направи глух! Кое е най-опасното, слушалки срещу слушалки?

Слушането на музика е забавно занимание и често го правите всеки ден. Кои слушалки срещу слушалки са най-опасни? Това е отговорът!

Слушането на музика е забавно занимание, което често правите всеки ден. Започнете да придружавате, когато сте в движение, спортувате или когато се отпускате у дома. За да стане по-ясно, със сигурност използвате слушалките, които имате.

Е, знаете ли, че ако използвате слушалки и слушалки твърде често , това може да окаже влияние върху здравето на ушите ви. Може ли да ви направи глухи, което е по-опасно, слушалки или слушалки?

  • Как да изберем най-добрите Bluetooth слушалки за купуване за Eid 2017
  • Как да проникна слушалки за по-силен звук без корен
  • Безплатно! Вълшебни слушалки - обикновени, за да станат Logitech Artemis Rp. 1,5 милиона

Слушалки срещу слушалки, кое е най-опасното?

Разлика между слушалки и слушалки

Разликата между слушалките и слушалките, преди да го обсъдим в статията: Слушалки срещу слушалки срещу слушалки, кое е по-удобно? Но като цяло двата обекта за слушане на музика могат да бъдат разграничени въз основа на тяхната форма.

Източник на снимки: Снимка: businessinsider.com

Слушалките са големи по размер и покриват почти цялото ухо и главата, когато ги използвате. С доста голяма форма, слушалките обикновено се използват от ценителите на музиката, геймърите и професионалистите.

Източник на снимки: Снимка: thefashionsupernova.com

Докато слушалките имат по-малък размер и се побират в отвора за уши. Има два вида на слушалки, а именно слушалки и в-ушите , които отиват по-дълбоко в дупките на ушите. Това разбира се е много подходящ за тези от вас, които обичат практичност поради малкия им размер.

Тогава коя е най-опасната, слушалки срещу слушалки?

Източник на снимки: Снимка: hypebeast.com

Ако се каже кое е най-опасното, разбира се тези две устройства за слушане на музика имат еднакво ниво на опасност . Започвайки от трайно увреждане на слуха, загуба на слуха до увреждане на мозъка.

Как така? Условията, когато слушате през слушалки със сигурност се различават от нормалното слушане. Когато го използвате, звукът ще отиде директно към тъпанчето и ще увеличи налягането в него.

Източник на снимка: Снимка: herbalpage.org

Производството на ушна кал също се увеличава, когато използвате слушалки или слушалки. Не само това, с повишени нива на влажност, разбира се, съществува риск от причиняване на ушна инфекция, която е много опасна за вас.

Тогава кой е най-опасен? Слушалките се считат за най-опасни, защото имат директен контакт с отворите за уши. Това е и защото звукът ще бъде по-заглушен и натискът е насочен директно към отворите за уши.

Какво е решението за тези, които обичат да слушат музика?

Източник на снимки: Снимка: twingeekz.biz

Един от начините да направите това е да предпочитате да използвате слушалки, а не слушалки. Изберете и типа слушалки за уши , за да не оказвате прекомерен натиск върху тъпанчетата.

Освен това можете също да ограничите силата на звука на музиката, която слушате, до не повече от 80 dB ( желателно ) . Можете също така да ограничите слушането на музика умерено, като я ограничите само за 1 час .

Така че това е обяснение на опасностите от слушалки и слушалки за здравето на ушите. Слушането на музика е забавно, но не го натискайте твърде много. Стойте внимателно момчета!

Прочетете също статии за слушалки или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .