ефективни съвети за използване на героя Ling mobile legends

За да отпразнува пристигането на Ling на оригиналния сървър на Mobile Legends, ApkVenue иска да сподели съвети за използването на героя Ling в Mobile Legends, банда!

След като преди това обсъди героя Wanwan Mobile Legends , сега Jaka иска да обсъди друг нов герой, банда!

Миналия август пристигна Ling от усъвършенствания сървър Mobile Legends на разработчика Moonton , който ще влезе в оригиналния сървър на 2 ноември.

Подобно на Wanwan, Ling има няколко уникални умения, които го карат да се страхува, банда, особено когато сте сами.

Ling Mobile Legends: Нов убиец с възможност за паркур

Ако не е ясно в заглавието, банда, Ling е нов герой на Mobile Legends, който попада в категорията Assassin като Gusion и Hanzo, но тези двама герои обикновено не са подходящи за начинаещи.

Като убиец , Линг беше подходящ за използване на тактика за удар и бягане, където Линг търсеше подходящия момент за атака, преди да изчезне отново.

Това не е страхливост, банда, а стратегия, защото те са много меки, но имат способността бързо да се измъкнат от враговете.

Както обикновено, банда, преди да влезем в техниката на използване на Линг, Яка иска да обсъдим малко за външния вид и произхода на този герой, банда!

Ling в мобилни легенди, Blue Rafiners атакуват отгоре

Подобно на Wanwan, характеристиките на Ling са взети от митологията на 4 звяра от Китай. Тук Линг поема ролята на птица от юг.

Разликата е, че ако в китайската митология птицата е изобразена като червена, Линг дори получава прякора Синия кутиланг в Mobile Legends.

Ling тук има външен вид, който е дори по-елегантен от този на Gusion и разбира се много различен от свирепия Hanzo.

Той използва син меч като основно оръжие и се казва, че има напълно нечуваеми стъпки.

Но не се заблуждавайте от елегантния му външен вид, банда, защото този нов убиец има много болезнено ужилване.

Умение Ling в мобилни легенди

Линг не само има уникален набор от умения, банда, но и ще ви принуди да промените мисленето си за Mobile Legends.

На пръв поглед Линг е подобен на Фани, която използва стени в Mobile Legends като елемент от играта. Но Линг беше още по-развълнуван, банда.

Следва списък на уменията на Линг заедно с кратко обяснение.

1. Cloud Walker (пасивен)

Умението на Линг да се движи му позволява да скача от една стена на друга. Вместо мана , Линг се нуждаеше от лекота, за да може да използва умения.

Когато е на стената, Линг ще получава 2 точки за лекота всяка секунда и всеки път, когато успешно атакува врага, той ще дава на Линг 5 точки за лекота .

2. Finch Poise (Умение 1)

Линг използва своята точка за лекота, за да прескочи стената. Докато е на стената, Линг може да прескочи до друга стена, без да се презареди, докато се върне на земята.

3. Defiant Sword (Умение 2)

Ling атакува в една посока и пробожда близките врагове с по- висок критичен шанс от нормалните атаки.

Ако се използва, когато Линг е на стената, това умение ще осигури зона на ефект на повреда (AoE) и може да намали скоростта на движение на противника.

4. Бурята на остриетата (Ultimate Skill)

Линг ще скочи и ще спусне меча на земята, което ще нанесе AoE щети за няколко минути.

В този период Линг може да се движи свободно и няма да понесе щети от противника в продължение на 2,5 секунди.

Това Ultimate Skill също ще изведе 4 меча около AoE, които, когато бъдат взети, ще нулират умението за презареждане 2 и ще дадат 5 точки за лекота .

Ling анализ в Mobile Legends

Ако искате да използвате Линг, пригответе се да се запознаете със стената, банда, защото тази стена е истинският приятел на този син син убиец .

С пръсване щети и Реап специалност , Линг е най-ефективен в използването му 2 умения и критична щета бързо да убие съперника.

Skill 2 Ling има много кратко възстановяване от 2,5 секунди, което можете да комбинирате с умение 1 и стена, за да убиете врагове, които се опитват да избягат.

Освен това, когато Линг е на стената, само няколко героя могат да ударят Линг, така че умение 1 също може да се използва за оцеляване.

Когато се справя с няколко врагове или танкове , Ling може да използва най-доброто умение и да продължи със спам умението 2.

Съвети за използване на Ling

 • Научете внимателно местоположението на стената, банда, защото ще трябва да прескачате от една стена на друга с помощта на Линг.

 • Трябва да се отбележи, че Ling не може да използва стената в края на игралната зона, а само стените в средата.

 • Винаги обръщайте внимание на точките за лекота, които имате, защото имате нужда от тази енергия, за да можете да скочите до други стени.

 • Ling разчита на критични щети и умения за спам 2, така че ви съветваме да се съсредоточите върху увеличаването на критичните щети и критичния шанс .

 • В допълнение към критичните параметри , можете също да използвате lifesteal за оцеляване или скорост на атака за укрепване на атаките.

 • Не забравяйте, че най-доброто умение прави Ling неспособен да бъде атакуван, така че може да се използва за оцеляване, когато сте заседнали, банда.

 • Използвайте комбинация от умения, за да довършите бързо противника си, защото Линг е твърде крехък за нормално състезание 1v1 като повечето други убийци .

Силните и слабите страни на Линг

Способността на Ling за паркур наистина е огромен плюс, банда, но Ling все още има някои недостатъци, които ApkVenue ще обсъди тук.

Предимства:

 • Имате свое собствено местообитание на стената, което не може да бъде оспорено, освен от няколко герои.

 • Може да се придвижва бързо от една точка до друга, като скача от една стена на друга.

 • Ultimate Skill може да се използва за бягство при натискане или когато е заобиколен от противник.

 • Skill 2 Ling има кратко изчакване и е трудно за опонента да избегне.

Недостиг:

 • Трябва да запомните местоположението на стената, ако искате да се придвижите бързо по картата, което е най-важното при играта като Убиец .

 • При прескачането от една стена на друга се изискват точки на лекота , така че просто да искаш да се движиш Линг изисква много енергия.

 • Много крехък и тъй като Линг се нуждае от точки за лекота, за да избяга, може да е лошо, ако комбинацията на Линг не успее да убие противника.

 • Има минимална способност за контрол на тълпата , така че трябва бързо да убиете опонента си, за да не избяга.

Е, това е малък съвет от ApkVenue относно съвети за използването на героя Ling в Mobile Legends , банда.

Способността на Ling за паркур наистина е интересна, банда, но нуждата от точки за лекота не е малка, което прави умението на 1 Ling неспособно да се използва произволно.

Въпреки че изглеждаше по-лесен за използване от Фани , той беше по-енергоемък, така че всъщност играта на Линг изискваше малко повече мисъл.

Какво мислите за този нов убиец , банда? Мислите ли, че е надвишено ? Споделете в графата за коментари, банда!

Прочетете също статии за Mobile Legends или други интересни статии от Fikri Harish