това е как да отключите андроид смартфон с гласа си

Отключването на парола за смартфон с шаблон или ПИН код може да бъде подслушвано от други хора, така че да може лесно да бъде открито. Ами звукът? Използвайки гласова парола, ще бъдем по-сигурни, защото разбира се звук

Сигурността, разбира се, е много важна за всеки потребител на смартфон. Всеки потребител има свой собствен начин да осигури своя смартфон. Като активиране на ключалка с парола или шаблон или движения на пръсти. Всъщност не малко потребители инсталират приложения на трети страни, за да получат по-гарантирана сигурност.

Заключването на смартфон с парола или шаблон обаче не е напълно безопасно. Ако други хора знаят нашата парола, те лесно ще получат достъп до смартфона, който имаме. Така че, за да бъдат нашите смартфони по-сигурни, трябва да се опитаме да използваме пароли с гласовете си. Как да? Вижте това !

  • 6 лесни за отгатване андроид брави и как да ги защитим
  • Как да изключите и заключите автоматично екрана на Android с двойно докосване
  • Как автоматично да заключвате Android, когато го сложите в чантата

Отключване на смартфона с глас

Отключването на парола за смартфон с шаблон или ПИН код може да бъде подслушвано от други хора, така че да може лесно да бъде открито. Ами звукът? Използвайки гласова парола, ще бъдем по-сигурни, защото, разбира се, гласът не може да се види. Може да се чуе, но всеки има различен глас.

Как да отворите смартфон с глас

За да не сте любопитни, нека да разгледаме стъпка по стъпка, за да отворим ключалката със следния звук:

  • Първо изтеглете и инсталирайте приложението Voice Lock Screen чрез връзката по-долу:
Производителност на приложения Onex Softech ИЗТЕГЛЯНЕ
  • Отворете приложението, след което изберете раздела Отключване на настройките .
  • След това ще видите бутона на микрофона. За да активирате гласово заключване, натиснете бутона на микрофона, след което кажете паролата, която ще бъде използвана за отключването му.
  • След това въведете паролата само в случай, че гласът ни не бъде разпознат.

  • За да го активирате, отидете в Настройки и включете бутона за заключване на екрана.

  • След това опитайте да заключите смартфона си и да видите какво ще се случи. Смартфонът няма да се отвори, освен ако не използвате гласовата команда, която сме задали!

Е, това е един от сигурните начини за заключване на нашите смартфони. Ако гласът ви внезапно стане нечетлив, използвайте резервния ПИН код, който сте въвели по-рано. И така , късмет! : Д