колекция от типове герои и умения в тщеславие

От общо 18 героя във Vainglory, JalanTikus ще ги обсъжда един по един въз основа на вида атака от Героя, а именно Melee и Ranged.

За тези от вас, които са играли играта DotA , трябва да сте запознати с видовете герои в Vainglory . Всъщност типовете герои във Vainglory са разделени на 3 типа, а именно Сила, ловкост и интелигентност. От общо 18 героя във Vainglory, JalanTikus ще ги обсъжда един по един въз основа на вида атака от Героя, а именно Меле (Атака в меле ) и Ранг (Атака с дълги разстояния).

Super Evil Megacorp Strategy Games ИЗТЕГЛЕТЕ

Меле

1. Ардан

Ардан е герой, който се нуждае от малък трик в играта му. Ардан е тип герой, който има меле атаки и е по-подходящ като тип подкрепа и за разбиване на стратегията на противника, тъй като някои от неговите умения подкрепят съотборниците. Ето някои умения на Ardan:

Авангард : Дава скорост на съотборниците, увеличава атаката на партньора и намалява скоростта на противника. Това умение също осигурява бариера за 3 секунди в зависимост от 50% HP от Ardan.

Кръв за кръв : Ардан ще атакува и ще удари противника и ще даде висок шанс за критична атака.

Gauntlet : Ардан ще хвърли ръкавицата и да се създаде един вид място, където ако противниковият играч докосне границата на зоната ще бъде зашеметен и да получите щети . Тази област ще изчезне, когато Ардан излезе извън границите.

2. Катрин

Катрин е герой, който доста често се използва във Vainglory със умения, за които може да се каже, че са лесни за игра на начинаещи играчи. Катрин е подходяща за играчи, които харесват танкери, но могат да зашеметяват и заглушават противниците си. Мачът на Катрин се играе в гориста местност ( Джунгла ) за началото на играта. Ето умението на Катрин:

Безмилостно преследване : Катрин ще удари целта с бързо движение и ще нанесе щети и зашеметяващи ефекти, ако врагът бъде ударен от тази атака.

Stormguard : Катрин ще създаде бариера, която може да изгори близките врагове и да върне атаки, ако атаката е над 77. Всяка върната атака ще намали продължителността на щита с 0,5 секунди.

Взривен тремор : Катрин ще осигури доста силна атака и ефект на тишина върху врага, засегнат от тази атака.

3. Крепост

Крепостта е герой в Vainglory със способността да дава доста ужасен ефект на кървене на своите противници. Крепостта също има достатъчно висока скорост, така че е доста трудно, когато става въпрос за работа с крепостта. Ето уменията от Крепостта:

Истината за зъба : Крепостта ще се насочи към враговете си и ще осигури меле атаки. Крепостта и съотборниците ще получат допълнителна скорост, когато се приближават до целта на плячката.

Законът на нокътя: Крепостта атакува с помощта на ноктите си и произвежда кървящ ефект, който намалява HP на врага непрекъснато за определено време.

Атака на глутницата : Крепостта ще призове глутница вълци и всеки вълк, който се появи, автоматично ще атакува врага, това може да посочи позицията на всеки враг. Освен това всеки вълк ще атакува и ще даде кръвоизлив .

4. Грейв

Глейв има доста голяма способност за атака и разбира се ще затрудни всеки противник. Типът герой Glaive in Vainglory е подходящ за игра в гората в началото на играта за събиране на злато и купуване на оръжия. Ето някои умения на Glaive:

Afterburn : Glaive ще дойде до местоположението на врага и ще нанесе известни щети . В допълнение, следващата атака от Afterburn може да изтласка врага до 5,5 метра. Тази атака е подходяща за отблъскване на врагове, които искат да избягат.

Twisted Stroke : Активирайки това умение , Glaive ще получи допълнителен статус, за да увеличи шанса за критични атаки и атаки от Glaive да станат атаки в зоната.

Bloodsong : Glaive ще получат lifesteal способност и ще атакува с въртяща атака.

5. Джаул

Джоул е един от персонажите на Vainglory, който използва превозно средство с форма на робот, което се управлява ръчно. Мечовите атаки и умения на Джоул са подходящи за използване както в зоните Лейн, така и в джунглата в зависимост от способностите на играча. Джоул също има достатъчно високо ниво на защита, за да блокира атаките отпред и отстрани. Ето уменията от Джоул:

Rocket Leap : Joule ще скочи до определена област, тъй като враговете, които са ударени в района на Rocket Leap, ще бъдат зашеметени и ще получат огромни щети . За враговете около зоната на Ракетния скок те ще бъдат хвърлени и скоростта им на движение ще бъде намалена с 33%.

Thunder Strike : Joule ще изстреля електрическа атака отпред Joule.

Голям червен бутон : Джоул ще изстреля лазер с много голяма атака към определената цел за 1,5 секунди и Джоул не може да се движи, докато изстрелва лазера.

6. Кошка

Koshka е герой в Vainglory с единичен тип атака на мишена или по-известен като Assassin. Кошка е герой, който е подходящ за игра в гората, промъкване в храсталака и нападение на враговете внезапно. Всяка атака на Кошка срещу врага ще увеличи скоростта на движение с 0,5 за 5 секунди. Следват умения от Koshka:

Pouncy Fun : Koshka ще скочи и да атакуват врага, за разхлаждане на Pouncy Fun атака ще бъде намалена с 2 секунди всеки път Koshka атакува врага или целта с нормална атака.

Twirly Death : Кошка ще извърши ротационна атака и ще нанесе щети на всеки враг около него. Twirly Death разхлаждане ще бъде намалена с две секунди всеки път Koshka атаки враг или целеви с нормална атака.

Yummy Catnip Frenzy : Koshka ще скочи срещу врага и ще атакува с редица нокти. Тази атака на Koshka ще зашемети врага за 2,2 секунди. Презареждането на атаката на Yummy Catnip Frenzy ще бъде намалено с 1 секунда всеки път, когато Koshka атакува с нормална атака.

7. Крул

Krul е най-продаваният герой във Vainglory във Vainglory. Krul има способността да увеличава скоростта на движение, скоростта на атака, както и способността да се самолекува. Krul е наистина герой, който се страхува доста от Vainglory, но може да бъде безполезен герой, ако играчите не разбират как да използват Krul. Следват уменията на Крул:

Dead Rus's Rush : Krul ще тича към целта и ще нанася щети . Когато това умение е активно, Krul ще получи защита под формата на бариера за 2,5 секунди.

Spectral Smite : Атаките на Krul могат да намалят скоростта на движение и атаката на врага и да увеличат способността му за живот при борба с целта. Когато това умение Spectral Smite е активно, то ще нанесе редица щети и Krul може да се излекува сам.

От сърцето на ада : Крул ще хвърли меча си в определена посока. Уражените от меча врагове ще бъдат зашеметени , скоростта им на движение се забавя и получава определена сума щети . Продължителността на зашеметяването зависи от това колко далеч е хвърлен мечът.

8. Фин

Фин е нов танкер герой в Vainglory с доста ужасяваща способност, която не може да бъде смаяна . В допълнение, като танкер, Phinn може да увеличи способността на предмети или броня с 15%. Ето Phinn на умения :

Увъртане : Phinn ще атакува с котва на мястото на мишената. Тази атака освен нанасяне на щети , Quibble също намалява скоростта на враговете на Phinn, които са ударени за 0.8 секунди. Ако увеличите това умение до 5 точки, то ще има зашеметяващ ефект .

Вежлива компания : Пин ще атакува, като стъпи на земята. Тази атака на учтивата компания ще осигури атака в района.

Принудително съгласие : Фин ще хвърли котвата в предвидената посока, врагът, който е ударен от котвата, ще нанесе малко щети и ще бъде привлечен по-близо до Фин. Подобни умения на Butcher в DotA.

9. Рона

Рона е един от героите в Vainglory със скорост на атака, която надвишава останалите герои. Атаката на брадвата на Рона може да бъде смъртоносен удар за врага. Самият Рона е герой, който играе в гората в ранните дни на играта. Ето умението на Рона:

Into the Fray : Рона ще влезе в зоната на битката и ще започне атака. Атаката от врага, която атакува Рона, няма да бъде максимална за 3 секунди. Рона също ще осигури атака на земята, която може да забави преминаването на врага до 35%.

Foesplitter : Рона ще атакува целта си и ще осигури допълнителна скорост на движение за 2 секунди.

Червена мъгла : Атаката на въртящата се брадва на Рона ще нанесе непрекъснати удари по враговете, засегнати от тази атака. При стартирането на Red Mist скоростта на движение на Рона намалява, но увеличава защитата на Рона.

10. Така

Така е герой, с когото е доста трудно да се справиш. Дори и да не сте много опитни в използването на Така в Vainglory, този герой дори няма да е оптимален. Атаките на Taka са бързи и осигуряват значителни щети и скорост на движение, което е в състояние да настигне бягащите опоненти, което прави Taka доста популярен във Vainglory. Ето умението на Така:

Kaiten : Така ще атакува от въздуха с помощта на меча си и ще причини щети на противника.

Каку : Така ще хвърля димни бомби около него и ще се скрие, така че врагът да не може да бъде намерен, освен това умението Каку ще увеличи скоростта на движение на Така.

X-Retsu : Така ще атакува врага, използвайки меча си, образувайки буквата X. Освен че ще получи определено количество щети , врагът ще загуби и способността си да лекува до 50 процента за 3 секунди.

  • VAINGLORY, DotA игра в стил Android, която гарантирано ще ви пристрасти!
  • Съдби завинаги: Най-новата MOBA игра за мобилни устройства

Диапазон

1. Адажио

Адажио е един от героите за подкрепа във Vainglory. Адажио има способността да лекува себе си и колегите си, дава повече атакуващи способности на партньорите и зашеметяващ ефект върху противниците. Следват уменията на Adagio:

Подарък от огън : Адажио ще лекува съотборници, докато нанася огневи атаки на близки врагове и нанася изгарящ ефект върху враговете. Ако на Адажио се използва умението „Дар от огън“, околните врагове ще се забавят със 70% за 1,5 секунди.

Агент на гнева : Дава тласък на състоянието на атакуващата сила на съотборник за 6 секунди.

Стих на преценката : За 2 секунди Адажио ще издаде магически кръг около себе си. Ако противникът е хванат в капан вътре, той ще бъде засегнат от изгаряния и също ще бъде зашеметен . Докато използва това умение , Адажио получава допълнителни +50 за броня и щит .

2. Селесте

Селесте е герой от тщеславие, който е доста смъртоносен заради атаките си, които дават доста щети . Особено ако играч, който използва Celeste, максимизира Crystal атаки, тогава Celeste е почти много трудно да се приближи. Следвайки уменията на Селеста :

Хелиогенеза : Селеста ще направи малка звезда и ще нанесе щети на враговете близо до звездата.

Ядро колапс : Има малко време за забавяне за това умение , но ако врагът е засегнат от умението му, той ще бъде изложен на ефектите от зашеметяването и щетите .

Слънчева буря : Селесте освобождава голямо количество щети в определена посока. Всеки път, когато увеличавате нивото на Слънчевата буря, броят на атаките, които излизат, също ще бъде все по-голям и по-голям.

3. Венчелистчета

За да бъда честен, малко е трудно да се използват венчелистчета, с изключение на факта, че силата на атаката е доста малка, освен това неговият HP не е твърде голям, за да стане основната цел, когато бъде атакуван от враг. Венчелистчетата могат да се играят както на Lane, така и на Jungle. Венчелистчето е подходящо като разузнавателен герой, тъй като неговото умение има способността да поставя семена навсякъде, така че да може да проследи местоположението на противника. Следва умението за венчелистче:

Brambleboom Seeds : Венчелистчетата могат да засадят семе, което е полезно, за да даде на съотборниците малко лечебни и защитни способности. Всяко семе може да продължи до 20 секунди.

Батут! : Полезно за превръщане на семена около вас в миньони, които ще помогнат в битката.

Спонтанно изгаряне : Всеки миньон, който притежава Венчелистчето, ще атакува противника и ще се детонира с атака в района.

4. Ринго

Ринго е любимият герой на далечни разстояния във Vainglory. Освен че е лесен за използване и бързите атаки на Ринго, той улеснява играчите да побеждават враговете си. Самият Ринго има способността да увеличава скоростта на атака, с допълнителни предмети от щети е почти много трудно да оцелееш при атаките на Ринго. Ето уменията на Ринго:

Ахилесов изстрел : Атаката на Ринго, която ще нанесе щети и ще забави скоростта на движение на врага.

Twirling Silver : Увеличава скоростта на атака на Ринго и скоростта на движение.

Hellfire Brew : Ринго изстрелва атака като огнена топка с достатъчно голяма сила на атака и дава изгарящ ефект за 7 секунди.

5. ПИЛА

SAW е герой в Vainglory, който е доста ужасен, защото скоростта му на атака е много висока, но има много ниска скорост на движение, така че е почти трудно да се избяга от вражеските атаки. По-долу са SAW умения :

Roadie Run : SAW ще промени атаките си в меле атаки за определен период от време и може да работи доста бързо.

Потискане на огъня : SAW атакува с хиляди куршуми за 2,5 секунди в предвидената посока, освен че нанася щети , засегнатият враг също ще бъде бавен.

Mad Cannon : SAW атаките ще преминат от куршуми към ракети с повече щети .

6. Скаарф

Skaarf е поддръжка за герои, която е доста лесна за използване, тъй като притежава умения, които могат да предпазят съотборниците от вражески атаки и почти всички атаки от Skaarf могат да имат изгарящ ефект, който оказва влияние върху драстичното намаляване на вражеския HP. Следните умения на Skaarf:

Spitfire : Skaarf атакува с огнена топка и нанася определено количество щети на врага, засегнат от атаката.

Goop : Създава вид локва с масло, която забавя движението на враговете, които стъпват върху нея и ако тя бъде изгорена с помощта на Spitfire, тя ще изгори и ще предизвика изгарящ ефект върху врага.

Драконово дишане : Скаарф ще събира въздух за 1,5 секунди и след това ще пусне огън за 3 секунди. Враговете, ударени от Драконов дъх, ще нанесат щети и също така ще се забавят.

7. Скай

Скай е подобен на Джоул, герой, който управлява превозно средство под формата на робот, за да атакува. Разликата е, че Скай използва атаки на далечни разстояния и е по-подходящ като снайперист. Следвайки уменията на Скай:

Бараж напред : Скай ще изстреля няколко куршума в определена посока и ще причини щети на врага, който получава тази атака.

Suri Strike : Skye ще се заключи към целта и ще се приближи до целта, докато изстрелва няколко ракети. Това умение може да бъде активно само когато Skye има цел.

Смърт отгоре : Изтича ракети от въздуха в определена област и зашеметява враговете, засегнати от тази атака.

8. Vox

Vox, един от героите, който е доста обезпокоителен, ако играчите могат да го играят правилно и да използват правилните елементи също. Vox може да осигури статус на тишина на враговете, така че враговете да не могат да използват умения и предмети . Следват Vox умения :

Sonic Zoom : Vox ще работи бързо в желаната посока и ще доведе до редица щети . Това умение може да се използва и за бягство, когато HP е критичен.

Pulse : Vox ще издаде един вид резонанс, който е полезен за насочване на атаки към всеки враг, засегнат от ефекта на Pulse.

Изчакайте Тя : Vox освобождава един вид ултразвуков вълна , която дава мълчание статут на врага, а също и ударна вълна, за да Нанасяте щета на врага.

Кой е вашият любим герой от всеки герой в Vainglory?