Ето 5 начина да предпазите WhatsApp от подслушване. анти хак!

Страхувате ли се, че вашият WhatsApp ще бъде отвлечен от други хора? Не се притеснявайте, ето лесни съвети как да предпазите WhatsApp от най-ефективната грешка!

WhatsApp, излизал ли си изведнъж сам? Или може да сте поискали код за удостоверяване чрез SMS от WhatsApp?

Ако някога сте се чувствали по този начин, възможно е вашият WhatsApp да бъде хакнат от някой! Най-лошото въздействие, ако нашият WhatsApp бъде подслушван или хакнат, е, че всички наши лични данни са откраднати .

За тези от вас, които смятат, че техният WhatsApp се подслушва, ApkVenue има решение на този проблем. Ето как да предотвратите грешки в WhatsApp .

5 начина да предпазите WhatsApp от грешки

ApkVenue ще предостави някои съвети, така че вашият WA да не може да бъде отвлечен . Така че мисля, че тези методи са доста ефективни за защита на вашия Whatsapp, така че данните да не бъдат откраднати от хакери.

Ето стъпките за предотвратяване на грешки в WhatsApp от други хора.

1. Включете потвърждаването в две стъпки

Източник на снимки: Android Central

Функцията за потвърждаване в две стъпки е незадължителна функция за добавяне на сигурност към вашия акаунт в Whatsapp.

Когато активирате функцията за двустепенна проверка, всеки опит за потвърждаване на телефонния ви номер в WhatsApp трябва да бъде придружен от шестцифрен ПИН, който сте създали по-рано.

Така че, ако има хора, които искат да докоснат вашия Whatsapp, те ще имат затруднения с достъпа до вашия WhatsApp, защото се нуждаят от вашия личен ПИН.

2. Показване на известия за сигурност

Снимката е предоставена от: Beebom

Знаете ли, че всеки път, когато разговаряте с приятели, WhatsApp има специален код под формата на баркод или 60-цифрен код ?

Сега, ако активирате тази функция, ще получите известие, че кодът ви за сигурност може да се промени, защото вие или вашият приятел сте променили / добавили ново устройство за същия номер на WhatsApp .

Така вие и вашите приятели можете да сте наясно с други хора, които активират вашия WhatsApp на други устройства.

3. Излезте от WhatsApp Web Feature

Източник на снимката: TechUntold

Често забравяме да излезем или да излезем, след като използваме WhatsApp Web на нашия компютър или лаптоп. Въпреки че това е много опасно и много уязвимо за хакване от някой.

Може да е някой шега да отвори вашия лаптоп и да прочете цялото съдържание на разговора ви с вашите колеги или съпруг. Отсега нататък, бъдете по-усърдни за излизане от вашия WhatsApp Web, момчета !

ВИЖТЕ СТАТИИ

4. Не изкоренявайте папката на WhatsApp

Източник на снимката: fonepaw

Ако имате хоби да се занимавате с Android, трябва да сте се опитали да изкорени / джейлбрейк Android, така че да бъде по-гъвкав за модифициране.

Въпреки това, без да осъзнавате, когато давате root достъп до папката WhatsApp, има вероятност зловредните приложения да откраднат данни от вашия WhatsApp.

Ако е възможно, не давайте root достъп до папката whatsapp, за да не може да се подслушва.

5. Избягвайте да инсталирате приложения на трети страни

Снимка източник: time-new24.com

Със сигурност сте се изкушавали да инсталирате приложения на трети страни дали да промените темата на WhatsApp, да промените WhatsApp на Whatsapp Blue или WhatsApp Premium и т.н.

Ако ApkVenue може да напомни, избягвайте да изтегляте подозрителни приложения като това. Тъй като няма гаранция, че такова приложение няма злонамерен софтуер, който може да открадне вашите данни.

Това беше дискусията на Jaka за това как да се предотврати подслушването на WhatsApp . За пореден път ApkVenue ви напомня, поддържането на поверителността и сигурността на данните на вашия мобилен телефон е задължително, момчета !

Надяваме се, че 5-те начина да предпазите WhatsApp от съвети за подслушване могат да ви бъдат полезни. Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от Jalantikus.com.