10 от най-добрите и най-новите корейски драми на Netflix 2020, ще ви накарат да се оправите!

Искате ли да гледате най-новите и най-добрите корейски драми на Netflix? Тук ApkVenue ви дава трейлъра и прегледа, така че нямате търпение да го гледате.

В момента корейските драми или дракор все още се търсят от феновете. Не без основание Дракор често представя вълнуващи истории за следване.

Drakor също има различни жанрове, които можете да изберете според вашите желания. Като се започне от жанра романс, комедия, свръхестествено, екшън, трилър и много други.

Забавното е, че можете да гледате корейски драми на стрийминг сайта на Netflix. По този начин не е нужно да се занимавате с изтеглянето на Drakor.

И така, търсите ли препоръки за корейски драми 2020, които се излъчват по Netflix? Ако е така, ApkVenue е подготвил списък с най- новите корейски драми на Netflix, които можете да гледате!

Препоръчани най-добри корейски драми на Netflix (оригинални корейски драми на Netflix)

Drakor е едно от най-популярните предавания, защото има много верни фенове, които гледат всеки епизод от началото до края.

Можете да изберете най-добрите корейски драматични заглавия за всички времена, които да гледате в свободното си време или когато ви е скучно.

Досега има някои от най-добрите и най-новите драми, които се излъчват в Netflix. Може да сте гледали и някои от тях.

Любопитни ли сте какви драми са все още свежи за гледане в Netflix? Следващото ApkVenue обобщава най-добрите корейски драми Netflix 2020 и техните трейлъри , банда!

1. Приземяване при вас

Със сигурност сте запознати със заглавието на най-добрата корейска драма на Netflix „ Crash Landing on You“ . Естествено, историята е уникална и много вълнуваща за проследяване.

Тази романтична комедийна драма от 2019 г., която продължава до февруари 2020 г., разказва за жена наследник на трона на Чабол в Южна Корея на име Yoon Se Ri (Son Ye Jin).

Историята става още по-вълнуваща, когато той се занимава с парапланеризъм и пада на територията на Северна Корея. той е спасен от капитан Ри, който е работил в Севернокорейските специални сили.

Заглавие Crash Landing върху вас
Рейтинг 8,9 / 10 IMDb
На живо 14 декември 2019 г. - 16 февруари 2020 г.
Епизод 16.
Жанр Комедия, романтика
Директор Лий Йонг-хьо
В ролите Хюн Бин (Ри Юнг Хюк)


Ким Юнг Хен (Goo Seung Joon)

Излъчване Нетфликс


Събота и неделя от 19.00 WIB

2. Здравей, чао, мамо!

Завършете кацането при вас, здравей, мамо! започва да се излъчва и се превръща в една от корейските драми на Netflix за 2020 г., които заслужавате да гледате, банда.

Тази тъжна корейска драма разказва за майка на име Ча Ю Ри (Ким Те Хе), която загина в трагичен инцидент преди 5 години.

След това тя получи възможността да се върне при детето си и съпруга си за 49 дни. Но когато се върна, синът й вече имаше нова майка, защото съпругът й се бе оженил повторно.

Заглавие Здравей, чао, мамо!
Рейтинг 8.4 / 10 IMDb
На живо 22 февруари - 19 април 2020 г.
Епизод 12
Жанр Драма
Директор Йо Дже-Уон
В ролите Ким Те-Хи (Ча Ю-Ри)


Go Bo-Gyeol (Oh Min-Jung)

Излъчване Нетфликс


Събота и неделя от 19.00 WIB

3. Болничен плейлист

От излизането си през март 2020 г. корейската драма Netflix, озаглавена Болничен плейлист, веднага стана популярна и се превърна в тема за разговори сред любителите на Дракор.

Тази драма за лекарите разказва за петима лекари, които са приятели от колежа през 1999 г. След това те са обединени, докато работят в същата болница.

Поради близките им отношения, Ик Джун (Джо Сунг Сук) и неговите четирима приятели могат дори да четат мислите на другия само през погледа им, банда.

Заглавие Болничен плейлист
Рейтинг 8/10 IMDb
На живо 12 март - 28 май 2020 г.
Епизод 12
Жанр Драма, комедия
Директор Шин Уон-Хо
В ролите Чо Юнг-Сок (Лий Ик-Юн)


Jung Kyoung-Ho (Kim Jun-Wan)

Излъчване Нетфликс


Четвъртък от 21.30 WIB

Други най-добри препоръки за корейска драма на Netflix ...

4. Клас Itaewon

Като една от най-новите корейски драми на Netflix, излъчени от февруари 2020 г., Itaewon Class е драма, адаптирана от поредицата Webtoon със същото заглавие, банда.

Тази романтична комедийна драма разказва за Парк Сае Рой (Park Seo Joon), който се бори с изпълнителния директор на хранителна компания и неговия син поради несправедливостта, която е получил.

Заедно с Джо Йи Сео (Ким Да Ми) той отвори ресторантьорски бизнес в района на Итаевон, за да победи хранителната компания, ръководена от Джанг Дае Хи (Йо Джае Мюнг).

Заглавие Клас Itaewon
Рейтинг 8.3 / 10 IMDb
На живо 31 януари - 21 март 2020 г.
Епизод 16.
Жанр Драма, романтика
Директор Ким Сунг-Йон
В ролите Парк Seo-Joon (Park Sae Roy)


Ан Бо-Хюн (Джанг Гьон Уон)

Излъчване Нетфликс


Петък и събота в 23.00 WIB

5. Кралят: Вечният монарх

The King: Eternal Monarch е последната корейска драма на Лий Мин Хо, която започва да се излъчва от 17 април 2020 г.

В тази драма корейски император на име Лий Гон (Lee Min Ho) се опитва да затвори вратата към паралелен свят, отворен от демон, който е пуснат в човешкия свят.

Тази препоръка за корейска драма от 2020 г. представя уникална история, защото има паралелен световен произход, така че е успяла да получи висока оценка на сайта IMDb.

Заглавие Кралят: Вечният монарх
Рейтинг 8,6 / 10 IMDb
На живо 17 април 2020 г. - TBA
Епизод 16.
Жанр Фантазия, романтика
Директор Baek Sang-Hoon
В ролите Лий Мин-Хо (Лий Гон)


Woo Do-Hwan (Jo Young)

Излъчване Нетфликс


Петък и събота в 21.30 WIB

6. Кралство

Драмата, озаглавена „Кралство“, е първата оригинална корейска драма на Netflix, продуцирана от AStory.

Кралство казва на престолонаследника, който се връща в замъка и се забърква в политически конфликт. Освен това трябва да се справя със зомбита, които застрашават безопасността на него и жителите на кралството.

С тема на ужасите, увита в кралската политика, не е чудно, че най-добрата корейска драма се харесва на много хора, особено на любителите на хорър сериалите.

Заглавие царство
Рейтинг 8.3 / 10 IMDb
На живо 25 януари 2019 г. - 13 март 2020 г.
Епизод 6 (Сезон 1)


6 (Сезон 2)

Жанр Екшън, драма, ужас
Директор Ким Сун Хун
В ролите Джу Джи-Хун (Лий Чанг)


Ryoo Seung-Ryong (Jo Hak-Joo)

Излъчване Нетфликс

7. Хиена

В сравнение с други драми, Хиена има различна история, тъй като отнема правна тема и се фокусира върху двама адвокати, Йон Хе Дже (Джу Джи Хон) и Юнг Геум Джа (Ким Хе Су).

Въпреки че и двете са страхотни, те са просто фигурата на адвокатите, които гонят пари и използват закона като оръжие, за да оцелеят.

Тази корейска драма в Netflix се превърна в една от най-очакваните драми през 2020 г., която най-накрая успешно постигна високи оценки във всеки епизод.

Заглавие Хиена
Рейтинг 8,2 / 10 IMDb
На живо 21 февруари - 11 април 2020 г.
Епизод 16.
Жанр Драма, романтика
Директор Джанг Тае-Ю
В ролите Ким Хе-Су (Jung Geum-Ja)


Ju Ji-Hoon (Yoon Hee-Jae)

Излъчване Нетфликс


Петък и събота в 20.00 WIB

8. Извънкласна

С участието на Ким Донг Хи в ролята на Джи Су, Извънкласният разказва историята на учениците от гимназията, които управляват бизнес за проституция, за да печелят много пари.

Всъщност Джи Су е ученик, който е умен и усърден в своето училище. Но извън училище тя предоставя услуги за закрила на проститутките.

Bergenre престъпност , този най-новите корейски сериал ще разкрият тъмната страна на реалния свят живот сред тийнейджърите, банди.

Заглавие Извънкласна
Рейтинг 7,7 / 10 IMDb
На живо 29 април 2020 г. - TBA
Епизод 10
Жанр Престъпление
Директор Ким Джин-Мин
В ролите Ким Донг Хи (О Джи Со)


Парк Джо-Хюн (Бае Гю-Ри)

Излъчване Нетфликс

9. Когато Камелия цъфти

Романтичната комедийна драма за 2019 г. с участието на Гонг Хьо Джин и Канг Ха Неул получи най-високата оценка през цялата 2019 г.

Епизоди 39 и 40 успяха да получат средни оценки от 19,7% и 23,8% за епизодите съответно в цялата страна.

Тази драма разказва историята на житейската борба на самотна майка, известна още като самотен родител, на име Донг Баек. Наскоро той се премести в малко градче в Онгсан и отвори бар, наречен Камелия.

Когато Камелия цъфти е интересно да се гледа, защото историята, която се разказва, много се пресича с реалния живот на самотен родител.

Заглавие Когато Камелия цъфти
Рейтинг 8/10 IMDb
На живо 18 септември - 21 ноември 2019 г.
Епизод 40
Жанр Романтика, комедия
Директор Ча Йънг-Хун, Кан Мин-Кюнг
В ролите Kim Sun-Young (Park Chan-Suk)] br] Kim Dong-Hyun (Song Jin-Bae)


Ким Ми-Хва (Ким Дже-Йънг)

Излъчване Нетфликс

10. Любовна аларма

Адаптиран от популярното уебсайт със същото име, Love Alarm разказва любовната история на днешните млади хора, които могат да намерят любов чрез приложение.

По-късно приложението може да уведоми потребителите си, ако има някой, който изпитва чувства към тях в радиус от 10 метра, банда.

Успехът с първия сезон, историята на любовния триъгълник и приятелството в Дракор с най-краткия епизод се потвърждава, че ще продължи и през втория сезон, който ще излезе тази година.

Заглавие Аларма за любов
Рейтинг 7,5 / 10 IMDb
На живо 22 август 2019 г. - TBA
Епизод 8
Жанр Романтика
Директор Лий На-Йонг
В ролите Ким Со-Хюн (Ким Джо-Джо)


Song Kang (Hwang Sun-Oh)

Излъчване Нетфликс

Това бяха 10 - те най-добри и най-новите корейски драми на Netflix 2020 с сюжетни линии, които със сигурност са вълнуващи, за да могат да ви пристрастят към гледането, банда.

Сюжетът не само е интересен, но в драмата участват и известни корейски актьори и актриси, като Лий Мин Хо, така че е жалко да го пропуснете.

Прочетете също статии за корейски драми или други интересни статии от Тиа Рейша .