забравихте паролата? това е безопасен начин за отключване на android

Ако забравите паролата си за мобилен телефон, не я форматирайте веднага! ApkVenue има страхотни съвети за отваряне на смартфон с Android, който забравя ключа, без да е необходимо да изтривате данни.

За да защитите данните на вашия смартфон от пакостни ръце, трябва да заключите смартфона си . Колкото по-сложни са паролата или заключването на шаблона, които използвате, толкова по-безопасен ще бъде вашият смартфон .

Има обаче моменти, в които трябва да забравите своя ПИН или парола или заключване на шаблон за вашия смартфон , нали? Ако сте забравили, JalanTikus ще ви даде начин да отключите Android, който е забравил заключването, без да изтрива данните в него.

  • 7 начина, по които хакерите разбиват WiFi пароли и инструменти, които използват (Актуализиране 2019)
  • Как да променяте забравени пароли за Gmail на мобилни телефони и лаптопи, няма нужда да създавате нов имейл!
  • 5 начина да видите забравени пароли за WiFi на Android, могат да бъдат без корен!

Как да отключите Android Забравих ключа без изтриване на данни

В миналото, за да отворите смартфон с Android , който забрави паролата или заключването на шаблона, беше да направите фабрично нулиране чрез комбинацията от бутони за захранване и сила на звука. Рискът е да загубите всичките си данни.

Ако вашият Android забрави заключването, всъщност можете лесно да отключите забравения Android, без да губите данни. Как:

  • Отворете уебсайта на Android Device Manager от браузър на компютъра или смартфона на вашия приятел. След това влезте с акаунта в Gmail, който е сдвоен на смартфона .
  • След като влезете, ще се сблъскате с менюто Ring , Lock и Erase . Изберете менюто Заключване.
ВИЖТЕ СТАТИИ
  • След като щракнете върху Lock , ще ви бъде показан дисплей на менюто за промяна на паролата . Моля, създайте нова парола, която да приложите на вашия смартфон.

Catatan: Mau kunci PIN atau kunci pola sekalipun, kunci yang terdaftar di smartphone kamu akan digantikan oleh kunci password yang baru.

  • След това, моля, отворете вашия смартфон . След това ще бъдете помолени да въведете паролата , която току-що сте създали по-рано.

Проблема решен! Колко лесно е да отворите Android смартфон, който е забравил ключа, без да изтриете тези данни?

Така че, ако по всяко време вашият Android забрави вашата парола + или ключ, моля, използвайте този метод. Не възпроизвеждайте само формата.