Как да получите безплатни скъпоценни камъни clash royale без кредитна карта

За да се изравните бързо в Clash Royale, можете да използвате помощта на скъпоценни камъни, за да купите сандъци или злато. И така, има лесен начин да получите безплатни скъпоценни камъни в Clash Royale.

След като стартира меко стартиране от Supercell , Clash Royale веднага привлече много потребители на Android. Бях толкова развълнуван, че самият Джака често забравяше времето да играе Clash Royale. Искам бързо да се изравня и да купя магически сандъци с помощта на скъпоценни камъни, за да получа силни карти. Но скъпоценните камъни се нуждаят много, за да си купят вълшебен сандък.

Е, този път ApkVenue ще ви даде начин да получите безплатни скъпоценни камъни в Clash Royale. Методът, който ApkVenue ще сподели, е доста безопасен и не нарушава правилата или религиозните правила на Supercell.

  • 8 причини, поради които хората играят Clash Royale на Android
  • Как бързо да се изравните в Clash Royale, начинаещи ТРЯБВА да прочетат!
  • Съвети за игра на Clash Royale, които трябва да знаете

Как да получите безплатни скъпоценни камъни в Clash Royale

Играта на Clash Royale е толкова забавна, че е наистина досадно, ако загубите битката, защото колода, която имате, не е достатъчно силна. Един от начините да направите вашата колода силна е да отворите сандък (Златен сандък или Магически сандък), който има много силни карти. Така че, за да отворите бързо сандъка, можете да използвате помощта на Gems. Но мързелив, ако трябва да купувате със собствени пари, по-добре е да потърсите безплатни скъпоценни камъни в Clash Royale.

Как да получите Clash Royale Gems с Cash Tree

Между другото, вече знаете, че ако закупите приложение в Google Play Store, можете да използвате кредит? Ако не знаете, можете да прочетете статията Как да закупите скъпоценни камъни от Clash of Clans (COC), използвайки кредит без кредитна карта . Но това не е само закупуване на приложения, но можете да закупите и скъпоценни камъни за игри в Google Play.

Е, с помощта на Cash Tree лесно можете да получите безплатни скъпоценни камъни в Clash Royale. Не получавате Gems веднага, но Cash Tree ще ви даде безплатни импулси, които могат да се използват за закупуване на Gems в Clash Royale. Искате ли?

Как да използвате Cash Tree е доста лесно, не е нужно да имате акаунт в Google Wallet или кредитна карта или да правите каквато и да е конфигурация. Просто инсталирайте Cash Tree, след това се пригответе да получите безплатен кредит всеки път, когато отключите вашия Android смартфон. Не сте използвали Cash Tree на вашия Android? Първо изтеглете Cash Tree от връзката, която ApkVenue предоставя.

Приложения за производителност VITI GLOBAL LIMITED ИЗТЕГЛЯНЕ

След като инсталирате Cash Tree, автоматично ще получите кредит от 1000 IDR при регистрация на вашия номер. За да получите допълнителен кредит, трябва само да изтеглите приложението, което предлага. Имате възможност да получите кредитни точки от IDR 50, - до 1000 IDR, - всеки път, когато инсталирате приложение, което се предлага.

Чрез инсталиране на Cash tree новините ще се появят на заключения екран на Android. Освен че сте полезни за добавяне на информация, можете да получите и допълнителни IDR 20, - всеки път, когато отключите смартфона си.

Това не е всичко. Можете да участвате в седмични събития с награди от милиони рупии, които могат да бъдат използвани за безплатни скъпоценни камъни в Clash Royale.

Искате ли бързо да получите допълнителен кредит? Поканете приятелите си по имейл, WhatsApp, Facebook или всички други приложения, за да изтеглите Cash Tree чрез вашата реферална връзка . Всеки път, когато някой изтегли от връзката , която разпространявате, ще получите кредитни точки от Rp.100, -. Колкото повече каните приятели, толкова по-голям е шансът ви да получите много кредити, за да получите безплатни скъпоценни камъни в Clash Royale.

След като сте събрали достатъчно кредитни точки, можете да ги замените с кредит. Минималното салдо по кредита е 5000 IDR, а максималното е 50 000 IDR. По-късно можете да използвате кредита за закупуване на камъни Clash Royale. Лесно е, нали?

Хайде, опитайте метода, за да можете да получите скъпоценни камъни в Clash Royale, без да се налага да купувате с пари от собствения си портфейл. Защото безплатните са по-добри, нали? Освен това Gems е безплатна в Clash Royale, която напоследък е популярна мобилна игра .