5-те най-вълнуващи андроид игри с магическа тематика и могат да се играят без интернет

5 игри за Android с вещица тема

Вече се предлагат различни видове игри на смартфоните с Android . Започвайки от обикновеното, до необикновеното. На Android има много уникални игри, една от които е игра с вълшебна тема . Игри като тази обикновено изискват от нас да правим невъзможното.

Говорейки за магия, тя наистина не избягва от страшните думи. Мистични неща като магия, ако ги срещнем в света на игрите, може да не са толкова страшни, колкото магията в реалния свят . Но въпреки това в света на магическите игри той също се смята за нещо мистично . Игра с тема като тази, разбира се, създава собствено впечатление. Как изглеждат подобни игри? Вместо да бъдете любопитни, по-добре е да видите отзивите по-долу!

  • Никога не купувайте! Тези 5 платени игри за Android правят само KZL
  • Тези 5 най-добри приключенски игри за Android няма да ви разболеят!
  • 16 странни игри със странни заглавия (оригинал в Индонезия!) (Част 1)

Трябва да изтеглите! Това са 5 офлайн игри за Android с най-вълнуващите теми за вещици

1. Магически училища

Schools Of Magic е RPG игра с вълшебна тема. Ролята на персонажа на тази игра е главен магьосник в училище. Тази игра е много забавна за игра. Тук не само се управлява магическо училище , но има много същества и магьосници, с които трябва да се биете. Да, разбира се, като се борим с тях. Има сграда и по-късно сградата може да засили магията на вашия герой . Когато се биете, можете да атакувате с помощта на магия, а също така за да направите защита се изисква специален начин, разбира се с помощта на съществуващите заклинания . Въпреки че безплатното не е толкова страхотно, игрите гарантирано ще ви закачат!

2. Говореща вещица

Talking Witch също е една от най-добрите и забавни игри на магьосници, но е малко по-различна от предишните игри. Защото тази игра е малко забавна, но все пак забавна ! Вещицата ще ви даде няколко възможности за избор. Ще има зли магьосници, които нападат и от вас се изисква да им помогнете да ги прогоните. Можете също така да събирате монети, които със сигурност са много полезни.

3. Игра на скритите предмети на Fairyland World Of Fairy Tale

Fairyland Hidden Object Game World Of Fairy Tale е вълшебна игра, която трябва да опитате. Тази игра ще ви отведе в приключение, търсейки нещо, което е трудно да се намери или скрие. Осигурява няколко нива и разкрива мистериозни места. За да намерите скрити предмети, трябва да използвате магия на героите . Запазете мястото от атаки на зли вещици, решавайте пъзели и много други.

4. Fantasy Sim

Четвъртата е игра, която ще ви покани да изградите фантастично царство. В играта Sim Fantasy ще имате възможност да влезете във вълшебен свят. Има няколко неща, които трябва да направите тук, като изграждане на база, защитни стени, за изграждане на дворец . Освен това има много предизвикателства, пред които трябва да се изправите, като чудовища и духове. Най-важната мисия е да унищожите всички врагове и да доминирате в света на магията, за да увеличите способностите на вашия герой, можете да използвате някои от ресурсите в тази игра, които ще бъдат използвани за сглобяване на неща .

5. Магьосници и дракони

Wizards and Dragons е игра на магьосници, която е доста проста, но създава собствено впечатление. Начинът за игра на тази игра е доста лесен. Трябва само да ловите и събирате дракони с помощта на вашата магия. Но не само драконите трябва да събирате, трябва да хващате дракони с висока якост. Освен това можете да направите и специална отвара, която да се използва за улесняване на изпълнението на мисии.

Това са 5 игри за Android с вещица тема . Въпреки че по отношение на външния вид 5-те игри все още са доста прости, поне те могат да лекуват нашата скука.