сложен! това са 5-те най-тънки андроид смартфона в света

Изискаността, притежавана от смартфоните, все повече се развива, като се започне от нейните характеристики и визуални ефекти.

Изискаността, притежавана от смартфоните, все повече се развива, като се започне от нейните характеристики и визуални ефекти. Един от визуалните фактори, които определят изтънчеността на смартфона, е дебелината на смартфона . Там, където смартфонът е по-тънък, по-хладен и по-сложен ще бъде смартфонът.

Затова тук ApkVenue ще представи линия от най-тънките смартфони с Android в света. Къде смартфонът, който ApkVenue ще споделя, е обобщен от различни марки на Android в обращение. Любопитен? Ето 5-те най-тънки смартфона с Android в света .

  • Наистина ли оценката на AnTuTu определя определянето на ефективността на смартфона?
  • Въпреки че е скъпо, можете да получите тези 3 серии Samsung Galaxy само за милион таблети
  • Древен лаптоп! Наличието на S Pen и клавиатура, Galaxy Tab S3 ви прави по-продуктивни

5 най-тънките смартфони с Android в света

1. VIVO X5 МАКС

Източник на снимката: amazon.in

Изглежда, че Android с първото най-тънко тяло сега се държи от ветерана производител на Android, а именно VIVO . След завръщането от спряната анимация, този път изглежда, че VIVO иска да се върне към своята златна епоха. Доказано от смартфона VIVO X5 MAX , който е най-тънкият смартфон днес, с дебелина само 4,75 мм.

2. OPPO R5

Източник на снимки: oppo.com

Втората позиция като най-тънкият Android смартфон в момента се държи от OPPO R5 . Този смартфон, направен от OPPO, има дебелина само 4,9 мм, което го прави много тънък за използване. Освен това OPPO R5 е оборудван и с Qualcom 615 Octa-Core 1,5 GHz процесор, което го прави много удобен за потребителите да го използват.

3. GIONEE ELIFE S5.5

Източник на снимки: youtube.com

На 3-то място вече е заета от GIONEE ELIFE , която има дебелина само 5,5 мм. В комбинация със Super AMOLED 5.0 ​​екран и супер HD 1920x1080 екран, GIONEE ELIFE S5.5 е много готин Android смартфон, който можете да използвате, като ви осигури допълнителен комфорт.

4. VIVO X3

Източник на снимки: vivoglobal.com

Изглежда, че този път VIVO не играе игри със завръщането си , очевидно е, че има два смартфона VIVO, които са включени в 5-те най-тънки смартфона с Android. След като заемете позиция 1, в позиция 4 се заема и от VIVO X3, който има дебелина само 5,57 мм, с 1,7 GHz осемядрен процесор, което прави VIVO X3 много страхотен смартфон, който да имате.

5. HUAWEI ASCEND P6

Източник на снимки: youtube.com

За пета или последна позиция е HUAWEI ASCEND P6 с дебелина 6,5 мм, което е идеално за вас, за да го използвате в ежедневните си дейности.

Може би това са 5- те най -тънки смартфона с Android в света, които ApkVenue може да предаде. Как, интересувате ли се от 5-те андроид смартфона по-горе? Не забравяйте да оставите мнението си в колоната за коментари.