как да извлечете файлове с части в най-новата 1 папка през 2021 г.

Объркани сте как да комбинирате файлове за изтегляне, които са разделени на няколко части? Ето как да извлечете файлове с части, така че те да станат най-новата 1 папка през 2021 г.!

Как да извлечете частния файл в една папка е доста караница. Искам след изтеглянето да му се насладя веднага, не знам, първо трябва да се присъедините към файла.

В тази цифрова ера можете да намерите почти всичко в интернет. Независимо дали става въпрос за новини, информация, дори развлечения като филми или игри.

Има моменти, когато трябва да се интересувате от изтеглянето на нещо от интернет. Когато изтегляте, често намираме връзка за изтегляне, която е разделена на няколко части.

Обикновено това се намира в връзките за изтегляне на игри, които достигат десетки гигабайта . Това е доста объркващо за някои хора.

Няма нужда да се притеснявате, банда. В тази статия ApkVenue ще ви обясни как лесно и бързо да извлечете части от файлове в 1 папка .

Причини, поради които файловете често се разделят на няколко части

Качващите, които разделят изтегления файл на няколко части, не правят това за забавление, банда. Всъщност има няколко предимства от разделянето на файл на секции.

Какви са причините? Хайде, нека го гледаме заедно!

1. Запазване на паметта

Първата причина, поради която много файлове са разделени на няколко части, е, че когато се изтеглят, те не запълват веднага паметта.

Да предположим, че сте изтеглили игра от 40 GB, но сте забравили, че имате само 25 GB памет на твърдия диск. Изтеглянето няма да успее, когато паметта ви надвиши ограничението.

Като го разделите на няколко части, можете да познаете коя част ще изтеглите първо. Ако няма достатъчно памет, можете да почистите паметта на вашия компютър, преди да продължите с изтеглянето.

2. Улеснете изтеглянето

Изтегляли ли сте някога голям файл, но внезапно връзката ви с интернет е загубена? Освен това не изтегляте с помощта на мениджър за изтегляне.

Старият процес на изтегляне е безполезен, защото файлът се поврежда или дори се проваля. Разбира се, че не искаш да се чувстваш така, банда.

Сега, като го разделите на няколко части, можете да изтеглите частта за грешка отново, ако внезапно вашата интернет връзка има проблем. Вече няма нужда да изтегляте от нулата.

3. Регулиране на максималния капацитет на уеб хостинг

Когато изтегляте файлове като филми на сайт за изтегляне на филми, собственикът на сайта обикновено свързва сайта към хостинг сайта.

Проблемът е, че качването на хостинг сайт има ограничение на размера на файла при едно качване. За да увеличи капацитета, потребителят трябва да плати цена, която не е евтина.

Следователно, качващият файл разделя файла на няколко части, така че да не надвишава максималния капацитет на акаунт.

4. Гъвкаво време за изтегляне

Да предположим, че изтегляте голяма игра като GTA V. Изтеглянето на десетки GB игри с бавна връзка може да отнеме дни.

Като разделите файла на няколко по-малки части, можете да изтегляте файлове с по-гъвкаво време. Например за един ден изтегляте само 2 части.

Как да обединим разделени RAR файлове с WinRar

Ако например изтеглите филм или игра и намерите няколко файла с разширение .rar, няма нужда да се притеснявате, банда.

Причината е, как да извлечете файлове в 1 папка като тази е доста лесно. Трябва само да използвате приложение за четене на RAR файлове.

Следователно ApkVenue ще ви научи как да извличате части от файлове, за да станете 1 папка ръчно, като използвате приложението за извличане на файлове WinRar .

WinRar е софтуер, който може да се използва за архивиране и компресиране. WinRar може да архивира файлове във формати RAR, ZIP, Pocket RAR.

Можете да следвате този метод, ако файлът, който искате да извлечете в 1 папка, има формат RAR или ZIP . Ето стъпките:

 1. Изтеглете WinRar на вашия компютър или лаптоп чрез връзката по-долу. Уверете се също, че сте изтеглили WinRar, който съответства на вашата операционна система.

Изтеглете WinRar за Windows 32bit:

Компресия и архивиране на приложения ИЗТЕГЛЯНЕ на RARLab

Или чрез следната връзка

Изтеглете WinRar за Windows 64bit:

Компресия и архивиране на приложения ИЗТЕГЛЯНЕ на RARLab

Или чрез следната връзка

 1. Веднъж изтеглени, инсталирайте WinRar на вашия компютър или лаптоп. Следвайте инструкциите, докато WinRar не бъде инсталиран напълно.

 2. Събирайте файлове, които са били разделени на няколко части в една и съща папка.

 3. Маркирайте всички файлове, които искате да извлечете, с курсора или като натиснете клавишната комбинация Ctrl + A , след което щракнете с десния бутон . Изберете опцията „Извличане на файлове ...“ .

 1. Изберете директорията / пътя, който искате. Ако е така, щракнете върху OK .
 1. Изчакайте процесът на извличане да завърши. Всички части вече са комбинирани в един пълен файл.

Как да извлечете файлове с части, за да станете 1 папка с HJ-Split

Не можете да комбинирате всички файлове с части, като използвате WinRar, банда. Има и разширение на файл, което WinRar не може да прочете.

Начинът да извлечете файла с части, за да го направите в 1 папка след това, е да използвате софтуер, наречен HJ-SPlit . HJ-Split е специален софтуер, който можете да използвате за разделяне на файлове и обединяване на файлове.

Можете да използвате този един метод, за да комбинирате няколко части с файлове с разширения 001 , 002 и т.н. Ето стъпките:

 1. Изтеглете софтуера HJ-Split, като посетите сайта //filehippo.com/download_hjsplit/ . Размерът на HJ-Split е само няколко MB, наистина, банда.

 2. Извлечете HJ-Split в папката, която искате, след което отворете приложението HJ-Split.

 3. Уверете се, че сте събрали всички файлове с разширения 001, 002 и т.н. в същата папка.

 1. На началната страница на HJ-Split изберете опцията за присъединяване, за да комбинирате файлове.
 1. Кликнете върху Input File , след което намерете файловете, които искате да комбинирате в папката. Ако искате да комбинирате в същата папка като файла на детайла, не е нужно да подправяте изхода .
 1. Щракнете върху Старт, за да започнете да комбинирате части в 1. Изчакайте, докато процесът завърши. Лесно е, нали?

Това беше статията на Jaka за това как да извлечете части от файлове в 1 папка с помощта на софтуера WinRar и HJ-Split. Дано това е полезно за вас, банда!

Ще се видим отново в следващите урочни статии! Не се колебайте да задавате въпроси или да давате коментари в предоставените полета.

Прочетете също статии за уроци или други интересни статии от Prameswara Padmanaba