7 леки и най-добри приложения за Android през 2020 г.

Това най-добро и леко офис приложение за Android наистина ще помогне за вашата производителност. Вижте тук!

Както знаем, Google Play предлага милиони приложения, които улесняват живота на потребителите на Android. Всъщност повечето хора търсят развлекателни приложения, например най-добрите онлайн и офлайн приложения за музикални плейъри .

Е, оказва се, има и други видове приложения, които са не по-малко важни, а именно приложението Android Office . Този тип приложения са много полезни за подпомагане на работата. Не само за офис служители, но и за студенти с техните задължения.

По тази причина този път ApkVenue ще прегледа 7-те най-добри приложения за Android Office, които са леки и без реклами, които със сигурност са полезни, за да ви направят по-продуктивни.

2020 Най-леките и най-добрите офис приложения за Android

Някои от приложенията за Office за Android по-долу могат да се управляват офлайн или онлайн. Има и версия, която заема най-леката памет и без реклами. Любопитен? Ето списъка!

1. WPS Office

За ваша информация, всъщност WPS Office е едно от най-добрите приложения на iPhone. Това приложение обаче е достъпно и за Android, знаете ли! Така че можете да се насладите на използването на iOS чрез това приложение.

Веднъж наречено Kingsoft Office , това приложение е съкращение или означава Writer, Presentation and Spreadsheets (WPS).

Като едно от най -добрите приложения за Android за офис , WPS Office позволява на потребителите да отварят документи от много локални източници и да имат достъп до файлове, съхранявани в хранилището на потребителя.

По отношение на сигурността, това приложение предоставя и парола за определени файлове, които искате да защитите.

Подробности WPS Office
Разработчик Kingsoft Office Software Corporation Limited
Минимална ОС Android 5.1 и по-нови версии
Размер 57MB
Инсталирайте го 100 000 000+
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението WPS Office по-долу:

Офис приложения и бизнес инструменти Kingsoft Office Software Corporation Limited ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Polaris Office

Това приложение е една от най-пълните функции за офис приложения за Android. Polaris Office предоставя функции за преглед, преглед, редактиране и записване на всички видове документи навсякъде и по всяко време.

Готиното е, че това приложение е способно на всички файлови формати, наречете го DOC / DOCX, HWP, PPT / PPTX, TEXT, XLS / XLSX към PDF. В допълнение, външният вид на това приложение е по -удобен за потребителя, така че прави потребителите удобни да го използват.

Що се отнася до натоварването, не е нужно да се притеснявате, защото това приложение предлага и собствено облачно устройство, наречено Polaris Drive. Въпреки че все още можете да изберете да използвате друго устройство.

Подробности Polaris Office
Разработчик Infraware Inc.
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 61MB
Инсталирайте го 50 000 000+
Рейтинг 3.9 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Polaris Office по-долу:

Офис приложения и бизнес инструменти INFRAWARE, INC. ИЗТЕГЛИ

3. OfficeSuite

Тези приложения често се наричат ​​повече от просто офис приложения . Причината е, че приложение, наречено OfficeSuite, може да отваря всички видове файлове, дори извън основния файлов формат на Microsoft.

В допълнение към формати като DOC, DOCX, DOCM, XLS, XLSX, XLSM, PPT, PPTX, PPS, PPSX, PPTM и PPSM, това приложение може да чете и файлови формати като RTF, TXT и ZIP.

Това едно приложение е добре синхронизирано, така че да може да има бърз достъп до данни или файлове. Въпреки че има платена версия на приложението, безплатната версия също има всички функции, споменати по-рано.

Подробности OfficeSuite
Разработчик MobiSystems
Минимална ОС Android 5.1 и по-нови версии
Размер 53MB
Инсталирайте го 100 000 000+
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Polaris Office по-долу:

MobiSystem Office Apps & Business Tools ИЗТЕГЛЕТЕ

4. Документи за стартиране

Като едно от най-старите и леки офис приложения за Android, Docs To Go все още заслужава да бъде категоризиран като един от най-добрите с набор от лесни за употреба функции .

Неговият прост и опростен външен вид, както и скоростта на достъп и обработка на данни, правят това приложение все още любимо на потребителите.

Една от уникалните функции на приложението е да може да открива промени, направени във файлове. Например вашият редактиран файл на Microsoft Word можете да знаете промените с това приложение Docs To Go.

Подробности Документи за стартиране
Разработчик DataViz
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 10MB
Инсталирайте го 50 000 000+
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Polaris Office по-долу:

Office Apps & Business Tools ИЗТЕГЛЕТЕ

5. Microsoft Word, Excel, PowerPoint

Трябва да сте запознати с трите имена по-горе. След успеха си в компютърната версия, през 2015 г. гигантската технологична компания Microsoft официално пусна тези три приложения за Android.

Незабавно нападнати от потребителите веднага след официалното им пускане, тези три безплатни и без реклами приложения на Microsoft Office за Android бяха тук и бяха много полезни за потребителите, тъй като бяха по-гъвкави за използване.

Microsoft Word , Excel и PowerPoint на Android не са толкова пълни, колкото техните версии на компютър или лаптоп. Но тъй като можете да го инсталирате безплатно или без разходи, разбира се няма да останете разочаровани от трите офис приложения .

Подробности Microsoft Word, Excel, PowerPoint
Разработчик Корпорация Майкрософт
Минимална ОС Android 6.0 и по-нови версии
Размер Microsoft Word: 57MB


Microsoft PowerPoint: 57MB

Инсталирайте го 10 000 000+
Рейтинг Microsoft Word: 4.3 / 5 ( Google Play )


Microsoft Excel: 4.3 / 5 ( Google Play )


Microsoft PowerPoint: 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложенията Microsoft Word, Excel, PowerPoint по-долу:

Office Apps & Business Tools Microsoft Corporation ИЗТЕГЛЯНЕ Office Apps & Business Tools Microsoft Corporation ИЗТЕГЛЯНЕ Office Apps & Business Tools Microsoft Corporation ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Google Drive

Кой не знае това приложение за Android Office? Ако горното приложение има за цел да пише, редактира или чете данни / файлове, Google Drive носи отговорност за безопасното съхраняване на тези данни.

Точно така, все още свързано с горното приложение, Google Drive на Android ви дава достъп до всички файлове на Microsoft Word, Excel и PowerPoint, съхранявани на устройството.

Всъщност присъствието на това приложение на Android всъщност има за цел да улесни достъпа до файлове на смартфони или джаджи с операционната система, създадена от Google. С безплатен капацитет от 15 GB можете да съхранявате работни данни свободно!

Подробности Google Drive
Разработчик Google LLC
Минимална ОС Android 5.1 и по-нови версии
Размер 16MB
Инсталирайте го 5 000 000+
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Google Диск по-долу:

Office Apps & Google Business Tools ИЗТЕГЛЕТЕ

7. Quip: Документи, чат, електронни таблици

Това приложение за Android за офис е може би едно от най-леките и без реклами. Предоставяйки функции като електронни таблици , това приложение може да създава и кани други да редактират файлове лесно, бързо и леко.

Подобно на други офис приложения , Quip също е способен на различни типове файлове и формати, така че не е нужно да се колебаете да отваряте файловете си тук.

Едно от другите предимства на Quip е, че има функция за чат, която улеснява комуникацията на файловите редактори. В допълнение, файловете, създадени в това приложение, също могат лесно да бъдат експортирани в други приложения като DropBox, EverNote и т.н.

Подробности Quip: Документи, чат, електронни таблици
Разработчик Kingsoft Office Software Corporation Limited
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 31MB
Инсталирайте го 500 000+
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Quip: Документи, чат, електронни таблици по-долу:

Apps Productivity Quip, Inc. ИЗТЕГЛИ

Това са седемте най-добри офис приложения за Android , които гарантирано ще ви накарат да увеличите производителността си.

Не използвайте просто своя Android, просто чатете , общувайте или играйте игри, вършете си работата от време на време и бъдете продуктивни с приложенията по-горе.

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Рейналди Манасе .