Тези 5 приложения за производство на биткойни могат бързо да ви забогатеят!

Започвайки от най-малките, като графични кредитни приложения, до тези, които могат да генерират милиони рупии. Едно от тях е приложение за производство на бикоин.

Намирането на доход с помощта на смартфон не е невъзможно. Има много начини, по които можете да печелите доходи само с квоти за интернет и смартфони . Започвайки от най-малките, като графични кредитни приложения, до тези, които могат да генерират милиони рупии. Едно от тях е приложение за производство на бикоин.

Търсейки безплатни биткойни, има и много възможности за избор, вариращи от търсене в сайтове на доставчици и други. Но е доста сложно, различно е, ако разчитате на приложения за производство на биткойни на Android , много практично и лесно. Повечето приложения от този вид ще ни дадат задача и ние трябва да я изпълним . Ако заданието е изпълнено, ще ни бъде дадена награда. Сега за повече подробности вижте прегледа на ApkVenue по-долу!

  • Как да получите биткойн безплатно
  • Как да получите джобни пари със смартфон
  • Искате ли да получите пари от интернет? Ето 12 от най-лесните начини за начинаещи!

Тези 5 приложения за производство на биткойни могат бързо да ви забогатеят!

1. Bitcoin IQ Video Спечелете BTC APK

Ако искате да получите безплатен бикойн с помощта на приложението Bitcoin IQ Video Earn BTC, трябва да изпълните изпълнените задачи. Ще ви бъде възложено да гледате предоставеното видео. Всеки видеоклип, който гледате, има различна стойност. Доста лесно, нали така работи? Достатъчен капитал за интернет квота.

2. Искайте безплатен биткойн APK

Начинът, по който работи приложението Claim Free Bitcoin, не се различава много от горния. Това, което е ясно след отваряне на приложението, ще покаже някои инструкции как да използвате и награди. Това приложение е доста примамливо ! Ще получите награди от 1000 до 3000 сатоши .

3. APK на GrabPoint

GrabPoint възлага на своите потребители различни задачи, като се започне от леки неща като отваряне на уебсайтове и преглед на рекламни импресии, след това гледане на видеоклипове, изтегляне на приложения до провеждане на проучвания . Поради тези различни задачи можем лесно да намерим колкото се може повече биткойни.

За това колко биткойни получавате не е сигурно, защото основно размерът на приходите, който получавате, зависи от това коя задача сте изпълнили. Ще намерите задачата с най-голям доход , има задача за изтегляне и гледане на видеоклипове .

4. APK за награда BTC

Не много по-различно, BTC Rewards също ще ви възнагради след изпълнението на предоставените задачи. Можете също така да спечелите 100 сатоши на всеки три минути . И да предположим, че играете игра, която вече е налична в това приложение, тогава ще получите и 1000 сатоши. Изплащане чрез bitcoin wellet, което ще се извършва всеки понеделник. Можете да направите изплащане, след като сумата достигне 25 000 сатоши .

5. APK на Bitmaker

Самият ApkVenue е опитал приложението Bitmaker , просто не са били много. Причината, поради която ApkVenue разчита на това приложение, е, че наградите за всяка дадена задача са доста мъчителни и особено много лесни за разбиране. Bitmaker предлага две опции за мисия, от които можете да избирате, от разглеждане на рекламни импресии до изтегляне на приложения. Колкото повече изтегляте приложението, толкова повече биткойни ще получите.

Това е колекция от безплатни приложения за производство на биткойни на Android . Ако наистина възнамерявате да намерите безплатни биткойни, можете да изпробвате 5-те приложения по-горе. След като сте събрали много биткойни, можете да ги изтеглите и да ги замените в рупия. Ключът към успешното възпроизвеждане на приложението е просто търпение и продължаване на изпълнението на задачата.