Преглед на играта: изиграйте „боксьора“, за да не получите грешна цел

Уморени ли сте от същите игри? Изглежда, че трябва да опитате тази игра Peju. От името изглежда странно, особено ако играете, ще усетите сензацията.

Говорейки за игри, няма да има край, особено игрите, използвани на смартфони с Android. Появиха се много страхотни игри заедно с развитието на смартфоните с Android. Преди време бяхме шокирани от игра, наречена Flappy Bird . По това време тази игра, която имаше прост, но труден геймплей , беше много популярна в AppStore и PlayStore. Тъй като обаче разработчикът не харесва славата, играта най-накрая беше отменена в PlayStore и AppStore .

  • 7 игри с филмови изображения и геймплей
  • 16 странни игри със странни заглавия (оригинал в Индонезия!) (Част 1)
  • Колко добре се справяте с COLI? Докажете го тук

Сперма

За разлика от Flappy Bird, в този преглед JalanTikus ще представи игра, която и двете имат прост геймплей , но да спечелите не е лесно. Името на тази игра е Peju , името на играта може да звучи малко нелепо за някои хора. Игрите, които тази игра предлага обаче, не са толкова нелепи, както подсказва името.

Peju Game Review

Можете да изтеглите Peju директно от JalanTikus. След като инсталирате и започнете да отваряте играта. Ще видите началото на играта, която е доминирана от лилаво, със сладката икона на Peju и неговото име.

Под иконата и нейното име има бутон Старт, който ако го натиснете веднага ще започнете играта. За разлика от Flappy Bird къде да преместите птицата, трябва да натиснете екрана. В този Peju трябва само да разклатите вашия Android наляво и надясно, за да го преместите.

Полученият шейк обаче е много чувствителен. Така че това прави тази игра по-трудна. Когато стартирате играта, сладкият бял Peju ще бъде в средата на вашия Android екран.

Трябва да бъдете много внимателни, когато разклащате Peju. Тъй като чувствителността е много висока, това ще направи Peju лесно преместено наляво или надясно. В края на играта можете да опитате отново в долната дясна колона или ако резултатът ви е добър, можете веднага да го споделите във Facebook.

Изводът е, че тази игра има доста добра графика, която да гледате отново и отново. Геймплеят не е твърде труден, но наистина изисква допълнително търпение. Този Peju е много подходящ за игра, когато чакате някого или когато ни е скучно. Освен Peju, можете да изтеглите безплатен софтуер или да прочетете много други интересни статии за JalanTikus. Късмет!

Изтеглете играта Peju

Игри за симулация на Lite Bite ИЗТЕГЛЕТЕ