5-те най-добри сайта за обучение на роботи, индонезийски

За да направите робот, обикновено трябва да изучавате роботика. Искате ли да направите робот само за хоби? Нека се учим от следните сайтове. О, да, не е нужно да се притеснявате, че ще бъдете объркани, защото има и индонезийски!

Заедно с времето в днешно време роботите стават много популярни. Функциите на самия робот са много, вариращи от тежки задачи до просто забавление.

За да направите робот, обикновено трябва да изучавате роботика. Искате ли да направите робот само за хоби? Нека се учим от следните сайтове. О, да, не е нужно да се притеснявате, че ще бъдете объркани, защото има и сайтове на индонезийски език!

  • Хоби за гледане? Ето 5 сайта, за да намерите най-добрите препоръки за филми
  • 5 най-добри сайтове за обучение за хакерство на индонезийски езикà ?? Â
  • Това са 5 дълбоки уеб сайта, които копират най-популярните сайтове, толкова страшно?

Това са 5 сайта за обучение на роботи, има индонезийски език

1. Robot-ID

Този първи сайт за обучение на роботи е много пълен. Като се започне от обсъждането на микроконтролера, програмите и други, всичко е налице. Просто трябва да го потърсите, какво ви трябва. Все по-често този сайт е изцяло на индонезийски.

Посетете: Сайтът Robot-ID

2. Лего - Мисловни бури

Lego е много добре известен със своя стил на разтоварване на играчки. За да направи играчката по-интересна, очевидно Lego я кара да се движи като робот. Можете да научите как да направите робот от тази играчка Lego. Много по-лесно, защото има дори специален софтуер.

Посещение: Lego - Mindstorms

3. Razor Robotics

Всеки ден развитието на роботите продължава да напредва, разбира се, винаги има нови новини. За да не пропуснете новини, свързани с роботи, можете да прочетете повече на този сайт. Освен новини, можете да видите и интересни видеоклипове и снимки на роботите като вдъхновение.

Посещение: Razor Robotics

4. Роботизирани уроци

Ако искате незабавно да научите роботи, този сайт е идеален за вас. Просто изберете какво искате да направите. След това веднага изведете подробностите за инструментите, от които се нуждаете, как да ги направите и необходимите програми.

Посещение: Роботизирани уроци

5. Всичко за веригите

Технологията робот е неотделима от поддръжката на микроконтролера. Ако възнамерявате да научите колкото се може повече за микроконтролера, тогава този сайт е за вас. Пълно и подробно обсъждане на различни видове микроконтролерни чипове.

Посещение: Всичко за веригите

Заключение

Тези сайтове за обучение на роботи са много полезни. С тези сайтове можем да научим много за роботите безплатно. Какво мислите, кой от предишните сайтове е най-препоръчителен? Споделете с Джака!

О, да, не забравяйте да прочетете статии, свързани с робот или други интересни статии от 1S.

Банер: Electronic Arts

ВИЖТЕ СТАТИИ