7 най-добри безплатни приложения за редактиране на глас (pc и android)

Искате ли да редактирате гласа си, за да бъде мелодичен и по-ясен? Ето списък с най-добрите приложения за редактиране на звук за Android и лаптопи, идеални за запис и покриване на песни.

Кой не иска да има очарователен външен вид? Всъщност, сега всичко може да бъде променено, псевдоним, редактиран по ваш вкус.

Освен че редактирате снимки, които правят външния ви вид още по-красив, звукът и аудиото могат да бъдат редактирани, за да бъдат по-ясни и по-мелодични.

Редактирайте звука, така че да е ясен и мелодичен, разбира се, че ще бъде много подходящ за онези от вас, които харесват записи на кавъри на песни , които сега масово циркулират в платформата YouTube.

Просто се нуждаете от вашия мобилен телефон с Android, тук ApkVenue разглежда редица препоръки за най-добрите приложения за редактиране на глас за 2020 г., които можете да изтеглите безплатно и да използвате лесно, банда.

Колекция от най-добрите програми за редактиране на глас за Android и лаптопи ( Актуализация 2020)

Въпреки че може да се направи само въоръжен с мобилен телефон с Android, разбира се, за професионални резултати се нуждаете от компютърно приложение за редактиране на аудио с по-пълни функции.

Сега можете да редактирате различни видове аудио от гласови записи, MP3 песни, за да звучи от видеоклипове с редица приложения, които ApkVenue препоръчва по-долу.

Няма нужда от тежки спецификации, знаете ли , това е предимството на най-доброто приложение за редактиране на звук по-долу. Любопитен? Ето пълен списък с приложения!

1. Тембър

Първото приложение, което ApkVenue препоръчва, се нарича Timbre , което е едно от най-добрите за тези от вас, които искат да редактират аудио.

Това приложение за редактиране на звук от разработчика Xeus е едно от най-популярните, тъй като качеството на звука се поддържа по време на процеса на редактиране, така че да не се счупи.

Timbre има много функции за редактиране на аудио. Можете да изследвате функции като комбиниране на файлове, изрязване, конвертиране , промяна на битрейта , обръщане на аудио и др.

Освен това Timbre е надежден и за редактиране на видеоклипове, като добавяне на водни знаци , създаване на анимирани GIF файлове и промяна на размера на съотношението на видеоклипа, знаете.

Подробности Тембър: Изрязване, присъединяване, конвертиране на MP3 аудио и MP4 видео
Разработчик Ксеус
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 15MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Timbre тук:

Производителност Xeus Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Безплатен WavePad Audio Editor

Въпреки че има безплатни изисканости , WavePad Audio Editor Free има мощен външен вид и функции като приложението за редактиране на звук на компютъра, Adobe Audition.

Създадено от NCH ​​Software , това приложение за редактиране на аудио за Android предлага функции за запис и добавяне на ефекти към него.

Ефектите, предоставени от WavePad, включват Echo , Reverb , Chorus , Phaser , Flanger , Vibrato и други, които са познати на музикалните фенове.

Подробности WavePad Audio Editor Безплатно
Разработчик NCH ​​софтуер
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер 15MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 3,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете безплатното приложение WavePad Audio Editor тук:

Приложения Видео и аудио NCH Софтуер ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Дързост

Объркани сте, защото се страхувате да използвате пиратското приложение Adobe Audition за редактиране на звук на вашия компютър? Тук има смелост, на която можеш да разчиташ, банда.

Това приложение за редактиране на звук на този лаптоп наистина е с отворен код , достъпно за различни платформи и разбира се, можете да го използвате безплатно.

Audacity е подходящ и за начинаещи, които просто експериментират в света на аудио редактирането . Тук можете да изпробвате функции за намаляване на звуци, комбиниране на музика, премахване на вокали и др.

Друго предимство, което Audacity има е, че има различни плъгини и други ефекти.

Така че не се изненадвайте, ако Audacity е ефективен и като приложение за изясняване на гласа с допълнителни приставки .

Минимални спецификации Дързост
операционна система Windows 7/8 / 8.1 / 10 (64-битова)
Процесор Intel Pentium 4 или AMD Athlon XP 2000+ @ 2.0GHz
Памет 4 гигабайта
Графика 1 GB VRAM, Nvidia GeForce 7050 или AMD Radeon X1270
DirectX DirectX 9.0
Съхранение 20MB

Изтеглете приложението Audacity тук:

Приложения Видео и аудио Екип за разработка на Audacity ИЗТЕГЛЕТЕ

Други приложения за гласово редактиране ...

4. Lexis Audio Editor

Следващото приложение за редактиране на гласови записи, което има професионален интерфейс, е Lexis Audio Editor, което се използва от много потребители с повече от 5 милиона изтегляния в Google Play.

Разработен от pamsys , Lexis Audio Editor има няколко отлични функции. Наречете го десет вида еквалайзери , които могат да редактират звука, за да бъде мелодичен.

Освен директен запис, можете също да импортирате най-новите песни, които са във вашата вътрешна памет за редактиране тук.

Lexis поддържа много аудио формати от MP3, WAV, M4A, ACC, FLAC и WMA. За съжаление в безплатната версия не можете да промените редактирания формат в MP3!

Подробности Lexis Audio Editor
Разработчик pamsys
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Lexis Audio Editor тук:

Приложения Видео и аудио ИЗТЕГЛЯНЕ pamsys

5. BandLab

BandLab или по-рано известен като PocketBand ви позволява да създадете песен в комплект с вокали, китара, бас и барабани само с телефон с Android.

Ако искате да намерите приложението за редактиране на звук за мелодично, BandLab предлага и опция за аудио запис с допълнителната функция AutoPitch за регулиране на тона на гласа ви, банда.

След това просто трябва да направите аудио миксиране с различните ефекти на инструмента, предоставени в това приложение.

Така че не е нужно да се занимавате с наемане на музикално студио, за да правите свои собствени песни! Забавно, нали?

Подробности BandLab - Създател на социална музика и звукозаписно студио
Разработчик BandLab
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 19MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението BandLab тук:

Изтеглете приложенията BandLab за видео и аудио

6. VirtualDJ

Доволен ли си от музикалния жанр EDM? Е, VirtualDJ може да бъде най-доброто DJ приложение за тези от вас, които искат да се научат да смесват песни с различни ефекти.

VirtualDJ също има повече от 20 години опит с повече от 117 милиона потребители по целия свят.

Можете да получите безплатна версия на приложението VirtualDJ за платформите Windows и MacOS. Междувременно за платената версия можете да получите VirtualDJ Pro и VirtualDJ Business.

Минимални спецификации VirtualDJ
операционна система Windows 7/8 / 8.1 / 10 (64-битова)
Процесор Четириядрен процесор Intel Core i5 или еквивалентен
Памет 2GB
Графика 256MB VRAM, Nvidia GeForce или AMD Radeon графична карта
DirectX DirectX 9.0
Съхранение 200MB

Изтеглете приложението VirtualDJ тук:

Изтеглете видео и аудио приложения на Atomix Productions

7. Video Sound Editor

Както подсказва името, Video Sound Editor е приложение за редактиране на видео звук за настройка на звука в него, банда.

Това приложение, разработено от AndroTechMania, предлага функции за заглушаване на звука, добавяне на допълнителни музикални записи към видеото и извършване на аудио миксиране .

Video Sound Editor има доста опростен интерфейс с размер само 11MB. Въпреки това, това приложение е получило повече от 1 милион изтегляния в Google Play, знаете ли.

Подробности Video Sound Editor: Добавяне на аудио, без звук, безшумно видео
Разработчик AndroTechMania
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 11MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Video Sound Editor тук:

Изтеглете приложенията за видео и аудио AndroTechMania

Това са препоръките за най-добрите приложения за редактиране на звук, които можете да използвате на телефони с Android, компютри и лаптопи.

С това можете лесно да редактирате и модифицирате парчета от песни, гласови записи от филми към вашите собствени гласови записи с приложението по-горе.

Кое от горните приложения е интересно и бихте ли искали да опитате? Не забравяйте да споделите мнението си в колоната за коментари по-долу, банда.

Прочетете също статии за приложението Editor или други интересни статии от Reynaldi Manasse .