7 корейски драми за най-доброто отмъщение, направете го напрегнато!

Уморени ли сте от корейски драматични истории за любовта? Тук ApkVenue има няколко корейски драматични препоръки за най-доброто отмъщение, които са не по-малко вълнуващи.

Annyeong! Нека признаем кой от вас е голям фен на корейските драматични шоута?

С участието на актьори и актриси, които правят очите ви хладни, заедно с типични истории за Дракор, които ви карат да се чувствате зле, не е чудно, че този спектакъл от провинцията Женшен е обичан от много хора.

Не само предлагат любовни истории, някои корейски драми също представят истории за отмъщение, които ви карат да се чувствате развълнувани и напрегнати, знаете ли, банда.

Е, за тези от вас, които искат да гледат корейски драми за отмъщение , ApkVenue има някои от най-добрите препоръки. Виж това!

Корейска драма за най-доброто отмъщение

Твърде често гледането на романтични корейски драми също може да се почувства скучно, а, банда.

И така, поради това тук съм подготвил няколко препоръки за корейски драми за най-доброто отмъщение, което е срам за вас да пропуснете.

1. клас Itaewon (2020)

Първата препоръка е корейската драма Itaewon Class, която разказва за отмъщението на Park Sae Ro Yi (Park Seo Joon) срещу изпълнителен директор на име Jang Dae Hee (Yoo Jae Myung) .

Заедно с Jo Yi Seo (Kim Da Mi) , Sae Ro Yi работи заедно, за да отвори бизнес с ресторанти за хранителни стоки в Itaewon, за да победи компанията на Dae Hee.

Това той направи като опит да отмъсти за смъртта на баща си, причинена от сина на Dae Hee, Jang Geun Won (Ahn Bo Hyun) .

Тази корейска драма с участието на Парк Сео Джун е успяла да изуми феновете с вълнуваща история, която затруднява движението , банда.

2. Регулярно (2020)

Адаптиран от популярно уебсайт с подобно заглавие, Rugal е най-добрата корейска драматична препоръка за следващото отмъщение, банда.

Тази драма разказва историята на Канг Ки Беом (Чой Джин Хюк) , елитен детектив, който губи жена си и детето си, за да бъде убит от престъпна организация, наречена Аргос.

Освен че отне живота на двамата си най-скъпи хора, организацията Argos също наранява окото на Ки Беом, докато се опитва да избяга.

Докато един ден Ки Беом не беше избран да се присъедини към Rugal, организация под егидата на НИС, която да унищожи организацията. Той също използва тази възможност, за да отмъсти.

3. Градски ловец (2011)

Комбинирайки жанра на екшъна, романтиката и трилъра, тази корейска драма Лий Мин Хо има и история за отмъщението, която е не по-малко вълнуваща, банда.

City Hunter разказва историята на Lee Jin Pyo (Kim Sang Joong) , президентски бодигард, който е предаден от собствената си страна и е причинил смъртта на най-добрия си приятел, Park Moo Yul (Park Sang Min) .

Оттогава той е решен да отглежда и доставя бойни изкуства на Лий Йон Сун (Лий Мин Хо) , син на най-добрия му приятел, за да започне акция за отмъщение.

4. Невинният човек (2012)

Следващата препоръка за най-добрата корейска драма за отмъщение е „Невинният човек“, която излезе през 2012 г.

Тази драма разказва историята на мъж на име Канг Ма Роо (Сонг Джунг Ки), който е готов да прикрие грешките на жената, която обича, Хан Дже Хе (Парк Си Йео), докато не попадне в затвора.

Въпреки това, докато беше в затвора, Хан Дже Хи всъщност го предаде, като се ожени за друг мъж, който вече имаше дъщеря.

Чувайки тази сурова реалност, Ма Ру планира да си отмъсти на Дже Хи след излизането му от затвора.

5. Сладко отмъщение (2016)

Само от заглавието вече можете да разберете, че тази корейска драма разказва за опит за отмъщение.

Самото Сладко отмъщение разказва за живота на младо момиче на име Хо Гу Хи (Ким Хианг Ги), което винаги е жертва на тормоз от приятелите си в училище.

Докато един ден той получи известие от странно приложение на смартфона си, което позволи на Goo Hee да отмъсти на някой, чието име той записа.

Опита се и да запише имената на хората, които са го наранявали досега.

6. Защитник (2017)

Успешно постигнал висок рейтинг от 8,2 / 10 на сайта IMDb, Ответникът е следващата препоръка за тези от вас, които искат да гледат корейски драми за най-доброто отмъщение.

Тази драма разказва историята на прокурор на име Пак Юнг Ву (Джи Сун), който е хвърлен в затвора за обвинение в убийство на жена си и децата си.

Юнг Ву, който по това време изпитва загуба на паметта, не може да направи много и може да се предаде само когато е осъден на смърт.

За щастие спомените му най-после се върнаха и той се опита да разкрие истината.

Не само това, той също се зарече да отмъсти на някой, който му е съсипал живота.

7. Стрелец в Чосон (2014)

И накрая, има корейска екшън драма, озаглавена „ Gunman in Joseon“, която излезе през 2014 г., банда.

Тази драма разказва историята за отмъщението, извършено от Пак Йон Канг (Лий Джун Ги) , син на най-добрия фехтовач в ерата на Чосон.

Докато един ден животът му не се промени, след като по-малкият му брат и баща бяха убити от някого.

Не приемайки това, Юн Кан най-накрая решава да отиде в Япония, за да се скрие и да се научи да използва съвременни оръжия, за да ловува и да отмъщава за смъртта на близките си.

Е, това бяха някои корейски драми за най-доброто отмъщение, което не можеш да пропуснеш, банда.

Коя според вас е най-добрата? Или изобщо имате други корейски драматични препоръки за отмъщение? Споделете в графата за коментари, да!

Прочетете също статии за корейски драми или други интересни статии от Shelda Audita .