как да проверите самия номер на мобилен телефон всички оператори са пълни

Средностатистическият индонезиец има повече от 1 телефонен номер. Обикновено всеки от тези номера има няколко специални функции, включително една за повикване на семейството и другата специално за бизнес въпроси.

Когато искате да закупите кредит, забравили ли сте някога номера , който ще попълните? Джака е сигурен, че сте го изпитали. Ъъъ, или може би често?

Изглежда, че това трябва да се преживява често, особено от индонезийците. Това е така, защото средният индонезиец има повече от 1 телефонен номер . Обикновено всеки от тези номера има няколко специални функции , включително една за повикване на семейството и другата специално за бизнес въпроси.

Е, за да проверим телефонния ви номер, обикновено се отказваме от телефонния номер на приятел. Този метод обаче е малко сложен, защото отнема много време. Искате да знаете как да проверите числата, което е по-лесно от предишния метод? Добре. По-долу е Как да проверите собствения си номер на мобилен телефон за всички цялостни оператори (Telkomsel, XL, Indosat, BOLT, AXIS, Smartfren и др.) . Слушайте да!

  • 3 лесни начина за проверка на квотата на Telkomsel + последен активен период 2021
  • Как да проверите най-новата квота на Indosat през 2021 г., най-лесният и практичен!
  • Как да проверите най-новата и най-пълна квота 3 за 2021 г. | Практично и лесно!

Как да проверите собствения си номер на мобилен телефон за всички пълни оператори (Telkomsel, XL, Indosat, BOLT, AXIS, Smartfren и др.

1. Как да проверите номерата на Telkomsel

Източник на снимки: telkomsel.com

Първо Jaka ще обясни как да проверява номера на Telkomsel като Simpati и AS . Номерът е да въведете номера *808#на цифровата клавиатура на мобилния си телефон . След това натиснете повикване или да . Освен това можете да проверите номера на Telkomsel, като използвате приложението My Telkomsel .

Производителност на приложения Telkomsel ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Как да проверите номера на Indosat OOREDOO

Източник на снимки: kompasiana.com

Следва как да проверите номера на Indosat, който включва марките IM3 и Mentari . Номерът е да въведете номера *777*8#, освен това можете също да опитате *888*1*1#, след това натиснете повикване или да . Можете също да проверите собствения си номер на Indosat в приложението myIM3 .

Драйвери за приложения и смартфон ИЗТЕГЛЕТЕ

3. Как да проверите XL Axiata Number

Източник на снимки: twitter.com

Следва как да проверите XL номера на Axiata . Номерът е да въведете номера, *123*7#след това натиснете повикване или да , след което изберете информация за XL карта . Можете също да опитате *123*7*3*1*1#, след това натиснете повикване или да . Освен тези методи, можете да проверите своя XL номер в приложението myXL .

Apps Productivity PT XL Axiata Tbk ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Как да проверите номерата на осите

Източник на снимки: gimeinfo.blogspot.com

Следва да проверите номера на оста . Номерът е да въведете номера *123*7#на цифровата клавиатура на мобилния си телефон, след това натиснете повикване или да , след което изберете информация за номера . Можете също да опитате *123*817#, след това натиснете повикване или да . Освен тези методи, можете да проверите своя номер на Axis в приложението Axis net .

Apps Productivity PT AXIS Telekom Indonesia ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Как да проверите номера на Smartfren

Източник на снимки: jogja.tribunnews.com

Начинът да проверите номера си Smartfren е да въведете номера *551#на цифровата клавиатура на мобилния си телефон, след което натиснете повикване или да . Можете също да опитате *995#, след това натиснете повикване или да . В допълнение към тези методи можете да проверите собствения си номер Smartfren в приложението My Smartfren .

Производителност Smartfren Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Как да проверя номер 3 (Tri)

Източник на снимки: duahp.com

Начинът да проверите номер 3 (Tri) е да въведете номера *998#на цифровата клавиатура на мобилния си телефон, след което да натиснете повикване или да . В допълнение към този метод можете сами да проверите номер 3 в приложението Bima + .

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Как да проверя Flexi номер

Снимка източник: desainlogoonline.wordpress.com

Този последен метод е как да проверите вашия Flexi номер . Начинът да проверите номера при този доставчик на Flexi е много по-различен от останалите, а именно чрез изпращане на SMS . Въведете INFO, след което изпратете на 678 .

Има различни начини да проверите собствения си номер на мобилен телефон за всички цялостни оператори (Telkomsel, XL, Indosat, BOLT, AXIS, Smartfren и др.) . Този метод е доста лесен, нали? Надяваме се горните методи да ви помогнат да намерите собствения си номер. Ако имате информация и предложения, моля, напишете в колоната за коментари!