как да получите 500 харесвания в Instagram само за 1 минута

Е, този път ApkVenue ще сподели как да получите 500 харесвания в Instagram само за 1 минута, използвайки приложението Gramblr.

Instagram е най-популярната социална медия за споделяне на видео и снимки. Поради това повечето потребители искат да получат много харесвания и мнения, като плащат доставчици на услуги. Въпреки че има лесен и безплатен начин да получите много харесвания и изгледи с помощта на приложение, наречено Gramblr .

Gramblr може не само да се използва за добавяне на харесвания и изгледи, но също така може да се използва за качване на снимки и видеоклипове чрез компютър. Тъй като приложението Gramblr улеснява потребителите на Instagram, които използват компютри (а не Android).

Е, този път ApkVenue ще сподели как да получите 500 харесвания в Instagram само за 1 минута, използвайки приложението Gramblr. Всичко може да се направи безплатно! Не вярвайте? Вижте подробностите.

  • Как да преглеждате частния Instagram, без да следвате, гарантирано безопасно!
  • По-сложни! Instagram Stories вече може да добавя стикери
  • Ето как да маркирате снимки и видеоклипове в Instagram

Как да получите 500 харесвания в Instagram за 1 минута

  • Първо изтеглете приложението Gramblr , след което го инсталирайте на вашия компютър .

  • Е, веднъж инсталиран, отворете приложението Gramblr. Първо ще бъдете помолени да се регистрирате . Въведете своите имейл данни и парола, за да влезете в Gramblr. След това в колоната по-долу попълнете вашето потребителско име и парола за Instagram .

ВИЖТЕ СТАТИИ
  • След това ще влезете в менюто Gramblr и ще има думите „ Качване сега“, което е полезно за качване на снимки или видеоклипове във вашия Instagram. Е, ако печелите монети! използвайте за получаване на монети. Тези монети по-късно ще бъдат обменени, за да можете да получавате харесвания и мнения във вашия Instagram, като използвате URL. Така че, ако имате много монети, можете да отворите харесвания и прегледи .
  • Сега, ако искате да добавите харесвания и изгледи, всичко, което трябва да направите, е да изберете горния знак за любов и да въведете URL адреса за вашата снимка или видеоклип. След това изберете какво искате и монетите, които имате.
  • И изображението ще се появи както по-долу . След това въведете URL адреса на вашата снимка или видеоклип. Не забравяйте, посочете колко харесвания или показвания са включени във вашите снимки и видеоклипове.
  • След това е готово. Моля, проверете снимките и видеоклиповете , които успешно сте добавили любов.

Как Как да получите 500 харесвания в Instagram само за 1 минута е много лесно и практично, нали? Опитвали ли сте някога този метод? Ако не сте и все още сте объркани, моля, споделете въпроса си в колоната за коментари по-долу.