7 от най-добрите игри Tekken някога, не. 7 със сигурност ще се играе от истински геймъри!

Не всички игри от поредицата Tekken се продават на пазара. Ето реда на 7 игри Tekken от най-лошото към най-доброто.

Tekken е популярен франчайз за бойни игри, издаден от японската компания за игри Bandai Namco . Поради популярността си тази игра е превърната във филм, знаете ли.

Тази поредица от игри се върти около турнира King of The Iron Fist , провеждан от Мишима Зайбацу . Можете да изберете да играете любимия си герой, за да спечелите този турнир.

Тази игра някога е била популярна като избрана аркадна игра за геймърите в Индонезия. Сега обаче Tekken е навлязъл във всяка платформа , включително мобилна и компютър.

7 от най-добрите игри Tekken някога

В момента на пазара има няколко игри Tekken. Не всички от тях обаче получиха положителна оценка от феновете.

В тази статия ApkVenue ще ви разкаже списък със 7-те най-добри игри Tekken, които ApkVenue е подредил до най-добрите.

Вижте го !

1. Tekken 6 (2007)

Tekken 6 е част от поредицата Tekken, издадена през 2007 г. В основната поредица Tekken 6 е най-лошата игра, бандата.

Тази игра има мултиплейър и сингълплейър режими . Мнозина обаче казват, че режимът за игра за един играч е наистина скучен.

Причината е, че последният шеф на тази игра, Azazel , не предлага вълнуващо бойно изживяване като предишната серия от игри. Освен това тази игра има твърде кратък режим на кампания .

2. Tekken 7 (2015)

Tekken 7 е най-новата игрална серия Tekken, пусната на пазара. Голямото разстояние от предишната игра кара геймърите да очакват много в това продължение.

Въпреки че режимите за единична игра и кампания са подобрени в тази поредица, наличието на прекалено много герои прави играта небалансирана.

Присъствието на Хейхачи , Акума и Казуя разрушава баланса в играта, така че всеки определено ще избере само един от тези герои.

3. Tekken (1994)

Освен това има оригиналната игра Tekken , която е пусната за първи път през 1994 г. Въпреки че е стара школа, тази игра все още е по-добър избор от най-новата игра.

Първият Tekken стана основа за много други бойни игри за създаване на бойни игри със същото вълнение.

За съжаление, героите в тази игра са много ограничени. Положителната страна е, че можете да овладеете любимия си герой по-лесно и да завършите играта.

4. Tekken 2 (1995)

Tekken 2, който излезе една година след първата си игра, беше голяма стъпка, направена от Bandai Namco. Успехът на първата му игра направи тази игра „класация“ .

Героите, предоставени от тази игра, са много по-разнообразни. Персонажи като Devil Jin и Lei Wulong са любими на феновете.

Тази игра също така разказва за произхода на конфликта в семейство Мишима, особено между Казуя и Хейхачи. Tekken 2 има настройка, която е по- тъмна от предишната игра.

Други най-добри игри Tekken ...

5. Tekken 4 (2001)

Tekken 4 е игра, която излиза от преди 18 години. Въпреки това мнозина смятат тази игра за алкохол, колкото по-стара е, толкова по-приятна е.

Тази игра може да бъде опция за тези от вас, които търсят бойна игра със страхотен сюжет и реалистичен геймплей.

Етапите в играта също са креативни, така че имате нужда от различни комбинации, за да спечелите битката. Освен това героите в тази игра се чувстват по-одухотворени.

6. Tekken 3 (1997)

Втората най-добра игра Tekken в историята е третата поредица, а именно Tekken 3 , издадена през 1997 г. Тази игра има балансиран сюжетен режим и геймплей.

Задълбочаването на готините герои на Джин Казама, Хвоаранг и Лин Сяою успя да направи тази игра успешна в привличането на млади геймъри.

Тази игра също представя наистина страшен шеф на име True Ogre . Както и да е, тази игра е наистина пълна за тези от вас, които търсят препоръчителна игра.

7. Tekken 5 (2004)

Последният и най-добрият е Tekken 5, който беше пуснат през 2004 г. за платформата PS2.

Освен че е малък Story Mode , тази игра е снабдена и с наистина щури графики и саундтраци .

Tekken 5 е в състояние да предостави правдоподобни причини, заедно с дълбочина на фона за всеки герой. Ще съчувствате и ще се интересувате от историята на този герой.

Аркадният режим в Tekken 5 също е наистина забавен, знаете ли. Можете да научите всички комбинации на избрания от вас герой. Освен това сценичният дизайн в тази игра е наистина интересен.

Въпреки че е на 15 години, тази най-добра игра за PS2 е идеална за тези от вас, които са луди по бойните игри. Така че отгоре, банда!

Това беше статията на Jaka относно реда на 7-те най-добри игри Tekken, версията на Jaka. Според вас коя игра трябва да е на първо място?

Напишете вашето мнение в предоставената колона за коментари, банда!

Прочетете също статии за Tekken или други интересни статии от Prameswara Padmanaba