7 от най-добрите бобохо филми за всички времена, легендарни!

Искате носталгия, докато се смеете, гледайки филми на Бобохо? Точно така, ApkVenue има препоръка за най-добрите филмови заглавия на Boboho, които можете да гледате в момента.

За вас, представители на поколението от 90-те, трябва ли да помните фигурата на сладко и наедряло малко момче, което винаги се отправя на приключения с фигурата на мъж на средна възраст, който често наричат чичо ?

Да, вярно е, че това малко дете е главният герой във филма „Бобохо“, мандаринов екшън комедиен филм, който се превърна в любим спектакъл през 90-те.

Въпреки че е класифициран като стара школа, филмите на Boboho винаги могат да бъдат дневна доза смях, която ще накара духа ви отново да се повиши.

7 най-добри легендарни филмови заглавия на Бобохо за всички времена

Индонезийската субиндонезийска филмова линия Boboho почти винаги използва едни и същи актьори във филмите си, но това не означава, че тези филми са направени небрежно, знаете ли, бандата.

На публиката ще бъде представена химия, която е много добре изградена между играчите и улеснява изживяването на сюжета, докато се смеят заедно през този комедиен филм.

За тези от вас, които искат носталгия или просто се нуждаят от забавление през уикенда, ето редица индонезийски субтитри Boboho филми, които ApkVenue препоръчва.

1. Super Mischieves / Wu във фен дуксинг (1995)

Този един филм разказва историята на 3 монаси в храма Шаолин, на които е възложено да изземат магическия свитък, откраднат от престъпна фигура.

Разбира се, Бобохо е един от тримата ученици, назначени към него. По пътя си те срещат хора с уникални черти, които правят пътуването им още по-цветно.

Този комедиен филм е идеален за вас, за да го гледате, за да се отървете от умората, която може да се почувства след занимание. Вицовите шеги на Boboho гарантирано ще ви накарат да се усмихнете отново .

Заглавие Супер пакости / Ву на фен дуксинг
На живо 20 юли 1995 г.
Продължителност 1 час 29 минути
Производство -
Директор Йен-Пинг Чу
В ролите Man-Tat Ng, Ashton Chen, Shao-Wen Hao, et al
Жанр Приключение, комедия
Рейтинг 5,9 / 10 ( IMDb.com )

2. Десет братя, Най-известният филм на Бобохо

Вторият филм, препоръчан от Яка, има уникална концепция за история, както и много свежа комедия в нея.

Десет братя е филм на индо суб бобохо, който разказва историята на 10 братя и сестри, които са разделени в две семейства от раждането си .

Те се състезават помежду си, без да осъзнават, че всъщност всички те са братя и сестри.

Моралното послание в този филм също е достатъчно добро, за да бъде наблюдавано. Вие не просто гледате комедийни екшън филми, но можете също така да оцените моралното послание за братството в този филм.

Заглавие Десет братя
На живо 25 декември 1995 г.
Продължителност 1 час 40 минути
Производство -
Директор Лик-Чи Ли
В ролите Kenny Bee, Man Cheung, Ashton Chen, et al
Жанр Екшън, комедия, фентъзи
Рейтинг 6,0 / 10 ( IMDb.com )

3. Любовта на Grandpa (1994)

Следващата препоръка е филм с индонезийски субтитри Boboho с различна сюжетна линия от останалите филми в списъка на Jaka този път.

Този един филм носи семейна тема, в която Бобохо играе дете, което губи родителите си поради инцидент.

Тя и брат й трябваше да живеят с дядо си, който показваше обич на малко по-различен език.

Освен че може да се усмихва, този филм с мандарина може да ви накара да пролеете сълзи благодарение на добре развитата си сюжетна линия.

Заглавие Любовта на дядо
На живо 24 юни 1995 г. (Тайван)
Продължителност 1 час 30 минути
Производство -
Директор Йен-Пинг Чу, Пей-Юнг Хсу
В ролите Sihung Lung, Jimmy Lin, Shao-Wen Hao, et al
Жанр Драма
Рейтинг 6,6 / 10 ( IMDb.com )

4. Аз и ти и момиче на име Грозно (1996), най-добър индо суб филм на Бобохо

Следващият филм на Boboho, препоръка на Джака, е Аз и ти и момиче на име Грозно . Този един филм е един от най-добрите комедийни филми на Бобохо, правени някога.

В този филм Бобохо е ученик от началното училище, който се опитва да спечели сърцето на своя съученик, който има красиво лице и е готов да се бори за тази любов.

Междувременно друга приятелка на Бобохо е влюбена в нея, но Бобохо дори се отклонява от нея, защото тя не изглежда толкова хубава, колкото момичето, в което той е влюбен.

Нюансите на маймунската любов в този филм могат да ви накарат да се смеете , да се смеете на поведението на актьорите и може би да се смеете на спомените от вашата любов към маймуните в началното училище.

Заглавие Аз и ти и едно момиче на име Грозна
На живо 1995 (Тайван)
Продължителност 1 час 27 минути
Производство -
Директор Йен-Пинг Чу
В ролите Shao-Wen Hao, Yvonne Hung Yung, Jacky Tsung-hsien Wu и др.
Жанр Драма
Рейтинг 8,2 / 10 ( IMDb.com )

5. Създател на проблеми (1995)

В този филм ще видите борбата на чичо да стане учител в класната стая, където всичко е виновникът . Чичо ми се мъчеше да преподава, защото се нуждаеше от пари.

Усещайки, че вече не могат да се изправят срещу учениците си, чичо и Бобохо отидоха в храма Шаолин, за да получат знания, за да завладеят тези деца на истериката.

Има много глупости на Бобохо, които ще видите в този екшън комедиен филм. Допълнителни странични истории в този филм също са направени доста добре и могат да ви трогнат.

Заглавие създател на проблеми
На живо 25 март 1995 г. (Тайван)
Продължителност 1 час 27 минути
Производство -
Директор Йен-Пинг Чу
В ролите Shao-Wen Hao, Takeshi Kaneshiro, Man-Tat Ng, et al
Жанр Екшън, комедия, драма
Рейтинг 6,5 / 10 ( IMDb.com )

6. Островът на приключенските съкровища (1996)

Преди да се появи тенденцията за филми с тематика на видеоигри напоследък, Бобохо и приятелите му са правили филми на тема видеоигри през 1996 година .

Този филм на Бобохо разказва за приключенията на момче и по-големия му брат, които са магически всмукани в света на видеоигрите .

Те трябва да работят ръка за ръка с други герои във видеоиграта, за да победят злата пиратска фигура, шефа на видеоиграта.

Заглавие Островът на приключенските съкровища
На живо 2 август 1996 г. (Тайван)
Продължителност 1 час 32 минути
Производство -
Директор Сау Хин Ха, Херман Яу
В ролите Шао-Уен Хао, Аштън Чен, Джаксън Лу и др
Жанр Екшън, комедия, семейство
Рейтинг 5.1 / 10 ( IMDb.com )

7. Шаолин Попей (1994), Първи филм на Бобохо

Последното заглавие на филма на Boboho, което ApkVenue препоръчва, е Shaolin Popey. Този филм е първият филм на актьора Шао-Уен Хао, който играе фигура, известна като Бобохо.

В първия филм за мандарина, в който той участва, можете да видите екшъна на Бобохо, който все още е забавен, на около 4 години.

Този филм представя разнообразни забавни комедийни сцени. Качеството е безспорно, този филм е началото на стремителната кариера на малката Шао-Уен Хао .

Заглавие Шаолин Попей
На живо 15 Арил 1994 г. (Тайван)
Продължителност 1 час 27 минути
Производство -
Директор Йен-Пинг Чу
В ролите Джими Лин, Шао-Уен Хао, Аштън Чен и др
Жанр Екшън, комедия
Рейтинг 6,4 / 10 ( IMDb.com )

Това е списъкът с филмовите заглавия на Boboho, препоръчани от Jaka. Тези филми наистина могат да се използват като развлекателен материал за освобождаване от умора през уикендите.

Въпреки че е класифициран като класически филм, въпросът за способността му да усмихва устните ви все още е много актуален дори и днес.

Надяваме се, че информацията, която ApkVenue споделя този път, може да ви забавлява всички и ще се видим отново в следващите статии.

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Restu Wibowo .