5 най-добри героя за носене в мобилните легенди 2018

В играта Mobile Legends Carry е термин за герои, които имат много висока сила на атака и са в състояние да доведат отбора до победа. В друг смисъл, героят Carry е върха на копието или определящия фактор за победата на отбора.

В играта Mobile Legends Carry е термин за герои, които имат много висока сила на атака и са в състояние да доведат отбора до победа. В друг смисъл, героят Carry е върха на копието или определящия фактор за победата на отбора. Hero Carry обикновено е в състояние да атакува много бързо и зависи от предмети и земеделие.

Сред десетките герои в Mobile Legends, разбира се, има много герои, които са Carry. Е, този път ApkVenue ще обсъди 5-те най-добри героя за носене в Mobile Legends 2018 . Кой си ти? Вижте отзивите, нека!

  • 5 Най-добър контрол за тълпата на героите в Mobile Legends
  • 5 най-добри герои на Lifesteal в Mobile Legends
  • 5 героя на боклука в Meta Season 8 Mobile Legends

5 най-добри героя за носене в мобилни легенди

1. Карина

Не може да се отрече, Карина е един от героите, които най-много се страхуват от врага. Не без основание този герой-убиец има смъртоносни умения и много опасни способности за атака. Дори Карина има умения, които я правят имунизирана срещу основни атаки .

Карина също е в състояние да атакува и засажда врагове и да ги убива много бързо . Неговият ефект за намаляване на времето за презареждане му позволява да издава умения по-често и да убива повече врагове.

2. Алукард

Известно е, че този боен герой има много силна издръжливост благодарение на уменията си за живот. Не само това, Alucard е и най-добрият герой на Carry, който може да оглави отбора. Неговото присъствие беше достатъчно, за да надвие врага. Болезнените щети и способността да се удрят бързо враговете затрудняват победата.

Като използва правилните предмети и се занимава със земеделие, Alucard може да стане по-опасен и врагът трябва да внимава. Освен това, ако е влязъл в късната игра , свръхестествените сили на Алукард ще бъдат още по-невъзможни за завладяване.

3. Лейла

Някои играчи все още могат да подценяват величието на този стрелец. Layla, която може да бъде получена безплатно, има лоша защита, което го улеснява да умре. Ако обаче е снабдена с правилните предмети , Layla може да бъде много опасен герой от Carry.

Големите щети, генерирани от оръжието на Layla, са достатъчни, за да накарат врага да претърпи значителни физически щети. Освен това обхватът на атака на Лейла е доста далеч, особено нейното най-добро умение . Би било много трудно да се избегне смъртоносният изстрел на Лейла, вместо да има шанс да я атакува.

4. Ирител

Известно е, че стрелецът, който язди тигър, има много големи щети, особено в най-доброто си умение. Способността на Ирител да атакува, докато бяга, го караше да се страхува от врага. Този герой също има висока скорост на атака, така че атаките му рядко се пропускат.

Използването на Irithel заедно с правилните предмети го прави способен да стане върховен глава на отбора. Особено ако играчите знаят как да комбинират основните умения на Ирител, ще бъде много трудно за врага да атакува, камо ли да го убие.

5. Фани

Въпреки че е много трудно да се контролира, никой няма да може да отрече магията на този герой-убиец. Започвайки от ловкостта си да скача тук-там, Фани вече е много обезпокоителна и плашеща за врага. Да не говорим за двете атаки с меч, които имат големи щети и са в състояние да убият повече от един враг наведнъж.

Фани също има способността да се бие сама, без да разчита на съотборници. Ако се използва от напреднали играчи, Фани може лесно да се изправи срещу вражески атаки, дори ако е сама.

И така, това са 5-те най-добри Carry Heroes в Mobile Legends 2018 . Как Съгласни ли сте със списъка по-горе? Ако имате други мнения, не се колебайте да коментирате, да!