7 най-добри филма на тема конспирация, които трябва да гледате, не. 6 противоречиво!

Можете ли да повярвате, че убийството на JFK е било заговор? Разберете кои са най-добрите филми за конспирация до момента.

Конспирацията винаги е била интересна тема за разговор, защото тази тема никога няма да остане без материал или последователи.

Усещането за страх, че светът, в който живеем, не е това, което изглежда кара много хора да обичат да говорят за конспирации, които могат да се случат в този свят.

Оказа се, че конспирацията няколко пъти е била тема на холивудските филми и е успяла да накара хората, които го гледат, да се чувстват параноични.

7 най-добри конспиративни филма на всички времена

Филмите с конспиративна тематика са се разраствали бързо в Холивуд преди 90-те години, защото по това време каналът за разпространение на комуникация е все още прост и склонен към прекъсвания.

Този филмов жанр осигурява специална атракция, като кани публиката да изследва важни тайни в света.

Кои са най-добрите филми за конспирация, които някога са правени? Ето още информация.

1. Маратонец (1976)

Източник на снимката: filmforum.org

Този трилър е един от най-добрите класически конспиративни филми, които трябва да се гледат за любителите на теорията на конспирацията.

Marathon Man разказва историята на човек, който попада в голям заговор за заговор с участието на жесток нацистки лекар.

Една от най- запомнящите се сцени в този филм е сцената на изтезанията в зъболекарския стол, която, ако го гледате, ще ви ужаси да се консултирате със зъболекар.

2. Майкъл Клейтън (2007)

Източник на снимки: queensjournal.ca

Не само правителството може да направи голяма конспирация, компаниите с оборот от милиарди долари също имат силата да крият своите престъпления.

Във филма за Майкъл Клейтън публиката ще бъде поканена да разнищи бавно конспирацията, извършена от голяма компания, за да прикрие злите си действия с измама и дори убийство.

Този филм е един от най-добрите филми на Джордж Клуни , обвит с интересни истории и жестоки нюанси, които могат да накарат публиката да потръпне от страх.

3. Враг на държавата (1998)

Източник на снимката: latimes.com

Този един филм илюстрира добре какво се случва, когато правителството използва всички свои способности за извършване на престъпления .

Врагът на държавата разказва историята на корумпирани политици и правителствени агенти, които убиват други политици, за да спечелят властта .

След това доказателствата за това престъпление изведнъж попадат в ръцете на адвокат (Уил Смит) и този адвокат трябва да избягва преследването на живота на агента.

Публиката ще бъде поканена да стане свидетел на борбата на Уил Смит за оцеляване на преследването на агента, където всяка технология около него може да проследи адвоката.

4. The Insider (1999)

Източник на снимката: thedissolve.com

Този един филм разказва историята на химик, който възнамерява да разкаже на широката общественост за опасностите, които могат да бъдат причинени от тютюнопушенето .

След това ученият получава многократни заплахи от големите цигарени компании, които винаги са се опитвали да прикрият лошите ефекти на произведените от тях продукти.

Този филм не само подчертава ужаса, но и историята в него е много добре опакована и изпълнението на актьорите е много добро.

5. Blow Out (1981)

Източник на снимката: filmlinc.org

Този един филм илюстрира колко страшно би било, ако някой участва в заговор за заговор, извършен от държавни служители.

Blow Out разказва историята на аудиотехник, който случайно записва доказателства за умишленото убийство на политик.

Този филм с участието на Джон Траволта е много добре направен и е един от класическите конспиративни филми за гледане.

6. Код на Да Винчи (2006)

Източник на снимки: bbc.com

Кодът на Да Винчи вече не се опитва да разкрие заговор, извършен от правителство, този филм заема темата за заговор, извършен от религиозна група .

Филмът, базиран на бестселър роман , разказва за конспиративна теория, че Исус е имал човешки произход.

Въпреки че този един филм пое доста чувствителна тема, кодът на Да Винчи успя да извлече значителна печалба, когато се излъчи.

7. Три дни на кондора

Снимка източник: nytimes.com

Този шпионски трилър е може би основата за филми с конспиративна тематика, които да бъдат продуцирани и разработени до момента.

Харизматичната актьорска игра на Робърт Редфорд, както и интересната история в този филм направиха жанра на конспиративния филм по-известен и развит по това време .

Three Days of Condor също илюстрира успешно колко трудно е да оцелееш за някого, когото правителството иска да умре.

Това са 7-те най-добри конспиративни филма за всички времена, които си струва да се гледат и днес.

Въпреки че мнозина са класифицирани като класически филми, този път списъкът с филми в списъка на Джака все още може да ви създаде напрегната сензация, когато гледате.

Много хора вярват, че наистина има много големи конспирации на този свят и вие ли сте един от тях, банда?

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Restu Wibowo .