите различни предмети, от мобилни телефони , таблети , слушалки , зарядни устройства , лаптопи, дрехи, до храна и напитки.

Освен това можете да закупите стоки и от чужбина! Подходящ за тези от вас, които имат проблеми с намирането на определени предмети в Индонезия.

Подробности JD.ID
Разработчик PT. JingDong Индонезия Първо
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 41MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

8. Залора

Тогава за тези от вас, които искат да изглеждат модерно, без да се налага да обикаляте търговски център или търговски център, можете също да използвате приложението Zalora .

Тук можете да намерите десетки хиляди продукти като обувки, дрехи и други аксесоари от известни марки, както и оригинални стоки.

Zalora също често предлага специални отстъпки за своите клиенти. Досега сайтът Zalora получава 5 милиона посетители на месец, банда.

Подробности Залора
Разработчик Zalora South East Asia Pte Ltd
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 10MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

Приложенията за социални съобщения и съобщения на Zalora South East Asia Pte Ltd ИЗТЕГЛЕТЕ

9. AliExpress

Ако искате да закупите продукти или приспособления от чужбина, AliExpress е онлайн приложение за покупка и продажба , което трябва да опитате.

Със седалище в Китай AliExpress предлага голямо разнообразие от продукти на купувачи от цял ​​свят, включително Индонезия.

Това приложение, стартирано от Alibaba, също често предлага отстъпки и промоции за безплатна доставка.

Дори за начините на плащане не е нужно да се притеснявате да създавате акаунт в PayPal. Тук можете да платите чрез верига магазини на дребно, като например Alfamart във вашия район.

Подробности AliExpress
Разработчик Alibaba Mobile
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 100 000 000 и повече
Рейтинг 4.7 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

10. Alfacart

Мързеливи да пазарувате в магазина или заети с ежедневие, банда? Така че, за да пазарувате за ежедневните си нужди, можете да използвате приложението за онлайн пазаруване Alfacart .

Alfacart, който е свързан с мрежата на Alfamart в цяла Индонезия, осигурява различни нужди, като храна, напитки, бебешко оборудване, мода , на електрониката.

Освен това, Alfacart също така предоставя възможност за 1час доставка чрез сътрудничество с услуги за доставка на стоки от онлайн такси прилагането мотоциклет , GO-JEK .

Подробности Alfacart
Разработчик Alfamart Digital Business
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 16MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 3.7 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

Приложения Производителност PT. Sumber Trijaya Lestari ИЗТЕГЛЯНЕ

Видео: Колекция от интелигентни начини за пазаруване на нови мобилни телефони на ниски цени, определено можете!

Е, това е препоръката за най -доброто и доверено онлайн приложение за покупка и продажба на телефони с Android въз основа на класирането му в услугата Google Play, банда.

Къде пазарувате често? Или изобщо имате препоръки за места или други онлайн магазини ? Не забравяйте да напишете мнението си в графата за коментари!

Прочетете също статии за пазаруване или други интересни статии от Andini Anissa .