как да отпечатате слайдове на power point 2/4/6/9 или пълна хартия

Объркани сте как да отпечатвате документи в PowerPoint? ApkVenue е подготвил този урок за това как да отпечатате най-пълния и много лесен Power Point.

Power Point е един от най-важните за овладяване софтуер поради централната си функция както в света на образованието, така и в света на работата.

Този софтуер, който е основният носител за целите на презентацията, има много функции, които можете да използвате, за да улесните процеса на презентация.

Една от най-важните функции в PowerPoint, от която можете да се възползвате, е функцията за печат , където можете да използвате тази функция, за да отпечатате оформлението на презентацията, което ще направите.

Как да отпечатвате Power Point

Има много варианти, които можете да изберете да отпечатате материала, който ще представите, като започнете от един лист само за един слайд, за да отпечатате само текста без слайдовете изобщо.

За да не печатате и не довършвате хартия погрешно, в тази статия ApkVenue ще ви каже как да отпечатвате Power Point в различни формати .

Любопитни ли сте как? Нека да видим стъпките и за тези от вас, които нямат Power Point, можете да го изтеглите директно чрез връзката по-долу!

Офис приложения и бизнес инструменти Microsoft Corporation ИЗТЕГЛЯНЕ

1. Как се отпечатва Power Point на хартия

За тези от вас, които трябва да отпечатате слайдовете, които ще представите на цял лист, за визуални помагала и други, можете да използвате този първи метод на PowerPoint за печат.

Методът също е доста лесен, банда. Трябва само да натиснете Ctrl + P, за да отворите прозореца за печат.

След като се отвори прозорецът за печат, просто трябва да решите колко искате да отпечатате и след това да натиснете иконата за печат .

2. Как да отпечатате Power Point Plus бележка

Ако искате да отпечатате предварително направен слайд на PowerPoint и освен това искате да добавите определени бележки към слайда , можете да използвате опцията Pages Pages .

Уверете се, че сте добавили бележките, които искате да отпечатате в раздела за бележки, преди да отпечатате желаните слайдове.

Когато бележката приключи, натиснете Ctrl + P, за да отворите прозореца за печат . След като се отвори, заменете раздела Print Layout с Notes Pages , след като го промените , просто трябва да отпечатате слайдовете, както желаете.

3. Как да отпечатате Power Point 1 хартия 2 слайда

Този единствен метод е много лесен за вас, банда. Преди всичко трябва да натиснете клавиша Ctrl + P, за да отворите прозореца за печат.

След като този прозорец се отвори, трябва само да промените Layout Print на 2 слайда .

След като промените настройките на Layout Print , всичко, което трябва да направите, е да отпечатате слайдовете, които искате.

4. Как да отпечатате Powerpoint 4 Slide Full

Начинът за отпечатване на тази Power Point всъщност е същият като другия метод по-горе, просто има една настройка, която трябва да промените.

Когато се отвори прозорецът за печат , можете просто да промените опцията Handouts на 4 хоризонтални слайда или 4 вертикални слайда .

Освен това можете също да промените оформлението на листа, който искате да отпечатате, да бъде хоризонтално или вертикално.

5. Как да отпечатате слайдове Power Point 6 и 9

Как да отпечатате слайдове Power Point 6 и 9 едновременно на един лист всъщност е доста лесно и почти същото като предишните стъпки.

Първо, трябва да се отвори прозорец отпечатъка от натискане на Ctrl + P . След като този прозорец се отвори, трябва само да промените оформлението на 6 хоризонтални слайда или 6 вертикални слайда, както и за 9 слайда.

След като получите оформление, което ви подхожда, трябва само да отпечатате желания лист на Power Point.

6. Как да отпечатате само контура на Power Point

За тези от вас, които искат да отпечатват материали в PowerPoint без излишни слайдове , можете да използвате този последен метод.

За да направите това, първата стъпка, която трябва да се направи, е да се отвори прозорец шрифт , като натиснете Ctrl + P .

След като този прозорец се отвори, всичко, което трябва да направите, е да промените Layout Print на Outline .

С промяната на това меню, Power Point автоматично ще премахне други извивки и ще покаже текст само когато листът ви за презентация е отпечатан.

Ето как лесно да отпечатвате Power Points без караница, която можете веднага да практикувате за различни цели.

Power Point наистина е една от производителността, която трябва да научите, включително различните начини за отпечатване на слайдове, направени в различни режими.

Надяваме се, че този метод може да ви помогне при изпълнението на задачите, дадени както от досието, така и от вашите началници, свързани с Power Points.

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Restu Wibowo .