7 от най-добрите филми с публична тематика в YouTube, pubg gamers трябва да гледат!

PUBG е най-популярната игра днес. Затова много хора правят филми с темата PUBG. Ето 7 от най-добрите PUBG филми!

PUBG или PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS са най-популярните игри в момента. Много хора са пристрастени, от деца до възрастни.

Игрите с жанра Battle Royale като PUBG наистина са популярни в Индонезия. Въпреки това популярността на PUBG е в състояние да победи игрите, които преди бяха любими сред геймърите.

Поради популярността му има толкова много фенове на PUBG и PUBG Mobile игрите, които се интересуват от правенето на фен филми с темата PUBG. Уау, като какво, а?

7 най-добри тематични филма на PUBG в YouTube

Знаете ли, че PUBG и други игри с жанра Battle Royale са вдъхновени от филм, наречен Battle Royale от Япония?

Въпреки че не е напълно имитиращ, PUBG е приел много елементи във филма като червената зона , синята зона и други.

Е, в тази статия ApkVenue иска да ви разкаже няколко фен филма, вдъхновени от играта PUBG , банда. Вижте следната статия, банда!

1. PUBG: Филмът

PUBG: Филмът е първият фен-филм на тема PUBG, който ApkVenue включи в списъка. Този един филм е събрал повече от 10 милиона гледания в YouTube.

Този филм е качен от канала JT Gaming, който има 192 хиляди абонати. Този филм разказва историята за оцеляването на отряд, състоящ се от 4 души.

Подправен с комедия, този фенмичен филм ще забавлява тези от вас, които са заети да работят или учат. Гарантирано, вие веднага искате да играете PUBG след гледане на този филм.

2. Филмът „BATTLEGROUNDS“ || PUBG

The BATTLEGROUNDS Movie || PUBG е филм на PUBG, качен от канала Коридор . Този канал с 6,6 милиона абонати често качва филми, направени от фенове .

Е, техният PUBG филм е екшън филм на живо с комедиен обрат, който ще ви забавлява. Този филм също го накара наистина да възнамерява, знаете ли, банда.

Филмът, който е гледан повече от 18 милиона пъти , има завършек на сюжета. Както и да е, трябва да гледате този весел филм на PUBG, направен от фенове .

3. BATTLEGROUNDS Филмът! (Официален фалшив трейлър)

Е, ако BATTLEGROUNDS филма! (Official Fake Trailer) е пародиен филм, направен от пародийния канал Nigahiga .

Този канал с 21 милиона абонати ще ви представи пародия на трейлъра на играта PUBG, банда. Този филм на PUBG е получил около 428 хиляди харесвания.

Разказва за играч на PUBG, който тепърва се учи, той се присъединява към тримата си приятели, които вече са професионалисти в играта на PUBG.

Ще намерите край, който ви кара да гледате. Филм PUBG с гледания над 15 милиона пъти тази весела банда Абис!

4. PUBG Logic Supercut (забавни скици за PUBG)

PUBG Logic Supercut (забавни скици за PUBG) е направен от феновете PUBG филм, качен от канала Viva La Dirt League .

В момента каналът е спечелил 1,2 милиона абонати, банди. Този филм се състои от няколко весели сцени с темата PUBG, представени под формата на екшън на живо.

Много от сцените изобразяват как играчите на PUBG се държат в играта, от бунтове във фоайето , до магията на бронираното пържене.

5. Реална версия на PUBG | PUBG МОБИЛНА ИНДОНЕЗИЯ

Не се заблуждавайте, оказва се, че Индонезия прави и PUBG филми, които са не по-малко добри, банда. Филмът, озаглавен PUBG Real Version | PUBG MOBILE INDONESIA качен от канала Mindplace Studio .

Този един филм е гледан повече от 3 милиона пъти и е получил 77 хиляди харесвания, банди. Въпреки че е пародиен филм, но създателите наистина възнамеряват, знаете ли.

Въоръжени с импровизираното оборудване и страхотни редакции, те успяха да правят забавни PUBG филми. Наистина поздравявам този индонезийски YouTuber.

6. COOL !!! PUBG LIVE ACTION ПЪЛНО (Тайландски субтитри)

Въпреки че не е произведен в Индонезия, този филм е качен от индонезийски канал, наречен CakWALIK . Филмът със заглавие COOL !!! PUBG LIVE ACTION FULL (тайландски субтитри) заема темата PUBG Mobile.

Когато гледате този филм за първи път, определено ще бъдете изумени от готините визуални ефекти. Не само готино, свойствата и ефектите на CGI, които се използват, също не са объркани.

ApkVenue не може да си представи колко бюджет и усилия е положил режисьорът, за да създаде този вид късометражен филм. Феновете на PUBG Mobile трябва да гледат!

7. PUBG Movie Sanhok Bootcamp

И накрая, има филм, наречен PUBG Movie Sanhok Bootcamp, който беше качен от канал 50 . Този канал има 171 хиляди абонати.

Този един филм не се фокусира върху историята, а по-скоро върху готините моменти в играта PUBG. Този момент е взет кино, така че усещането е като гледане на филм.

В предпоставката този филм показва опита на играча да оцелее в Bootcamp, Sanhok. Играчите на PUBG определено знаят колко е трудно да скочиш там.

Това е статията на Джака относно 7 фен-филма на PUBG, които можете да гледате в YouTube. Кой филм ти е любим, банда?

Напишете вашето мнение в коментарите по-долу!

Прочетете също статии за PUBG или други интересни статии от Prameswara Padmanaba