3 начина за премахване на водни знаци Kinemaster безплатно и лесно

Мразя да видя Kinemaster да пише във вашето видео? Спокойно, можете да го изтриете, като премахнете следния воден знак на Kinemaster, банда.

Хоби, правене на видеоклипове на мобилни телефони, банда? Ако е така, трябва да сте запознати с името Kinemaster. Това приложение е много популярно днес.

Kinemaster е най-доброто приложение за редактиране на видео на мобилни телефони, което е лесно за използване и предлага безброй интересни функции за създаване на страхотни видеоклипове.

За съжаление, добрите видео резултати ще изглеждат по-малко привлекателни поради водния знак или водния знак, който идва от самото приложение Kinemaster.

Тогава, има ли начин да премахнете водния знак Kinemaster ? Разбира се! Можете да премахнете водния знак Kinemaster по следните начини, банда!

Как да премахнете водния знак Kinemaster

Писменото писане в Kinemaster, което е тясно във видеото, ще направи видеото да изглежда по-малко привлекателно. В резултат на това много потребители искат да премахнат водния знак.

Тогава, как да се отървете от писането на Kinemaster във видеото? За да не сте любопитни, просто погледнете следното обяснение, банда.

1. Как да премахнете воден знак Kinemaster чрез абонамент

Първият начин за премахване на водни знаци в Kinemaster е да се абонирате. Също така ще можете да се насладите на предоставените първокласни функции.

- Стъпка 1: Отворете приложението Kinemaster на вашия Android телефон или iPhone. След това щракнете върху логото на Crown .

- Стъпка 2: Изберете срока на абонамента за Kinemaster Premium , или на месец, или за една година.

- Стъпка 3: Веднага ще бъдете насочени към страницата за плащане. Изберете желания от вас начин на плащане. След това щракнете върху Абониране .

- Стъпка 4: Следвайте етапа на плащане, за да завършите и получите потвърждение.

- Стъпка 5: Готово. Можете да започнете да правите видеоклипове, без да се разсейвате отново от логото на Kinemaster.

Това беше начинът да се отървете от писането на Kinemaster, като надстроите до Kinemaster Premium . Можете също така да се насладите на други функции, които не са налични в безплатната версия.

2. Как да премахнете Kinemaster Watermark с Kinemaster Pro

Ако има безплатни, защо трябва да избирате платени? Обикновено мнозина премахват водния знак Kinemaster с Lucky Patcher. Но методът е доста сложен.

За това ApkVenue ще обясни как да премахнете водния знак Kinemaster без Lucky Patcher, като използвате MOD, наречен Kinemaster Pro , банда.

- Стъпка 1: Изтеглете първо Kinemaster Pro тук.

- Стъпка 2: След като изтеглянето приключи, намерете файла на носителя за съхранение на мобилния телефон. Щракнете върху файла, след което щракнете върху Инсталиране .

- Стъпка 3: Изчакайте да завърши. Ако е така, отворете приложението.

- Стъпка 4: Създайте ново видео и няма да намерите логото на Kinemaster във видеото, което сте направили.

Бързо и лесно, нали? Освен премахването на водния знак на Kinemaster, можете да се насладите и на множество други функции, налични в тази банда на Kinemaster Pro.

3. Как да премахнете Kinemaster Watermark с Kinemaster Diamond

Как да се отървете от водния знак Kinemaster, без да плащате, можете също да инсталирате Kinemaster Diamond . Този MOD ви позволява да създавате видеоклипове на Kinemaster без воден знак.

Kinemaster Diamond е южнокорейски MOD, който може да се използва на Android или iPhone. Този MOD също може да бъде изтеглен и използван безплатно, банда.

- Стъпка 1: Изтеглете Kinemaster Diamond тук.

- Стъпка 2: След като изтеглите, намерете файла Kinemaster Diamond на носителя за съхранение. Щракнете, след това натиснете бутона Инсталиране, за да инсталирате приложението на мобилния си телефон.

- Стъпка 3: Изчакайте, докато инсталационният процес завърши. Ако е така, отворете приложението Kinemaster Diamond.

- Стъпка 4: Kinemaster Diamond ще поиска разрешение за достъп до видео, снимки и аудио. Щракнете върху Разрешаване .

- Стъпка 5: Създайте ново видео и върху видеоклипа, който сте създали в приложението, няма воден знак Kinemaster.

Как да се отървете безплатно от водни знаци на Kinemaster чрез MOd наистина е много лесно. Просто го инсталирайте на мобилния си телефон и можете веднага да направите видеоклип без воден знак.

Дори след премахването на водния знак Kinemaster можете да създадете свой собствен воден знак и да го добавите към видеото, така че другите хора да знаят, че видеото е ваше.

Kinemaster Pro MOD APK колекция без воден знак

Освен Kinemaster Pro и Kinemaster Diamond, има много други MOD на Kinemaster, които също предоставят функции за редактиране на видео без водни знаци.

Не само функции без воден знак, колекцията Kinemaster MOD предлага и други функции, които също са безплатни. Видеото, което правите, ще бъде много по-интересно.

За да разберете какво може да се използва Kinemaster MOD, заедно с описание на неговите функции и връзки за изтегляне, просто кликнете тук, банда!

Други приложения за редактиране на видео В допълнение към Kinemaster

Освен Kinemaster, все още има много приложения за редактиране на видео на мобилни телефони и компютри, които трябва да опитате. Предлаганите функции също са много пълни и атрактивни.

Това приложение за редактиране на видео също често се използва от добре познати YouTube за създаване на интересно и креативно видео съдържание, банди.

Искате ли да знаете какви приложения за редактиране на видео в YouTube са лесни за използване и подходящи за начинаещи? Просто погледнете отзивите в следващата статия.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Това бяха 3 начина да се отървете от водния знак Kinemaster, който можете да опитате. Без писането на Kinemaster, полученото видео ще изглежда по-привлекателно.

Освен че е лесен и бърз, има и начин да се отървете от писането на Kinemaster на видеоклипове безплатно, като използвате MOD, който може да бъде изтеглен и използван безплатно.

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Tia Reisha .