без да инсталирате, можете директно да използвате тези 5 софтуера за редактиране на видео

Оказва се, че има софтуер за редактиране на видео, без да го инсталирате! Така че просто трябва да го управлявате директно чрез уеб браузър. Какво можеш да направиш?

Развитието на технологичния свят, какъвто е днес, улеснява хората да намират евтини и дори безплатни източници на знания . Във виртуалното пространство едно от местата, което се използва като източник за намиране на прозрения или забавление, е YouTube .

YouTube предоставя достъп до различни видео уроци, направени за нула време. Особено, ако процесът за редактиране на видео използва компютър с минимални спецификации. За да заобиколите подобни неща, сега има нещо като софтуер за редактиране в облак, който може да се управлява просто чрез уеб браузър . Какъв е софтуерът за редактиране на видео без инсталиране, който можете просто да използвате веднага? Хайде, нека гледаме!

  • Как да изтеглите много плейлисти за видеоклипове в YouTube наведнъж
  • 7 безплатни сайтове за изтегляне на висококачествени видеозаписи, YouTube, които трябва да знаят!
  • 20 най-популярни видеоклипа в YouTube през 2016 г. от Indonesian Work

Софтуер за видео редактиране без инсталиране

1. FileLab Video Editor

Източник на снимка: Снимка: filelab.com

FileLab Video Editor е облачен софтуер, който е лесен за използване за начинаещи. Опростеният интерфейс улеснява разбирането на новите потребители. С различните си ефекти на преход , FileLab Video Editor може да направи видео охладителя ви комбиниран с чист звук.

2. Loopster

Източник на снимка: Снимка: loopster.com

Редактирането на видеоклипове с Loopster може би на някои хора ще им е трудно, но ако често сте правили редактиране с този облачен софтуер, определено ще свикнете с времето и това, което прави този софтуер за редактиране на видео различен от другите, е резултат от изобразяването на видеоклипове без воден знак .

3. WeVideo

Източник на снимки: Снимка: wevideo.com

За начинаещи или професионалисти, и двамата са подходящи за използване на WeVideo , поради лесния дисплей и добрите резултати при изобразяване на видео. Има и платена версия за по-високо качество и можете също да добавите персонализиран воден знак .

ВИЖТЕ СТАТИИ

4. Щипка

Източник на снимка: Снимка: shotclip.com

Shootclip има специална функция за редактиране на видео, която може да се използва заедно за редактиране , така че можете да правите видео редактиране с приятелите си, дори ако те не са с вас.

5. MixMov

Източник на снимка: Снимка: mixmoov.com

Когато правите видео редактиране с MixMoov , ще се почувствате като да използвате професионално приложение за редактиране на видео като FinalCut или PremierePro, тъй като хронологията на MixMoov има повече от един видео или аудио запис, което ще ви направи по-свободни за създаване.

От 5-те софтуера за редактиране на видео, без да инсталирате по-горе, те имат много предимства и недостатъци на всеки , но и двамата използват облачен софтуер, който, разбира се, и двамата изискват интернет връзка при редактиране.

Използването на облачен редактор не означава, че изобщо няма да направи компютъра ви тежък, защото колкото по-дълго правите редактиране, компютърът също ще се чувства бавен . Но предимството е, че при рендиране на видео то ще бъде по - бързо от използването на компютър с минимални спецификации. Редактирането може да се извършва навсякъде, дори в интернет кафенета.