5 добри английски приложения за Android, които можете да използвате без връзка с интернет

Приложението за изучаване на езици, което ApkVenue разгледа по-долу, може да се използва офлайн псевдоним, без да е необходима интернет връзка. Освен това това приложение е доста точно. Е, вместо да сте любопитни, по-добре го гледайте директно!

Възнамерявате ли да научите английски, но никой не иска да ви учи? Просто се научете да използвате вашия Android смартфон. Не е нужно да се бъркате в изучаването на английски, защото сега има много приложения за Android за изучаване на чужди езици, без да е сложно!

Всичко, от което се нуждаете, е смартфон и интернет връзка . Дори и тогава се нуждаете само от временна интернет връзка, която е само за изтегляне на приложението. Тъй като приложението за изучаване на език, което ApkVenue разгледа по-долу, може да се използва офлайн псевдоним, без да е необходима интернет връзка. Освен това това приложение е доста точно. Е, вместо да сте любопитни, по-добре го гледайте директно!

  • Анти лъжлива граматика! Това е как да овладеете незабавен английски в интернет
  • 12 сайта, за да се научите да кодирате безплатно
  • Не е чужд език, ето 4 цифрови речника за изучаване на местни езици!

5 добри английски приложения за Android, които можете да използвате без интернет връзка

1. Научете английски разговор

Първият е Научете английски разговор , причината, поради която самият ApkVenue харесва това приложение, е, че не се нуждаем от интернет връзка или можете да го използвате офлайн . Що се отнася до способностите му, няма нужда да се съмнявате в това. Научете английски Разговорът ще ви научи английски по доста точен начин.

Как да го използвате също е много лесно , там можете да търсите или въвеждате всякакви думи и изречения, които обикновено използвате всеки ден, тогава това приложение автоматично ще работи . Трябва само да запомните казаните думи.

2. Слушане на английски всеки ден

Вече не е нужно да молите приятели или семейство да ви учат , трябва само да разчитате на приложение, наречено слушане на английски всеки ден, за да научите или изгладите вашия английски по доста точен начин . Приложението English Listening Daily не само преподава в текст, но можете да слушате и английски разговори.

3. Бусуу

Според Яка Busuu е малко по-добър от приложението, което ApkVenue спомена. Освен че може да работи офлайн и да може да преподава точно, това приложение има и няколко други предимства, които могат да ви улеснят в ученето. Тъй като предоставеното ръководство е лесно за разбиране , можете да научите и като слушате думите от това приложение.

4. Владеене на английски език

Владеенето на английски също е доста точно и офлайн приложение за обучение по английски език . Има обаче разлики в сравнение с други приложения.Предимството е, че владеенето на английски език е малко по-просто и по-малко объркващо. Начинът, по който работи това приложение, е много прост, тоест той ви учи английски под формата на глас. Можете да слушате и да разберете значението.

5. Слушайте и говорете

Е, за тези от вас, които сте начинаещи или искате да владеете английски, можете да използвате приложение, наречено Listen and Speak . Полезността на това приложение, разбира се, ще ви научи точно английски! Предимството е, че Listen and Speak ще ви научи как да говорите английски правилно и как да съставяте изречение с точна граматика , без да е необходима интернет връзка!

Това са 5 приложения за Android, за да се научите да владеете английски точно и лесно разбираемо . Сега вече не е нужно да искаш да те учат, нали? Достатъчно е да разчитате на едно от горепосочените приложения и бързо ще научите английски само за няколко месеца.