безплатен интернет начин за android неограничен с PinoyTricks VPN

Този път ApkVenue ще предостави съвети и трикове как можете да имате достъп до интернет дори без квота с PinoyTricks VPN.

За тези от вас, които обичат да сърфират в киберпространството , достъпът до интернет на вашия смартфон определено е важно изискване. Въпреки това, има моменти, когато сте ограничени в изпълнението на нуждите на пакета от квоти за данни. Наистина е трудно да закупите квота за данни, особено когато сте във финансова криза.

Е, спокойно, този път ApkVenue ще предостави съвети и трикове за това как можете да имате интернет връзка дори без квота. Работи 100%, ето как да получите безплатен интернет на неограничен Prioytricks VPN на Andriod. Побързайте и опитайте момчета!

 • Тези 3 известни безплатни трика в интернет са измами, не ги използвайте!
 • 12 безплатни интернет приложения за всички оператори, не е необходима квота!
 • Не е измама! Утре Безплатен интернет в цяла Индонезия

Как да безплатен интернет на Android Unlimited с Pinoytricks VPN

Искате ли да имате безплатен и неограничен достъп до интернет дори на стари дати? За тези от вас, които все още живеят с родителите си и нямат собствени доходи , можете да изпробвате следните приложения.

ApkVenue обаче напомни, че това приложение може да се използва само на смартфони с Android. Приложението, което ApkVenue използва, е PinoyTricks VPN . Можете да изтеглите тези приложения в интернет, защото много от тях са разпръснати по сайтове в интернет. Ето пълните стъпки.

 • Първо изтеглете PinoyTricks VPN на един от сайтовете, можете да го търсите в търсачката на Google . След това го инсталирайте.
 • След това отворете приложението PinoyTricks VPN, което сте инсталирали.
 • Ако известие се появи по този начин, просто щракнете върху „OK“ .
 • След като въведете приложението, щракнете върху Handler , след което попълнете според доставчика, който използвате. Трябва само да попълните полетата Proxy Server, Real Proxy Server и Real Proxy Port . Освен тези полета, не променяйте нито една от настройките.
 • След като завършите попълването на манипулатора, щракнете върху Свързване и изчакайте да се появи известие, както е показано по-долу.
 • Поздравления, вашият смартфон може да се използва за сърфиране в интернет, без да се налага да купувате интернет квота.
 • Ако след използване на това приложение достъпът до интернет все още е бавен, можете да го ускорите с помощта на Pingtool .
 • Можете да се занимавате с тези приложения, за да получите най-добрата интернет връзка, като плъзнете дисплея надясно, докато има опция Инструменти . В тази опция можете да промените настройките на PinoyTricks VPN, като щракнете върху Още опции .
 • За да получите достъп до по-добро приложение, смартфонът също трябва да има най-много root . Можете да намерите начини за изкореняване на вашия Android смартфон в интернет.

Е, това е начинът да получите безплатен интернет на неограничен Android с Pinoytricks VPN. Практично нали? Ако имате други алтернативи, за да можете да сърфирате безплатно, можете да го споделите в колоната за коментари по-долу. Надявам се, че е полезно!