7 най-добри 4k игри, които трябва да играете в началото на 2018 г.

Наличието на 4K технология прави графичното развитие в игралната индустрия още по-добро. С резолюция 4 пъти по-добра от често използваната 1080p, разбира се играчите ще бъдат доволни от зашеметяващия Ultra HD геймърски дисплей.

Наличието на 4K технология прави графичното развитие в игралната индустрия още по-добро. С резолюция 4 пъти по-добра от често използваната 1080p, разбира се играчите ще бъдат доволни от зашеметяващия Ultra HD геймърски дисплей. Фантастичният графичен дисплей ще направи игровото изживяване още по-приятно.

В момента има много игри с 4K графики, които могат да се играят на компютър. Разбира се, с подкрепата на здрава графична карта можете да се насладите на страхотни игри с невероятна графика. Е, от 2018 г. няма нищо лошо в опитите да изиграете следващите 7 страхотни 4K игри . Изключително сложната графика гарантирано ще направи старта ви в годината още по-приятен.

  • 7 Този евтин 4 GB RAM смартфон можете да си купите месец спестяване на капитал
  • 6 евтини смартфона с 4GB RAM цена от 1 милион
  • 5-те най-неуспешни Android смартфона за 2017 г.

7 най-добри 4K игри, които трябва да играете в началото на 2018 г.

1. Вещицата 3

The Witcher 3 е продължение на The Witcher 2, което се фокусира върху героя Гералт и конфликтите, които преживява. Интересна сюжетна линия и завладяваща визуализация правят тази игра толкова популярна. Ще получите RPG игра, която е невероятно вълнуваща и вълнуваща с невероятно 4K качество на графиката.

2. Умираща светлина

Dying Light осигурява усещането за игра на ужасни игри с невероятно графично качество. Носейки страшна и садистична история със Zombie като основен враг на играча, Dying Light ще накара всеки да се почувства така, сякаш е директно в играта. Предлаганите мисии са достатъчни, за да накарат играчите да се пристрастят и да не могат да спрат да играят, особено с 4K графики, които гарантирано ще удивят играчите с всеки показан детайл.

3. Обезчестен

Dishonored, която е една от най-добрите игри, направени от Bethesda, предлага 4K игрално изживяване, което е не само вълнуващо, но и изпълнено с предизвикателни мисии. Тази екшън игра, която разказва историята за отмъщението на главния герой, се появява с елегантни визуални ефекти и силни характери. Гарантирано ще бъдете изумени от графичния дисплей, който е толкова подробен, че изглежда, сякаш наистина сте в света на Dishonored.

4. Bioshock Infinite

Bioshock Infinite, който се провежда в Кулумбия, разказва историята на детектив, който търси цел, която да го прибере безопасно у дома. Мисията, която ще бъде предприета, разбира се не е нещо лесно, защото главният герой трябва да се сблъска с различни пречки, които са толкова вълнуващи и предизвикателни. Не само интересна сюжетна линия, Bioshock Infinite се появява и с 4K графики, които са толкова зашеметяващи и развалят окото.

5. Tomb Raider

Приключението на Лара Крофт, изпълнено с вълнуващи мисии и препятствия, се показва в много реалистична визуализация. Гарантирано няма да скучаете с изображения на герои, места и дори предмети в тази екшън-приключенска жанрова игра . Очарователен и много детайлен графичен дизайн е основната атракция на Tomb Raider освен интересната сюжетна линия и геймплей.

6. Междузвездни войни: Battlefront

Като игра за стрелба, Star Wars: Battlefront има много вълнуващи режими на игра. Самият геймплей е сравнително прост, но гарантирано ще бъде пристрастяващ и запомнящ се. Особено с поддръжката на 4K графика, която прави всяка сцена в играта толкова реална. Всеки обект и герой в „Междузвездни войни: Бойна фронт“ е реалистичен и реалистичен .

7. Call of Duty: Advanced Warfare

Освен интересен геймплей и сюжет, Call of Duty: Advanced Warfare е FPS игра, която ще ви отведе да изследвате виртуален свят, който е толкова жив и реален. Обещаващият графичен дизайн прави тази игра една от най-добрите серии от Call of Duty, която ще осигури пристрастяващо и приятно за FPS изживяване.

Това са 7-те най-добри 4K игри, които трябва да играете в началото на 2018 г. Дано това започне щастлива година, банди! Не забравяйте да споделите мнението си за други 4K игри в колоната за коментари, Добре!