5-те най-трудни игри, които могат да се играят само от умни хора, не играйте!

Нищо не се сравнява с удовлетворението, което идва с намирането на решение на доста предизвикателен проблем. В този случай повечето разработчици винаги създават пъзели с нормални нива на трудност, където случайните геймъри все още могат да намерят решения.

Нищо не се сравнява с удовлетворението, което идва с намирането на решение на доста предизвикателен проблем. В този случай повечето разработчици винаги създават пъзели с нормални нива на трудност, където случайните геймъри все още могат да намерят решения. Не рядко обаче някои игри се правят специално за геймъри с мозъчни способности над средното ниво.

Защо? Тъй като тези игри предлагат супер трудни пъзели, които гарантирано натрупват мозъка на всеки, който ги играе. Вместо да ви е любопитно, просто погледнете статията за 5-те най-трудни игри, които могат да играят само умни хора .

  • 5-те най-трудни неща за убиване във видео игри
  • 7 световни рекорда за най-безумните и трудни за разбиване игри
  • 7 най-добри игри за хора, които мразят да играят игри

5-те най-трудни видео игри, които могат да играят само интелигентни хора

1. SpaceChem

Разработена от Zachtronics Industries, SpaceChem е пъзел игра, при която играчите поемат ролята на реакторен инженер, работещ за SpaceChem. Основната цел на играта е да се изградят сложни фабрики, които произвеждат ценни химически продукти. Звучи достатъчно лесно, но всичко в тази игра е разбито на молекулярен мащаб , където леко грешно изчисление може да съсипе работата на целия играч. Междувременно, за да се върне работата изисква много време.

2. Принципът на Талос

Подобно на Portal, Talos Principle е базирана на разкази пъзел игра, която изисква от играчите да си проправят път през различни доста сложни пъзели. В началото дадените пъзели ще се чувстват много лесно, но с напредването на играта пъзелите ще стават по-сложни. Всъщност някои пъзели имат ниво на трудност извън разумното, че геймърите, които все още трябва да бъдат объркани и стресирани. С всички налични пъзели, Talos Principle се препоръчва само за геймъри, които наистина разбират физика и математика .

3. Космическа програма Кербал

Науката, свързана с ракети или космическо пространство, винаги е била смятана за нещо, което само високоинтелигентните хора могат да разберат. Е, космическата програма Kerbal извежда научната тема на много сложно ниво, където играчите трябва да построят космически кораб, който да не експлодира, когато бъде изстрелян в космоса. Трудността на тази игра идва от детайлите на всеки компонент на самолета, които отнемат много време за проучване и разбиране. Отнеха часове, за да разгледате всеки компонент и да ги подредите правилно. Въпреки че се чувства трудно, докато играта напредва, тази игра ще се окаже интересна, защото поражда любопитство.

4. Хакнет

Hacknet е базирана на терминали игра за симулация на хакване, при която всеки метод за хакване се основава на оригиналния метод за хакване в реалния свят. По-голямата част от геймплея включва общи кодове, докато други трябва да бъдат открити от самия играч. Последствия като тези правят Hacknet една от най-умните игри там. Достъпът до система и промяната на информацията са само част от това, което тази игра може да предложи. В крайна сметка Hacknet се превърна в най-реалистичната игра за симулация на хакване, която е не само забавна за игра, но и полезна за всеки, който я играе.

5. Продължавайте да говорите и никой не избухва

Продължи да говориш и никой не експлодира е мултиплейър пъзел игра, при която един от играчите е хванат в капан в стая, заедно с бомба със закъснител, която трябва да бъде обезвредена. Междувременно другите играчи са натоварени да предават инструкции на заловените играчи как да обезвредят бомба чрез предоставеното ръководство. Това, което прави тази игра още по-трудна е, че всеки играч не може да види ситуацията помежду си, така че вербалната комуникация е най-добрият начин. Самата механика на бомбите не е толкова сложна. Това, което трябва да се има предвид при играта на тази игра, е само едно, а именно как всеки играч може да се концентрира правилно да поддържа сътрудничеството организирано.

Това беше информацията за най-трудните игри, които само умни хора могат да играят . Ако се чувствате достатъчно умни и имате необикновени логически разсъждения, тогава не е зле да опитате някои от игрите по-горе. Надявам се, че е полезно!