9 добре познати игри, които използват система за микротранзакции

9 известни игри, използващи системи за микротранзакции

Напоследък микротранзакциите станаха тема на дискусии за всички геймъри, както в реалния свят, така и в интернет. Това беше причинено от една от игрите, издадени от Electronic Arts , тъй като съдържаше микротранзакция, която геймърите смятаха за скандална. Да, играта е Star Wars Battlefront 2 .

Това, което обсъждаме този път обаче, не е играта от EA. Този път ApkVenue ще ви даде информация за други игри, които използват системата. Тези игри са не само от EA, но и от няколко други разработчици и издатели . И разбира се, не всички игри по-долу използват нездравословни микротранзакции .

За тези от вас, които не знаят, микротранзакцията е система по време на игра, където играчите могат да купуват предмети с реални пари. По принцип тази система всъщност не е задължителна, но с течение на времето се превръща в задължително изискване в играта. Без повече шум, ето 9 игри, които използват система за микротранзакции .

  • 7 най-добри машини за търсене на игри за намиране на супер игри
  • 5 игри, които геймърите мразят най-много, вие ли сте една от тях?
  • 3 причини Истинските геймъри ТРЯБВА да опитат японски RPG игри

9 известни игри, използващи системи за микротранзакции

1. Assassin's Creed Origins

Една от известните игри на Ubisoft , Assassin's Creed Origins има тази система. В тази игра играчите могат да купуват различни предмети, като оръжия, аксесоари, способности и т.н. Но тук микротранзакцията изобщо не пречи на историята на играта и наистина е микротранзакция, за която може да се каже, че е здравословна.

2. Mortal Kombat X

Искате ли да бъдете по-брутални, с много герои и костюми в Mortal Kombat X ? Така че, играчите трябва да посетят Krypt , след това да разбият каменните статуи и играчите ще получат произволна награда. Тъй като наградите са произволни, те не винаги са добри. Следователно NetherRealm Studios като разработчик включва опцията за закупуване на всеки артикул от Krypt.

3. Мъртво пространство 3

Dead Space борба разчита основно на помощта на разнообразие от уникални оръжия, за да атакува и унищожи Necromorphs . Играчите могат да събират тези оръжия във всеки компонент, като ги комбинират, така че да се създаде ново, по-силно оръжие. Проблемът обаче е, че повечето от ресурсите му са заключени зад микротранзакциите . Това е много жалко, когато нещо, което всъщност е лесно и просто, дори изглежда сложно.

4. Star Wars Battlefront 2

Тази игра е кулминацията на гнева на геймърите по целия свят. Не само тези, които харесват Междузвездни войни , но и всички критикуват EA. Според геймърите това, което EA е направил с играта, е отишло твърде далеч. Микротранзакцията изглежда много ясна и изглежда като печалба за печалба , където този, който има парите, ще бъде по-добър в играта.

5. Серия FIFA

Това е футболна игра, чието име е много добре познато навсякъде. Да, FIFA , футболна симулационна игра, собственост на EA, която, разбира се, има микротранзакция в себе си. Микротранзакцията е в режим на игра, наречен FUT (Fifa Ultimate Team) , където играчите могат да купуват точки с реални пари. Точките могат да се използват за отваряне на пакети, чието съдържание все още разчита на късмета.

6. Call of Duty: World War 2

Една от игрите от Activition , Call of Duty: World War 2 също изглежда иска да проследи направеното от EA. Чрез тази игра се оказва, че Activition е въвела система за микротранзакции , като я е нарекла "Call of Duty Points". Тези точки могат да бъдат използвани от играчите за закупуване на намаления на предлагането в мултиплейър и в режим на игра зомбита с реални пари.

7. Candy Crush

Candy Crush е една от най -добрите пъзели игри някога. За тези от вас, които обаче не знаят, в тази игра играчите получават само по няколко живота на ден, за да могат да я играят. След изтичане на този живот играчите могат да изчакат животът да бъде презареден или да платят, за да играе отново . Повечето хора изглеждат нетърпеливи и плащат само за да продължат с играта.

8. Екип Крепост 2

В Team Fortress 2 играчите могат да си купят ключ с реални пари. Този ключ може да се използва за отваряне на сандъци с различно съдържание, като оръжия, аксесоари и други. Освен това играчите могат също така да получават предмети ръчно, но необходимото време е относително дълго. В този случай се оказва, че безплатните игри също имат няколко начина да печелите пари сами.

9. Heroes & Generals

Може би малко хора знаят за микротранзакцията в тази PUBG-подобна игра. Когато нов войник влезе в казармата на играча, той / тя автоматично ще получи име. Какво обаче, ако играчът иска да го промени? Е, за да го смените, играчът трябва да плати реални пари . Е, това е, което кара геймърите да се чувстват объркани защо разработчиците включват микротранзакция в нещо, което всъщност е много тривиално.

Това са някои игри, в които има система за микротранзакции . Такава система всъщност не е напълно погрешна, но е жалко, че днешната микротранзакция е далеч от истинската дефиниция.