7 сцени за възрастни, които не си струва да се гледат в популярното аниме

Знаете ли, че One Piece е забранено за излъчване в Индонезия, защото е твърде вулгарно? Кои са сцените за възрастни в популярното аниме, които всъщност не си струва да се гледат.

Анимето е популярна развлекателна среда, която се гледа от много хора. Цветните графики и уникалните дизайни на героите са основната атракция на анимето.

За да бъде по-интересно, в него са вкарани много допълнителни неща, за да подчертаят акцента на историята и да направят публиката по-интересна.

Едно от съдържанието, което често се вмъква, е съдържание за възрастни или по-известно като фен услуга .

7 сцени за възрастни в популярното аниме

Съдържанието на фен услуги наистина е ограничено до аниме, насочено към юношеска и възрастна аудитория, но дори детското аниме има добавена услуга за фен .

От многото фен услуги някои от тези сцени са се превърнали в легендарни сцени в популярното аниме с необикновен брой зрители.

Кои са най-популярните сцени на аниме за фен на всички времена? Ето още информация.

1. Пола Bulma в Dragon Ball

Източник на снимки: themarysue.com

Dragon Ball е едно от най-добрите анимета, които се гледат широко в света, а също така се излъчва по телевизия в Индонезия.

Това аниме също има много фен услуги и обектът на тази сцена е Bulma.

Когато Гоку и Булма се срещнаха за първи път, Гоку провери дали булмата има опашка и дали полата на Булма е открита.

2. Люси в Fairy Tail

Източник на снимки: econotimes.com

Fairy Tail е друго аниме, което също е изпълнено с фен услуги . Луси, един от героите в това екшън аниме, често е изобразявана с отворени дрехи .

Заедно с поведението на други герои във Fairy Tail, които често си взаимодействат с Люси и правят глупави неща, които карат този герой да изглежда експлоатиран .

Що се отнася до размера на екшън аниме, който трябва да се фокусира повече върху екшън сцените, фен услугата във Fairy Tail е прекомерна.

3. Нами в едно парче

Източник на снимки: praktiчен тип.com

Някога One Piece беше едно от анимето, излъчвано в Индонезия, което по-късно беше забранено, тъй като съдържаше съвсем очевидни елементи за възрастни.

Един от героите, които най-често се виждат с отворени дрехи в това аниме, е Нами.

Тази красива жена с оранжеви коси почти винаги носи отворени дрехи и понякога носи само бикини.

Отнемането на разрешението за излъчване на това аниме може да има смисъл, защото има много сцени, които не са подходящи за малки деца.

ВИЖТЕ СТАТИИ

4. Карън и CC Code Geass

Източник на снимки: pinterest.com

Code Geass е едно от известните аниме, благодарение на многото елементи на сюжетни обрати и бойни сцени с роботи в него.

Това аниме също е изпълнено със сцени на фен услуги чрез двата женски персонажа, а именно Карън и CC, които често изглеждат отворени и позират вулгарно.

Това аниме студио всъщност не трябва да прави това, защото Code Geass има добра история и развитие на героите.

5. Харем но джуцу в Наруто

Източник на снимки: youtube.com

Един от аниме тематичните нинджи, този също е неотделим от елемента на фен услугата в него.

Подобно на One Piece, Наруто също имаше време да се излъчи по телевизия в Индонезия и продължи доста дълго, защото получи голяма цензура .

Една от най -известните фен услуги в това аниме е харемът без джуцу на Наруто, което прави Наруто много жени, които са покрити само с мъгла.

6. Misa Amane в Death Note

Източник на снимки: deathnotenews.com

Death Note е аниме, изпълнено с гениални герои, които се опитват да се победят помежду си със собствените си планове.

Един от най- запомнящите се герои от това аниме е Амане Миса, жена, която подкрепя усилията на Кира да убива престъпници по целия свят .

За съжаление този герой е описан като идол и често е облечен открито, което би могло да бъде премахнато и да не промени сюжетната линия.

7. Къпане на Шизука и отворена пола в Дораемон

Източник на снимки: pinterest.com

Последният запис в този списък е най-странното в сравнение с други записи, защото се среща в аниме за деца.

Doraemon е детска комедийна аниме, която разказва за робот от бъдещето, който се завръща в настоящето, за да помогне на мързеливо дете.

Изненадващо, Шизука като главен женски герой в анимето на децата също не избягва елемента на фен услугата .

Няколко пъти се показват сцени на Шизука, които се взимат под душ или когато полата й е изложена, което се смята за неподходящо за детско аниме.

Освен това имаше и някои аниме сцени, които Джака смяташе за неподходящи за гледане на децата, Генг. Вижте статията на ApkVenue по-долу.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Това са 7 сцени за възрастни, които не са подходящи за показване в популярно аниме, които всъщност се гледат най-вече от деца.

Аниме е продукт от Япония, който има различна култура от Индонезия. Този вид неща може да са нещо, което обикновено се показва там.

Услугите за фен също са често срещано нещо в мангата и анимето и, както подсказва името, е направено, за да задоволи определени фенове.

Прочетете също статии за аниме или други интересни статии от Restu Wibowo .