3 най-бързи и най-добри приложения за генератор на баланс в Google Play

Искате ли да получите ваучери за Google Play безплатно? Това е точно, ето препоръките за най-бързото приложение за генератор на баланс в Google Play в момента (2020).

В момента приложението не само може да се използва за улесняване на работата, но може да се използва и за намиране на допълнителни доходи и други подобни.

Не само кредит и салдо в PayPal, можете също да получите различни видове карти за подарък от различни приложения, включително баланс в Google Play.

В тази статия ApkVenue ще обсъди някои от най-добрите приложения за генериране на баланс в Google Play, които можете да използвате в момента.

Най-бързото приложение за генератор на баланс в Google Play

Бъдете внимателни с някои приложения за генератор на баланс в Google Play, които искат само да извършвате определени дейности, но не ви дават нищо в замяна.

Приложението, което ApkVenue препоръчва този път, все още можете да го изтеглите от Google Play Store, което означава, че все още отговаря на функциите и стандартите за сигурност, внедрени от Google.

Любопитни ли сте от най-добрите приложения за генериране на баланс в Google Play, които можете да използвате в момента? Ето още информация.

1. AppNana

Първото приложение за генериране на баланс в Google Play е AppNana. Това приложение предоставя точки за своите потребители след попълване на поисканите инструкции.

Можете да получавате точки, да ги събирате и да ги обменяте за ваучери за Google Play, след като необходимия брой точки е достатъчен.

Нещата, които трябва да направите в това приложение, също са класифицирани като много прости, където обикновено получавате точки след инсталиране на определени приложения или след гледане на промоционални видеоклипове.

За да можете да получите всичко това, първо трябва да се регистрирате с имейл, защото по-късно избраният от вас подарък ще бъде изпратен по този имейл.

Как да използвате това едно приложение също е доста лесно. Ето пълните стъпки за използването на този apk генератор на баланс на Google Play.

 • Стъпка 1 - Изтеглете и инсталирайте приложението AppNana на мобилния си телефон, а за тези, които го нямат, можете директно да го изтеглите чрез връзката по-долу.

Изтеглете приложението Appnana тук!

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ
 • Стъпка 2 - Отворете приложението AppNana и се регистрирайте, ако никога преди не сте използвали това.

 • Стъпка 3 - За да получите повече точки, отидете в менюто Получаване на ананас, за да видите какви опции са налични.

 • Стъпка 4 - Изберете задачата, която най-добре ви подхожда, и изберете друга задача, докато достигнете точките, необходими за вземане на наградата.

 • Стъпка 5 - Ако точките са събрани, влезте в менюто Награди и изберете ваучер за Google Play като подарък.

За тези от вас, които се интересуват от получаване на различни атрактивни награди, можете незабавно да изтеглите това приложение за генериране на баланс в Google Play на връзката, която ApkVenue предоставя.

2. AppKarma

Това приложение е едно от най-известните приложения за генериране на баланс в Google Play, налични в Play Store днес.

Не само ваучерите за Google Play, можете също да обменяте точките, които получавате от това приложение, с други награди като ваучери за iTunes, Amazon и дори PlayStation Store .

AppKarma може да бъде друга интересна алтернатива за тези от вас, които са уморени да играят приложения за генериране на кредити и искат да получат приложения с по-различни награди.

Начинът на използване на това приложение също е класифициран като много лесен. Ето пълните стъпки.

 • Стъпка 1 - Изтеглете и инсталирайте приложението AppKarma и за тези от вас, които нямат това приложение, можете директно да го изтеглите от връзката по-долу.

Изтеглете приложението AppKarma тук!

Apps Utilities appKarma ИЗТЕГЛЯНЕ
 • Стъпка 2 - Отворете приложението AppKarma и се регистрирайте, ако никога преди не сте използвали това приложение.

 • Стъпка 3 - Вижте наличните задачи и изберете най-интересната задача, която трябва да направите, за да получите точки.

 • Стъпка 4 - Ако събраните точки са достатъчни, влезте в менюто за награди, за да осребрите наградата и изберете ваучер за Google Play.

 • Стъпка 5 - Направете процеса за осребряване , за да заявите наградата, която сте получили.

Този безплатен APK за генериране на баланс на Google Play получава доста положителна оценка и отговор в Google Play Store, така че е класифициран като сложно приложение, което е достатъчно надеждно за използване.

3. Портфейл за подаръци

Третият най-бърз APK за генериране на баланс в Google Play, който ApkVenue препоръчва, е приложението Подаръчен портфейл .

Подобно на предишните приложения, Gift Wallet предлага атрактивни награди за вас, след като изпълните задачите в това приложение.

Това приложение предлага различни видове задачи, които можете да правите, а предлаганите видове задачи са доста разнообразни, не само за инсталиране на приложения.

Ето стъпките, които можете да следвате, за да получите ваучер за Google Play чрез това едно приложение.

 • Стъпка 1 - Изтеглете и инсталирайте приложението Подаръчен портфейл на мобилния си телефон и тези, които не са изтеглили, могат веднага да проверят връзката, която ApkVenue предоставя по-долу.

Изтеглете приложението за подаръчен портфейл тук!

 • Стъпка 2 - Отворете това приложение и разгледайте задачите, които се предлагат в менюто Задачи , и изберете най-интересните задачи за натрупване на точки.
 • Стъпка 3 - След събраните точки е достатъчно да влезете в менюто Награди, за да изберете желаната от вас награда, включително баланс в Google Play. Направете процеса на осребряване .

Това най-бързо приложение за генериране на баланс в Google Play предлага и други атрактивни опции за награди като ваучери Steam и PlayStation, които можете да използвате, за да закупите най-добрите игри.

Това са някои приложения за генериране на баланс в Google Play, които можете да изтеглите и използвате в момента.

Приложенията в списъка, които ApkVenue направи този път, са умишлено избрани най-достоверните, а също и тези, които имат доста добър рейтинг в Google Play Store.

Надяваме се информацията този път да е полезна за всички вас и ще се видим в следващите статии.

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Restu Wibowo .